View Full Version : Момче кани момиче на среща
Въпросът е към момичетата. Ако дадено момче, което познавате бегло от няколко дни, ви покани да излезнете и вие приемете, това означава ли винаги, че вие го харесвате/намирате за симпатичен и смятате ли , че приемането да излезнете с него, при условие че не го харесвате, дава грешна представа на момчето за вашите намерения ?
Това,че съм излязла с някое момче ВЪОБЩЕ не означава,че го харесвам :?
+1 !! Едното не винаги има връзка с другото :?
wtf що го няма бутона дел пост 0.o
Ами, ако не го харесваш, поне не го заблуждавай. Може да му стане гадно. Не е задължително, но е желателно да го харесаш, за да стане номерът. Ако знаеш, че нищо няма да се получи, откажи учтиво. Не е приятно да държиш някого близко до себе си, знаейки чувствата му, и да се гавриш едва ли не :)
А защо тогава изобщо излизаш с човек, когото не харесваш и познаваш от 2 дена примерно ? Предполагам си наясно , че момчето не те кани, за да станете най-добри приятелки.
А защо тогава изобщо излизаш с човек, когото не харесваш и познаваш от 2 дена примерно ? Предполагам си наясно , че момчето не те кани, за да станете най-добри приятелки.
За да пием кафе/бира,за да се опознаем ...
От къде пък ти хрумна,че момичето трябва да харесва момчето като евентуално гадже за да излезе с него?!
Или пък,че момчето задължително харесва момичето като гадже за да я покани на среща?!
Оффф чакааай ... Ти си на 13 и си гледал/а много детско-романтични филми,нали?!Знаех си!
TheGirlNextDoor
08-07-2010, 16:30
аз пък трябва да имам някави симпатии към човека,за да излезна с него......иначе е излишно да му давам напразни надежди (като приемем,че за да ме покани,той има нещо към мен) :)
sapphire5
08-07-2010, 16:37
емм .. аз адски често излизам с момчета :D ма тва не означава нищо. Разбира се, че да излезеш с момче траа да ти е симпатичен :D ма нищо повече .. смисалл са ако момчето иска нещо повече от приятелствоо .. :( :D
От къде пък ти хрумна,че момичето трябва да харесва момчето като евентуално гадже за да излезе с него?!
Или пък,че момчето задължително харесва момичето като гадже за да я покани на среща?!
Оффф чакааай ... Ти си на 13 и си гледал/а много детско-романтични филми,нали?!Знаех си!
Абе бива ли да има толкова тъпи некадърни идиоти, неспособни да мислят преди да пишат нещо. Ти излизаш , за да се опоознаеш с момчето ?? С какви намерения ? Трябва да имаш поне малка представа или нагласа, че да излезнеш с някое момче, което едва познаваш. В противен случай си неадекватна кифла и моля те не пиши в темата ми.
Според мен е много голяма грешка да търсиш съвет в свалките от жена.
По темата, за да излезе с теб едно момиче значи си има едно на ум и твоя работа е да бъдеш готин и забавен :)
Backspace93
08-07-2010, 17:05
Щом съм излязла с него, значи с нещо ме е заинтригувал. Не мисля, че може да излезеш с някой, който познаваш от 1-2 дена, без да ти е направил никакво впечатление :o 8) 8)
InloveAgain
08-07-2010, 18:29
Ами не ..
по принцип излизам така и съм чисто приятелски настроена. без нищо повече..
да вярно понякога означава това.. понякога момчето го разбира по начина ,който казваш, но не винаги..зависи си от човека.. от очакванията му .
Въпросът е към момичетата. Ако дадено момче, което познавате бегло от няколко дни, ви покани да излезнете и вие приемете, това означава ли винаги, че вие го харесвате/намирате за симпатичен и смятате ли , че приемането да излезнете с него, при условие че не го харесвате, дава грешна представа на момчето за вашите намерения ?
Това, за което ти говориш се нарича използване. Услугички, излизанкия, плащания на сметки, хабене на нерви, време, бензин, пари и за какво? За слушане на глупости, силна, но празна надежда и след всичко това... чекия под душа с клюмнала надолу глава.
Ако НЕ искаш гореописаното да го причиниш на някой хайван... НЕ излизай с него.
