View Full Version : Козметика на Аvon
stefidka
08-09-2010, 15:16
Здравейте! Искам да разбера какво Ви е мнението за козметиката на Аvon? Използвате ли я? Харесвате ли я и ако да - кои продукти харесвате? Аз лично съм доволна от козметиката им и след 3 годишно използване реших да стана техен представител :) Ако някои от читателките на Teen Problems иска да си поръча козметика но си няма представител с удоволствие ще и помогна :) Стефи се казвам, от град София :) Нека да ми пише на skype: didistes
Бих се радвала да чуя вашите мнения!
Infinity
08-09-2010, 15:25
Всичко , което съм използвала на Ейвън не ми харесва.
Според мен продуктите им не са качествени , не ми харесват.
:?
BebYlzZz
08-09-2010, 15:56
^е да ако си ползвала нещо ефтино от серията на colourtrend например, няма как да си доволна. Но имат и доста хубави други продукти. Аз съм най-доволна от парфюмите, спиралите и чесният молив-JilianDempsy. Гланцовете също ми харесват-най-често си взимам от серията plump pout. :-)
stefidka
08-09-2010, 16:06
Аз лично съм много доволна от червилата и гланцовете за устни :):) Едни от най-добрите, които съм ползвала
stefidka
08-09-2010, 16:59
в брошурата има продукти като:
Advanced Techniques - най-новата серия за коса, разработена от екпертът Антъни Бароу
- lotus Sheild - за красиво оформена коса
- Daily Shine - за още повече блясък
- Body Build - за повече обем
- Colour Protection -помага да съхраните цвета на косата ( за боядисани коси)
- Аge Retreat - възвръща младоста на косъма
Също така има невероатни парфюми на ексклузивни цени, на примиерна цена мъжкия парфюм Patrick Dempsey 2 и Little Black Dress, както и Little White Dress
И най-хубовото - Avon ни предлага Спа терапия, която можем да си направим вкъщи и която няма да ни струва 70-80 лв а до десет пъти по-малко!!! Серия продукти на заглждаща терапия за тяло, масаж с горещи камъни, терапия с парафин, и терапия за лице.
В брошурата има също така невероятни червила, гланцове за устни, гримове и всичко необходимо да сиаем през лятото Smiley
Разгледайте брошурата и ми пишете ако си харесате нещо, дори и да не живеете в Надежда Smiley Не ми е проблем да взимам поръчки от цяла София За контакт - skype: didistes ; e-mail - didiste@abv.bg
EsteticLoff
08-09-2010, 17:02
в брошурата има продукти като:
Advanced Techniques - най-новата серия за коса, разработена от екпертът Антъни Бароу
- lotus Sheild - за красиво оформена коса
- Daily Shine - за още повече блясък
- Body Build - за повече обем
- Colour Protection -помага да съхраните цвета на косата ( за боядисани коси)
- Аge Retreat - възвръща младоста на косъма
Също така има невероатни парфюми на ексклузивни цени, на примиерна цена мъжкия парфюм Patrick Dempsey 2 и Little Black Dress, както и Little White Dress
И най-хубовото - Avon ни предлага Спа терапия, която можем да си направим вкъщи и която няма да ни струва 70-80 лв а до десет пъти по-малко!!! Серия продукти на заглждаща терапия за тяло, масаж с горещи камъни, терапия с парафин, и терапия за лице.
В брошурата има също така невероятни червила, гланцове за устни, гримове и всичко необходимо да сиаем през лятото Smiley
Разгледайте брошурата и ми пишете ако си харесате нещо, дори и да не живеете в Надежда Smiley Не ми е проблем да взимам поръчки от цяла София За контакт - skype: didistes ; e-mail - didiste@abv.bg
Темата не се казва РЕКЛАМА НА ЕЙВЪН
Инак аз не ползвам козметиката на Ейвън.
Попринцип знам, че парфюмите им са хубави :-|
Харесват ми маската Planet Spa (саке и ориз), тоника за лице Solutions (за мазна кожа),гланца Cool pout и спрейовете за тяло :)
titinkaa
08-09-2010, 17:46
И аз съм доволна от продуктите им,само от Клиърскин не съм доволна.