PDA

View Full Version : Амбициозен?Или наивен глупак.

FashioN
08-08-2010, 17:02
Хай,аз съм момче,на 14 години:) Имам много високи оценки,и много приятелиии , общо взето съм любимеца на учители и ученици :-) ,приеха ме точно където исках,всичко се нареди добре,наще са пред развод,ако вече не са се развели без да знам,това не е както трябва де,все едно .. всеки ден си взимам 1 студена кока кола , с 1 семки , качвам се на 1 гараж на задния двор,гледам всичко и си мисля за живота,моята мечта,да стана актьор е голяма,докато съм там,си представям как вече съм осъществил мечтата си,а този глупав цимент е червения килим,а аз съм в Холивуд , знам почти всичко,какво трябва да направя,как да постигна целите си.Всичко което правя,уча , изобщо всичко , се върти около тази моя мечта.Приятелите ми искат да станат:Инжинери , програмисти .. се неща,които можеш да постигнеш с малко повече четене..Актьорското майсторство,обаче е талант,начин на живот и всичко останало .. Но дали не съм прекалено наивен? Да и Анджелина Джоли,Брат пит , Никалъс Кейч и другите са почнали от някаде,да трудили са се много и са успели..Обаче,никой не вярва в това,че найстина мога да пробия в тази насока , да отида там и всичко останало..и аз се замислих..дали не е всичко това напразно,дали не съм прекалено наивен да си мисля ,че всичко това може да се осъществи? Вечно ми казват,че никога няма да стане,но аз продължавам .. а сега се замислих , и просто попитах , тъй като скоро ще тръгнем на училище,попитах вас,вие да си кажете мнението..е поздрави от мен,още нещо.Съжалявам за правописните грешки,съжалявам ако мислите ,че съм пълен идиот за да си мисля такива неща..просто без убиди . .

mArMaLaDkA
08-08-2010, 17:21
Има разлика между мечти и амбиции.
Докато не започнеш да работиш по въпроса(да се запишеш на някакви курсове примерно), нищо няма да постигнеш. И само си чешеш езика пред другите.

FashioN
08-08-2010, 17:23
Докато не започнеш да работиш по въпроса(да се запишеш на някакви курсове примерно), нищо няма да постигнеш. И само си чешеш езика пред другите.

Защо мислиш ,че не ходя?

radeberger
08-08-2010, 17:24
Ами доста трудно ще стигнеш до Холивут . Дори ще трябва да се радваш ако изобщо ще играех на БГ сцена . Всичко става с много връзки или "мама и тати " трябва да имат бая парички . Аз поне не бих заложил да ставам актиор , но това си е личен избор .

Claymore
08-08-2010, 18:13
Често да ти кажа, даже и да се напъваш много, много повече от нещо като "Стъклен дом 21" няма да те вземат.
Обаче нищо не се знае...след няколко години ще се видим в НАТФИЗ и пак ще си говорим. 8-)

FashioN
08-08-2010, 18:51
Често да ти кажа, даже и да се напъваш много, много повече от нещо като "Стъклен дом 21" няма да те вземат.
Обаче нищо не се знае...след няколко години ще се видим в НАТФИЗ и пак ще си говорим. 8-)

Да,Определено ще се видим там,а за Стъклен дом ще си говорим,кой е казал ,че ще се развивам в България по-късно:)

danibebi
08-08-2010, 20:03
Амии една мя фр. мечтае да стане актриса (извън България) ии се записа в школа по актьорско майсторство.Просто вярва в мечтата си и е сигурна,че ще успее. :) Просто ако се запишеш в школа, учиш много и се трудиш достатъчно ии ако вярваш разбира се,ще успееш.Но то си е и до съдба.До една година примерно,може да ти хрумне нещо друго да ставаш ии такам.Аа иначето,успех все пак.. :-)

Unendlich
08-08-2010, 20:26
Може би, ако живееше в друга държава и там ти бяха курсовете по актьорско майсторство - шансът ти би бил по-голям. На изкуството в България (като цяло) не се гледа с кой знае какви надежди, нито му се обръща особено внимание, което наистина е жалко. Жалко е, защото и хора като теб, които искат да се занимават с какъвто и да е вид изкуство увисват. Пожелавам ти да ти се сбъдне мечтата и по някакъв начин да се развиеш към голямата сцена :)

king95
08-08-2010, 20:37
Ако живееш всеки ден с тази мечта и полагаш много усилия, за да я осъществиш, не виждам защо да не стане. Това не се отнася само за актьорството, а и за спортовете най-вече. Всеки е започнал от нулата, но в България трудно ще се изкачиш по стълбичката. Наистина най-много да стигнеш "Стъклен дом". :)