Това, за което ти говориш се нарича използване. Услугички, излизанкия, плащания на сметки, хабене на нерви, време, бензин, пари и за какво? За слушане на глупости, силна, но празна надежда и след всичко това... чекия под душа с клюмнала надолу глава.
хаха това са глупости :lol:
Абе бива ли да има толкова тъпи некадърни идиоти, неспособни да мислят преди да пишат нещо. Ти излизаш , за да се опоознаеш с момчето ?? С какви намерения ? Трябва да имаш поне малка представа или нагласа, че да излезнеш с някое момче, което едва познаваш. В противен случай си неадекватна кифла и моля те не пиши в темата ми.
Наистина ли си толкова ЗАДРЪСТЕН?!
Нима ти нямаш момичета,които са ти ПРОСТО ПРИЯТЕЛКИ?!Или към всички имаш някакви чувства?! :shock: :razz:
Кифлата си ти,ПИЧ!!!Ти си кифла,защото си хипер задръстен!!!Самия факт,че излизаш с момиче,само защото имаш чувства към нея е ... малоумен и задръстен!!!Смятай,колко си ограничен щом за теб едно момиче може да е само гадже,но не и приятелка ...
СЪЖЕЛЯВАМ ТЕ!!! ;(
lifelesscorpse
08-07-2010, 22:18
Излизам само с хора,които са ме заинтригували достатъчно много с нещо/част от себе си.Или характер,или държание,или и двете.Не бих излязла с някого просто ей така.Когато излизам с даден човек,независимо дали момче или момиче,независимо от възрастта,не значи,че непременно го харесвам като за бъдещ съпруг,а просто ,че го харесвам малко или много като човек.Има разлика от харесване до харесване и то огромна,но кой да мисли...Много са ви объркани представите вече...
mrfahrenheit
08-07-2010, 23:58
Какви други могат да бъдат мотивите ,за да се получи такова нещо?
Стигам до извода ,че нямаш достатъчно приятели и затова търсиш нови.
Другият вариант е просто да искаш разнообрази ,но при такова положение би било погрешно да приемаш срещата ,тъй като най-вероятно момчето изпитва някакво привличане и би било грубо да бъде разиграван.
Междувпрочем коментарът на umri e верен!
естествено че трябва да си заинтригуван с нещо за да излезнеш с даден човек.
alex_devv
08-08-2010, 09:34
Добре казано! 8)
Другият вариант е просто да искаш разнообрази ,но при такова положение би било погрешно да приемаш срещата ,тъй като най-вероятно момчето изпитва някакво привличане и би било грубо да бъде разиграван.
Това,че обичам да се срещам с нови и различни хора и не съм се вкопчила в 2-3 човека като удавник за сламка не означава,че нямам приятели ;)
Приятелите са едно,познатите съвсем друго!!!
А и по същата тази логика,защо се запознаваш с хората от класа си?!Нима нямаш достатъчно приятели,че трябва и тях да познаваш?! :lol: Логиката ти е желязна!!!
Или когато си с ново гадже и се запознаеш с приятелите му ... Твоите не ти ли стигат ... ?! :razz:
umri,и защо пък трябва момчето да плаща сметката,или да хаби нерви,или бензин ... и т.н.?!
Не,бе,сериозно ... Вие наистина ли си мислите,че щом някое момче покани някое момиче задължително трябва да я харесва,както и тя него ако приеме?! :shock: :razz:
umri,и защо пък трябва момчето да плаща сметката,или да хаби нерви,или бензин ... и т.н.?!
Когато момче се запознае с теб, първата му мисъл в главата му е коолко хубаво ще му е, докато ти го слага в устата или в шундрата. Според теб съществуват момчета, които се запознават с теб и те канят да излезете, защото си нямат друга работа и търсят нови ПРИЯТЕЛИ. ахахха. Това е илюзия, която само женски мозък може да породи. А когато ти не го харесаш, тогава решаваш, че трябва да ти е приятел и съзнателно или несъзнателно, системно да го употребяваш за всичко друго, освен за секс. А той изпълнява желанията ти, защото си мисли, че ще те чука.. но няма.
Докато има глупаци, които да правят всичко и да получават нищо в замяна, до тогава ще има жени, които да се възползват от разгонената им глупост.
