PDA

View Full Version : абе знае ли какво иска?

TheOnee
08-08-2010, 21:17
дадада, пак/отново съм аз :smt027 .
Значи, преди 1-2 години се запознах с едно момче и нали там свалки ала - бала, ама нищо не стана и се 'зарязахме'. :smt045
Миналия месец се видяхме пред магазина и дадад си разменихме скайповеете :smt045 и от там се почнаха излизаници, ала бала.. не знам си какво :д аз ходех до неговата работа ии си говорхме и всичко беше ток и жица.
Ама преди 1-2 дена ми пише в един и нещо през нощта и ме кара да излизаме и аз естествено, отказах, защото нямаше как да излезна и той почна да ми се обяснява, как е било грешка да почва да се занимава с мен, че съм била малка и не съм била готова да рискувам и съм чакала само на мама и тати докато той сам се оправял в животта и не знам си какво, при което аз казах, че щом е така за мен разговора е приключил и няма какво повече да си казваме. и до там ни приклчи разговора.дамдам :smt045 при което той днес ме пита дали ми се ходи на кино , при което аз не пожелах и се направих на ударена..
та, въпросите са ми :
той знае ли какво иска? да отида ли да поговоря пак с него? / въпреки, че не намирам смисъл / ии каква е постъпката му? / как е постъпил?

lady__bird
08-08-2010, 21:28
:shock: Явно е голям,щом ходи на работа.. Но се държи като 13-14годишен ;дд Предлагам да го питаш точно и ясно -иска ли да бъде с теб или не.Май и той не знае какво точно иска. :) Но определено е по-добре да поговорите.Не може 1ден да ти казва,че си малка ляяля.. а на другия да те кани на кино.Объркан е явно. :?

mrfahrenheit
08-08-2010, 21:29
А ти знаеш ли какво искаш ?

TheOnee
08-08-2010, 21:30
да,
да не се ебава с мене (: и ПРИМЕРНО да си мери приказките..

mrfahrenheit
08-08-2010, 21:48
Тогава какво точно те тревожи? Биеш му шута и това е...

DenBr
08-08-2010, 22:21
8-)

StriPPeD
08-08-2010, 22:25
Ти сигурно доста го харесваш, поне на мен така ми изглежда. Остави го той да те търси, а не ти него, все пак той е момчето. А и помисли за достойнството си. Следващия път като те покани да излизате го питай за какво се е направил на интересен онази нощ и може би ще има смислено обяснение например "бях пиян" 8-) 8-)
Ако го харесваш се направи малко на недостъпна :grin:

TheOnee
08-08-2010, 22:26
защото няма време през останалата час от деня.
и точно тогава решил, че трябва да се видим.. пхах

mArMaLaDkA
08-09-2010, 05:14
Не издребнавай. Надявал се е да се видите и се е ядосал като си му отказала. Вероятно той и антуражът му са забравили отдавна какво е чувството да зависиш от родителското разрешение и може на момента да е помислил, че го отбягваш.

ТваЙ. Момчето се е почувствало гузно, че така те е скастрило, пък и те харесва, и затова е пробвало да позамаже нещата.
Или харесваш момчето, или не го. Ако е първото - затвори си очите и му дай шанс. И не го тествай прекалено много, че накрая да не останеш с празни ръце от детска глупост.

bratignat
08-09-2010, 06:30
Единият вариант е да е бил изморен от работа и за това да си е изпуснал нервите.
Другият вариант е да си е търсил повод да скъсате контакти, но тогава ще е стрнно, че на другия ден те търси.

Ако ти харесва и решиш да му дадеш още един шанс звънни му. Когато на мен ми откажат излизане или среща, без да предложат алтернатива не се обаждам. Ако той е така ще го изпуснеш. Всеки случай си поговори с него - може да зависиш от родителите си, но до 18 това си е напълно естествено.

InloveAgain
08-09-2010, 06:46
Еми според мен той наистина има чувства към теб ..;).
С това ,че си му отказала ,се е ядосал и точно затова ти е казал онова нещ.После обаче е решил,че иска да оправи нещата и че постъпката му може би не е била правилна ,но ти не си искала ;/.
Според мен сега е твой ред да го потърсиш ,ако искаш да си с него.А пъК и той би трябвало да разбере,че до 18 малко или много ще си зависима от родителите си :)