SmilezZz
08-09-2010, 10:22
В България няма да можеш да се реализираш..В друга държава е по-вероятно да успееш..И е възможно всичко това..Няма невъзможни неща..Учи много,ходи на курсове по актьорско майстроство и най-важното - ВЯРВАЙ В СЕБЕ СИ И В СТВОИТЕ ТАЛАНТИ..Не слушай какво ти казват другите - ти ако имаш силна воля ще успееш

Carmen_Kass
08-09-2010, 10:52
Няма невъзможни неща! От личен опит го казвам.
Искаш ли го от цялото си сърце и душа,значи ще успееш.
Гледай да завършиш училище,събирай пари и бягай в САЩ.Хвани се на работа(не е нужно да е престижна,МакДоналдс,Бъргъ р Кинг,важното е да имаш някакви пари)...ходи по кастинги,ако наистина си добър ще те забележат...после следват агентите и накрая ролята.Пътят е дълъг и трънлив,но с упоритост и воля ще стане.
И изобщо да не ти пука другите какво мислят,игнорирай ги.

FashioN
08-09-2010, 11:29
Много ви благодаря за хубавите коментари

xoxi
08-09-2010, 12:01
Преди време разговарях с една актриса, позната ни от български сериал. В нея не е вярвал никой в началото и всички са и казвали, че няма да успее. Тя обаче е вярвала и е продължавала да следва мечтата си. Никога не се е отказвала.
Човек трябва да вярва в мечтите си и да ги преследва, независимо какво мислят останалите около него. Така, че и ти не се отказвай. Бъди сигурен, че ако повярваш в осъществяването на тази твоя мечта, след време ще те гледаме на големия екран. :)

FashioN
08-09-2010, 16:21
Thx all ;pp

gaska
08-09-2010, 18:52
Мечтите са най-хубавото нещо. Когато човек спре да мечтае, спира да живее. Гони си мечтата и не допускай да те сринат - те просто знаят, че никога няма да постигнат нещо и ги е яд.

WaterLilly
08-09-2010, 18:57
Мечтай, но винаги имай и резервен вариант.
Целта ми не е да те обезкуражавам, а да ти напомня, че трябва да си подготвен и за отказ. Цитирам мой близък човек: "Мечтите за това са мечти, за да си останат такива"

ShtrudeL
08-09-2010, 19:21
Глупак или амбициозен бла бла...аз защо не и двете в едно? Тогава комбинацията е буквално страшна и никой не може да те спре супермеен. Ако мислиш,че един ден могат да те дават по телевизията давай.

cvetinka95
08-10-2010, 19:07
второто.. 8-)
тей де.. даже и толкова да вярваш и да си мечтаеш, понякога и да си скъсаш задника просто не става ...

Claymore
08-10-2010, 19:14
Тц тц тия актьори са измъчени 'ора. 8-)
минаваме днеска покрай книжарницата на Mall of Sofiaи гледаме снимат стъклен дом. Една чернокоса мадама беше се подпряла с един букет рози и тая сцена [само стоенето ей така] отне 30 мин. :D
Видях и онова момче Дани, малее кви малки очички има. Идеше ми да отида и да го опраскам по гъзорляка и да вър'я към вкъщи :lol:

notlike
08-10-2010, 19:51
Приятел, снимал съм се във филм на второстепенна роля (Аз съм Дейвид) и в сцена от 15 минути максимум (не мисля дори, че имаше и 5) ни снимаха много (преди 8 години беше). Значи, от 7:30 до 14 - смятай. И всичко това май беше за едните 30 лева.. много зор му е майката. Освен това не един човек ми е казвал, че имам заложби за актьор, а моят отговор е - не е важно какво растение притежаваш, а дали ти е добра почвата. Ако беше така, досега да съм станал звезда на хокей, защото обожавам този спорт, но просто не виждам смисъл да играя, защото национал на България нищо не значи - нито пари, нито класа, нито фенове, нито нищо.. нещо, което е обречено на гибел, не си струва да те обрича и теб. Това е моето мнение.

venelinka
08-14-2010, 07:29
Трябва да ходиш на курсове по актьорско майсторство, но най-важното е да вярваш в себе си и да преследваш мечтите си. Не се отчайвай и не позволявай хората да те разубедят. Всеки е тръгнал от нулата. Пожелавам ти да сбъднеш мечтата си. Успех! :)

vampirelady5
08-18-2010, 19:49
FashioN, това желание ми е до болка познато. Ако има някакъв начин да комуникираме бих се радвала.