Това,че обичам да се срещам с нови и различни хора и не съм се вкопчила в 2-3 човека като удавник за сламка не означава,че нямам приятели ;)
Приятелите са едно,познатите съвсем друго!!!
А и по същата тази логика,защо се запознаваш с хората от класа си?!Нима нямаш достатъчно приятели,че трябва и тях да познаваш?! :lol: Логиката ти е желязна!!!
Или когато си с ново гадже и се запознаеш с приятелите му ... Твоите не ти ли стигат ... ?! :razz:
Не,бе,сериозно ... Вие наистина ли си мислите,че щом някое момче покани някое момиче задължително трябва да я харесва,както и тя него ако приеме?! :shock: :razz:
Порасни или се научи да мислиш преди да пишеш глупости. Да се запознаваш с хора, да излизаш с тях е едно, съвсем друго е да поканиш даден човек, когото едвам познаваш, на среща. Ако искаш нови запознанства, излизаш с група от хора. Да си мислиш, че ако почти непознато момче/момиче те кани на среща само теб при това не означава, че има поне малки симпатии към теб, просто показва, че си... идиот :) .
Не е нужно да харесам някого за да изляза с него ,, и за забавление съм го правила .... или за да опозная някого , но не защото го харесвам и искам нещо повече с него . Може би при всяко момиче е индивидуално
mrfahrenheit
08-08-2010, 10:58
Смятам ,че всяка последвала кореспонденция с теб би била лишена от каквато и да е продуктивност , тъй като преиначаваш думите ми и имаш ограничено разбиране за нещата.
Първо - зададох вариант ,при който момичето търси разнообразие.
Второ - помисли сама защо ли се запознаваш с хората от класа или компанията на гаджето.Не мислиш ли ,че е редно да се разбираш с хора ,с които ще общуваш 5 години ?Приятелствата се получават спонтанно въз основа на дългия ви съвместен престой.
И ,надявам се , правиш разлика между принудителното запознанство в следствие от приобщаването на група от хора и целенасочена покана за среща между момиче и момче , които не се познават почти изобщо.
Не казвам ,че е невъзможно да се получи ситуация лишена от чувства , но в 99% от случаите ще има такива.
mishanavolley
08-08-2010, 11:05
Paramour
08-08-2010, 13:51
Ако момче ме покани на кафе и ако ми е симпатичен не ми пречи да изляза с него. Това,обаче, не значи, че го искам за гадже. :)
MissBianka
08-08-2010, 14:52
ами определено ако не го харесваш ще му създадеш грешно впечатление, защото ако не ти е симпатичен защо да излизаш с него- все пак винаги можеш да си намериш някое оправдание да не го правиш(най-малкото)
silvencety
08-08-2010, 16:11
Не винаги ,излизала съм поради това че няма какво да правя,че ми е било скучно ,някой да ме кара донякъде с някаква цел .. Но да има и варианти с които съм излизала за приятел,мдамм не отричам ..
frozendeath
08-09-2010, 03:19
Когато момче се запознае с теб, първата му мисъл в главата му е коолко хубаво ще му е, докато ти го слага в устата или в шундрата. Според теб съществуват момчета, които се запознават с теб и те канят да излезете, защото си нямат друга работа и търсят нови ПРИЯТЕЛИ. ахахха. Това е илюзия, която само женски мозък може да породи.
Грешка. Това, че ТВОЯТА първа мисъл е такава, не значи, че на всички останали е. По твоята логика, абсолютно всичките ми приятели, до последния, са искали да им пусна. А по-голямата част не са (не отричам, че има и от другия вид :-D ). :)
Когато момче се запознае с теб, първата му мисъл в главата му е коолко хубаво ще му е, докато ти го слага в устата или в шундрата. Според теб съществуват момчета, които се запознават с теб и те канят да излезете, защото си нямат друга работа и търсят нови ПРИЯТЕЛИ. ахахха. Това е илюзия, която само женски мозък може да породи.
Грешка. Това, че ТВОЯТА първа мисъл е такава, не значи, че на всички останали е. По твоята логика, абсолютно всичките ми приятели, до последния, са искали да им пусна. А по-голямата част не са (не отричам, че има и от другия вид :-D ). :)
Живей си с илюзиите... и не забравяй за рекламата на Спрайт. Твоят най-добър приятел иска.... да ти го изтропа в ямата.