View Full Version : Кола маска
mimches12
08-07-2010, 20:33
Предварително се извинявам ,ако има подобна тема или отговор на въпроса ми просто не успях да намеря....Та въпроса ми е ...Знаете ли някакъв начин за дълготрайно разтапяне на кола маската?В смисъл колкото и пъти да опитвам ,докато стигна до намазването за 2 път тя вече е почнала да стяга и отново трябва да и правя водна баня...(затова не се занимавам с кола маски,но ми писна да се бръсна и риших да попитам) Ако има такава тема отново се извинявам ... просто ми пратете линк и темата може да се затвори ,ако ли не се надявам на отговори ---- :) :grin: П.П : На 15 съм :)
lifelesscorpse
08-07-2010, 21:10
Ако говориш за тази на Jankar и аз все още се чудя,но последния път я оставях след всяко намазване в чаша с топла вода и така оставаше течна :)
Пробвай,пък дано стане :)
j_adore2
08-08-2010, 01:57
Ако говориш за тази на Jankar и аз все още се чудя,но последния път я оставях след всяко намазване в чаша с топла вода и така оставаше течна :)
И аз така правя.Ако пък водата изстине я слагаш за още 2 мин да се стопли и всичко е точно.
teddyx33
08-08-2010, 06:23
Аз си приготвям топла вода оставям да омекне и всеки път като сложа затварям капачката и я връщам във водата. Но от одавна се отказах от този лепкащ и цапащ метод ;dd
Biskfitka
08-08-2010, 17:09
И аз така правя.Ако пък водата изстине я слагаш за още 2 мин да се стопли и всичко е точно.+ и аз така правя 8-)