View Full Version : Аз или Тя ?
zlonamerena
08-08-2010, 20:39
Да си споделя и аз проблема.С едно момче се познаваме от много години, и той учи в друго училище,там се е запознал с момиче,с което са ходели година и тя го е зарязала ( след като постоянно му изневерявала,и му е правила чалъми,обиждала го е,била му шамари.. ). След месец рздяла с нея, ние тръгнахме, и двамата отдавна държахме един на друг, но много неща ни спираха да сме заедно.Тръгнахме всичко ок,бяхме щастливи, неразделни.. но след като тя разбра и започна отново да го сваля,а той и се върза и сега са заедно, и тя го върти на малкия си пръст,а той като кученце я слуша.Тя него иска, но иска на мен да ми направи мръсно..Момчето не заслужава "момиче" като нея.Много хора са му говорили,че не е за него,а той продължава да не ги слуша.Той сам говореше лошо за нея,но след това се убедих,че не си държи на думата.Незнам какво да правя...толкова много го искам,а няма как да се преборя с дявола. :x
MaLkaTa_LaDy
08-08-2010, 20:42
Тя може да му запали кръвта, ти не можеш явно...
lady__bird
08-08-2010, 21:09
По-добре не се занимавай с него.Трябва да е много смешно кученце да й се вързва на акъла.Тя да му изневерява,да го разиграва да му БИЕ ШАМАРИ... По-добре не :D :)
zlonamerena
08-08-2010, 21:13
И аз така мисля,дори се отказах да го търся и да поддържам контакт с него.. само се чудя как е възможно да има толкова злобни хора? :-x
lady__bird
08-08-2010, 21:20
И аз така мисля,дори се отказах да го търся и да поддържам контакт с него.. само се чудя как е възможно да има толкова злобни хора? :-x
оо има,има..Добре,че отсега се срещаш с тях ;д за да знаеш за напред :D
zlonamerena
08-08-2010, 21:22
:-D ахм колелото на живота се върти.. :-D рано или късно сервитьора ще мине за сметката и при тях :)
lubomirky
08-08-2010, 23:55
не го познаам изобщо и разбирам защо всеки път избира нея пред теб ;>
за такиа гадове като теб любов няма, не се мъчи.
GossipGirl89
08-09-2010, 02:56
Ооо повярвай - хората могат да бъдат много лоши :)
Правилно си направила като си спряла всякакъв контакт с него. Нали знаеш, че на един човек ако ще и целия свят да му казва черно ако той самия вярва, че е бяло никой не може да го убеди в противното. Спокойно, рано или късно съм ще си отвори очите и ще я види каква е
Тя може да му запали кръвта, ти не можеш явно... :-|
InloveAgain
08-09-2010, 06:42
Ами нормално .. повечето пъти така става ..
оставяш човека,за който твоето щастие едва ли не е преди неговото собствено,за да отидеш при друг,който те разиграва ,само защото още го обичаш..въпреки постъпките му.
По-добре го остави,недейте да си говорите .. и със сигурност рано или късно ще му се вдигне пердето и ще види що за 'човек' е. Тогава сигурно ще те потърси,но дали ще му отвърнеш,решаваш ти ;).
mArMaLaDkA
08-09-2010, 07:32
Така и не схванах 'що всеки път, когато ви прецакат, се утешавате с мисълта, че ''щяло да им се върне''. :-o Много наивно ми звучи.
Авторке, приеми, че ти си третата, излишната, оная, която е била временна утеха. Кофти е, случва се понякога човек да попадне в подобна ситуация. Станалото - станало. Вдигаш глава и продължаваш. Ама да кълнеш, да злобееш и да мрънкаш колко си онеправдана... :?
Аз пък не разбирам защо обвиняваш само нея? Той е направил своя избор все пак. Или е малодушна овца и не може да й откаже, или просто никога не е държал на теб. В двата случая те е прецакал ТОЙ, а не ТЯ.
Не е луд тоя, който яде баницата все пак.
Elenichkaa
08-09-2010, 08:08
Гледай на нещата така: Понякога става - понякога не!Но когато не стане вместо да си блъскаш главата в стената търси щастие другаде.
И не мисли,че тя иска д ати направи мръсно,ако беше така щеше да го зареже веднага щом той зареже теб,но не е нали?! все още са заедно?!ако е така,не можеш да направиш нищо,те просто се обичат.и няма значение какво са преживели,пък и ти сичула само неговата версия!помисли над това!
zlonamerena
08-09-2010, 11:27
Гледай на нещата така: Понякога става - понякога не!Но когато не стане вместо да си блъскаш главата в стената търси щастие другаде.
И не мисли,че тя иска д ати направи мръсно,ако беше така щеше да го зареже веднага щом той зареже теб,но не е нали?! все още са заедно?!ако е така,не можеш да направиш нищо,те просто се обичат.и няма значение какво са преживели,пък и ти сичула само неговата версия!помисли над това!
Не са заедно! Тя сама каза,че няма да бъде с него,защото не го иска.Но иска аз да не съм с него, и ще направи всичко възможно той да е далеч от мен :-o
zlonamerena
08-09-2010, 11:31
не го познаам изобщо и разбирам защо всеки път избира нея пред теб ;>
за такиа гадове като теб любов няма, не се мъчи.
Аз ако съм гад.. :D След като не ме познавате не е задължително да ме наричате "Гад" :?
kradinero
08-09-2010, 12:01
Явно харесва по-трудни момичета.. Правилно си направила като си решила да не го търсиш.. Почакай докато той те потърси, а после му покажи, че няма толкова лесно да му се вържеш пак. При такива момчета помага :wink:
justonegirlwithonehope
08-09-2010, 12:14
Нормално, често в живота се случва така.Човек бяга от този, когото го обича, а обича този, който бяга от него.Съдба. ;)
аааа това ми хареса! ами сама си прави изводите !Ти си все едно нищо за него,щом те е зарязал и отново е готов да се подлага на унижения,за да е с нея!
За всичко има само един вариант,сядате,говорите и решавате проблемите..ама в твоя случай всичко е решено...
ScorpionGirl
08-09-2010, 13:40
За мен това момче няма вкус. Как може да ходи след г*за на онази, при положение, че му изневерява и че го бие. Още от сега си личи, че ще е мъж под чехъл. По-добре го остави при вещицата - щом отива пак при нея, значи му харесват шамарчетата. :wink:
soul1199
08-09-2010, 14:42
остави го да го разиграват,като е тъп,тъй ще е..на нея скоро ще й писне и ще го зареже,а той ще страда и ще исска да се върне при теб