Влез

View Full Version : КОЛА ?

Anonimen00
08-07-2010, 15:45
Така вижте сега ще си вземам кола , имам няколко насоки ( имам слаби познания в областа на колите :-o ) ще се опитам да бъде максимално кратък - мразя дългите теми.
1.Колите между , които се колебая са Mercedes C 180/200 и ML 230/270 ( втория модел са джипове ) . Чета статистиките за ПТП и се отчайвам има много катастрофи , много смъртни случаи и т.н.
Така вижте сега какво горе долу ме интересува.
Краш тестове на МЛ , не можах да намеря и искам да ме светнете за Ц класата гледах краш тестове , но тази която съм отбелязал е 2003 година , тоест тя сигурно има по-слаба защита от по-новите модели...
За потръжката на джипа - предполагам ,че ще е по скъпа . :-o
Ако няма мн голяма разлика в защитата при сблъсък предпочитам да зема Ц-то , по-спортни са по готини и така де младежка кола .
2.Ако знаете по СПЕЦИАЛИЗИРАНИ САЙТОВЕ за коли в чийто форуми да пиша , също ще ми е от полза

искам да пишат по компетентни лица

Anonimen00
08-07-2010, 15:50
така де другия + за МЛ е , че зимата няма да имам големи проблеми

Ryapoff
08-07-2010, 20:33
Аз от Баварци повече си имам понятие, но 'се пак ще отговоря. МЛ-ката е по-добре ако търсиш сигурност и си семеен с две деца. Предполагам не си, така че взимай Цедката. По-гъзарска е, а сигурноста е на ниво, все пак Мерцедес не са баничарки. За зимата, как да ти кажа, с всички тез' системи, проблеми няма да имаш с Цедката. Не знам дали могат да се изключват и да си правиш кефа със задното, но това май не те вълнува. Да не забравяме, че мл-а е по-тежък и харчи повече. Цедката набира по-добре, няма да имаш проблеми с изпреварването. Най-добре според мен Ц220 дизеляк. Не създава много проблеми, харчи малко и върви доволно.

Nakadah
08-07-2010, 22:07
Моля господа, набутаите се с някои 10 годишен немски "автомобил" и се правете на гъзарчета...

Anonimen00
08-08-2010, 03:25
така де и аз така почвам да си мисля да зема Ц-то ;'

Nakadah
08-08-2010, 07:40
Взимай, Взимай!!! Като имаш толкова много пари че да му лежиш под него ежедневно... :)

Jessie
08-08-2010, 09:51
Е па купи си танк, щом се интересуваш от тия краш тестове. :?