FashioN
08-18-2010, 21:25
FashioN, това желание ми е до болка познато. Ако има някакъв начин да комуникираме бих се радвала.

napishi skypea si tyk .. sry za latinicata na lap top sym

vampirelady5
08-19-2010, 07:06
...

Djuff
08-19-2010, 11:37
По добре отиди в Америка, намери си работа и дом и после мечтай за червения килим.Тук също може да "пробиеш", но жалките български филми в които ще участваш ще ги гледат само отегчени бабички по БНТ ;).

FashioN
08-19-2010, 13:44
Аз ще кандидатствам в НАТФИЗ и след като го завърша никой от плановете ми не фключва България :)

Neon
08-19-2010, 13:58
Докато не започнеш да работиш по въпроса(да се запишеш на някакви курсове примерно), нищо няма да постигнеш. И само си чешеш езика пред другите.+

Bukmopu
08-19-2010, 17:28
Ами,амбициозен не си.Смешен си.
Глупав-има и нещо такова.
Но най-вече смешен.

Дечко,едва ли знаеш наистина какво значи амбиция.Сори,че пак го споменавам,но ми се наби в очите и продължава да ме напушва смях. :roll:

FashioN
08-19-2010, 19:25
МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ! Може да ви се стори странно,но ми дойде да чуя добре малко положителни мнения..благодаря още веднъж,за пича по горе..споко дори не обърнах внимание многн а коментара ти..комплексари който завиждат се срещат много . .така че пиши си колкото искаш..Мармаладке права си :)

BakuTo
08-20-2010, 12:17
аз имах такива заложби,но след като излязох на сцена ми стана ясно,че в България нямаш никакъв шанс за реализация :( не искам да те обезкуражавам,но да погледнем нещата реално.Не мисли за ВИТИС,няма добри отзиви оттам.Най-много да станеш учител по актьорско майсторство,ако отидеш там.Аз ти предлагам да отидеш на прослупване някъде,това може да се окаже трамплин.Желая ти успех от все сърце!

BakuTo
08-20-2010, 12:17
Ами,амбициозен не си.Смешен си.
Глупав-има и нещо такова.
Но най-вече смешен.

Дечко,едва ли знаеш наистина какво значи амбиция.Сори,че пак го споменавам,но ми се наби в очите и продължава да ме напушва смях. :roll:

Млъкни,че си проста селяндурка,моля ти се.Ти за амбициозна ли се имаш?Я,да ти чуем амбициите?На касата на Кауфланд ли мечтаеш да си?...

Много тъпи хора в този форум... :?

FashioN
10-07-2010, 11:16
Ааа само да кажа за сега какво стана от началото на темата..няколко месеца бях отписал тия неща поради доста проблеми вкъщи и здравни най-вече..имаше 1 школа и уроци , които всъщност беше доста трудно да те приемат и почваха от 17 нагоре..отидох аз и тя ми даде учителката някакви работи да чета да се вживея в ролята и някакви други работи,е..Приеха ме а УЖ беше невъзможно заради годините и други работи,кандидатствах и в 1 агенция,която чаках няколко седмици да получа отговор , получих го..приет съм ..за сега всичко е ОК,годината почна доста добре с високи оценки по всичко,по цял ден чета и някакви книги по актьорско майсторство.Всичко върви окей,живи и здрави ако върви добре до 12,може би ще замина за САЩ за да продължа нещата там по същия начин..:) Сори ,че ъпвам темата ,но хей толкова безмислени теми не пречи да си седи там,пък вие ако искате пишете :D

TeenageDream
10-07-2010, 13:58
Една чернокоса мадама беше се подпряла с един букет рози и тая сцена [само стоенето ей така] отне 30 мин. :D

Защото всяка сцена се снима по 10-30 пъти.

На мен ми предложиха да се присъединя към театрална трупа, но изобщо не ми се занимава с театър. :? Искам си камерите, режисьорите, репликите и т.н.
И аз мислих за НАТФИЗ, но да изгубя там 6 години и чаак след това да се изнасям от Бг.. :?
Имам познати в Лондон и Америка, които се занимават с актьорство. Има курсове по 3 или 6 месеца. :wink:
Ако имаш талант, не ти трябват години в НАТФИЗ, по-добре направо след средното образование заминавай за Ел Ей или където решиш.

В Интернет има кастинги за филми, ако ходиш в чужбина, може да наминеш. :wink: Има си агенции, стига да не си в България.