PDA

View Full Version : Скъса се презерватива

kliombi4ka
08-07-2010, 17:33
Здр.искам да ви питам възможно ли е да забременея след като на приятеля ми му се скъса презерватива и веднага прекратихме половия акт(не е свършвал обаче каза че може би го е вкарал един два пъти след като се е скъсал)Моля ви помогнете ми да се успокоя че не е възможно!!!

kalpazanka
08-07-2010, 17:43
Малко вероятно е. В кой ден от МЦ си? Смята ли дали си в овулация?

kliombi4ka
08-07-2010, 17:49
12ти ден след като ми е дошло.

kalpazanka
08-07-2010, 17:52
Добре де, аз как да отгатна дали си в овулация?!

Extremescream
08-07-2010, 17:56
Да,възможно е,но е малко вероятно.Има около 1000000 такива теми,да се беше поразровила малко.

nadetee
08-07-2010, 17:57
Добре де, аз как да отгатна дали си в овулация?!
би ли ми обеснила как се смята ? :-o

xinfamous
08-07-2010, 18:18
Здр.искам да ви питам възможно ли е да забременея след като на приятеля ми му се скъса презерватива и веднага прекратихме половия акт(не е свършвал обаче каза че може би го е вкарал един два пъти след като се е скъсал)Моля ви помогнете ми да се успокоя че не е възможно!!!

Със сигурност си бременна..Нима незнаеш че дори и от най-малкото докосване на пениса по която и да е част от тялото ти се забременява? С бившата ми приятелка правихме секс ежедневно в продължение на около година без презерватив..не е забременяла нито 1 път...хаха :D, смятай че при теб шанса е буквално нулев,не обръщай внимание какво ще ти кажат другите :)

zority7
08-07-2010, 20:13
13-14-15 ден след като ти е дошло тряба да ти се падне овулацията :)

ExclusiveX
08-07-2010, 20:51
Би трябвало да не си забременяла , но кажи на на гаджето да ползва Durex Universal. :D

DirtyDream
08-07-2010, 21:00
Спам.
kalpazanka

kalpazanka
08-08-2010, 08:48
13-14-15 ден след като ти е дошло тряба да ти се падне овулацията :)
Не съвсем. ;)
14 дни преди настъпването на менструацията е овулацията.
А как се смятат опасни дни при нередовна овулация съм писала неведнъж.

Сигурността на т.нар. „календарен” метод се повишава не когато правим секс през „безопасните дни”, а когато се въздържаме от секс през „опасните дни”. Всяка жена може да определи кои са нейните „опасни дни” с доста висока точност, но за целта е необходимо търпение и прилежност в продължение на 6 месеца. Правим следното:

* Отбелязваме продължителността в дни на 6 последователни менструални цикъла. Ден първи е денят на поява на менструация. Ден последен е денят, предшестващ появата на следваща менструация.
* От броя на дните в най-краткия цикъл вадим 18. Получаваме първия „опасен” ден.
* От броя на дните в най-дългия цикъл вадим 11. Получаваме последния „опасен” ден.
* Независимо от продължителността на следващите цикли, в периода между първия и последния „опасен” ден не правим този вид секс, от който се забременява.

http://koog-vma.com/statii-10.htm