PDA

View Full Version : Знам, че ви е писнало от такива теми.

Zaqkkk
08-09-2010, 18:11
Здрасти, първо ще кажа, че се извинявам, че пускам такава тема, която я има може би 10,000 пъти, но в тези които влязох, отговорите не ме задоволяват, така че, ако ще ме псувате и тн., просто не пишете! Така темата се отнася за "първата целувка" тя ми предстои, но момиче с което ще се целуна ( може би де ) , е по опитно и с нея не ходи ( ако ходихме щеше да е много по - лесно ) та се чудя като момче и като моята задача е да направя първата крачка, какво по точно трябва да направя? Не ми е много ясно тук и по точно до момента преди устните ни да се докоснат. :D
Ще се радвам на хубави коментари. : )

FuckedUp
08-09-2010, 18:14
Пусни й език до СЛИВИЦИТЕ! :-) УСПЕХ :)

Zaqkkk
08-09-2010, 18:16
Пусни й език до СЛИВИЦИТЕ! :-) УСПЕХ :)Брат ми, благодаря, но не мисля да е до СЛИВИЦИТЕ!, и мисля, че поясних, кой ми е трудния момент. :)

InloveAgain
08-09-2010, 18:19
Еми ти сам ще си прецениш кога е подходящият момент,когато това стане направо действай,без да го мислиш толкова ;).

mlakniwe2
08-09-2010, 18:20

Ми ако си е извадила сливиците като малка :shock: за да може да и влиза по-навътре...

InloveAgain
08-09-2010, 18:23

Ми ако си е извадила сливиците като малка :shock: за да може да и влиза по-навътре...

Наистина защо не спрете с несериозните постове.. :? излишно е :!:

brutaLxxbunny
08-09-2010, 18:24
От теб трябва да строи самоувереност.Много самоувереност.Не и казвай,че ще я целунеш,а го направи!Не чакай момента с неудобното мълчание,целуни я преди това.Може да я притиснеш до някоя стена примерно дзз :D
При мене много върви тоя номер :-D
Като я целуваш не се устремявай много бързо към нея..Например прокарай ръка зад тила и или пък и вдигни брадичката .. целуни я баавно и леко,като за първи път.После може и да се разгорещите,не ви знам :lol:

Zaqkkk
08-09-2010, 18:38
От теб трябва да строи самоувереност.Много самоувереност.Не и казвай,че ще я целунеш,а го направи!Не чакай момента с неудобното мълчание,целуни я преди това.Може да я притиснеш до някоя стена примерно дзз :D
При мене много върви тоя номер :-D
Като я целуваш не се устремявай много бързо към нея..Например прокарай ръка зад тила и или пък и вдигни брадичката .. целуни я баавно и леко,като за първи път.После може и да се разгорещите,не ви знам :lol: Мерси, до тук два свестни постове. :?

Zaqkkk
08-09-2010, 18:54
И като гледам, май само толкоз ще останат. 8-)

FuckedUp
08-09-2010, 18:54

Добре, като знае, че има 100,000 такива теми...дразня се просто...

InloveAgain
08-09-2010, 18:56

Добре, като знае, че има 100,000 такива теми...дразня се просто...

Я не се хаби,човек ;д
Кво ти пука :D .

bebencetyy
08-09-2010, 19:13
Покани я да се видите да излезете на кафе на разходка в края може да и кажеш че си си прекарал много добре погледни я в очите хвани и ръката приближи се до нея и я целуни не е трудно :-) като дойде момента няма да му мислиш много айде успехчее :)

ShtrudeL
08-09-2010, 19:16
А кой отговор би те задоволил?

sladur4etyYy
08-09-2010, 19:31
не си навирай езика веднага. :д първо само по устните, после другото.

Zaqkkk
08-09-2010, 19:33
А кой отговор би те задоволил?Може би, всеки един до тук, просто искам повече хора да се изкажат, за да прочета повече гледни точки, ии да си имам едно на ум. (не се изразих много добре, но както и да е. :p) : )

ShtrudeL
08-09-2010, 19:39
Пуф...ми няма нищо сложно в първата целувка човече. О.о Говорите си за нещо свързано с това колко е очарователна (не външно),как харесваш някои черти от характера й (не много,за да не излезе че се мазниш)...можеш да се разлигавиш малко,но не много,че да не те помисли за женствен...и като видиш,че й харесваш и се ориентираш към устата й Оо
Ако не беше първа целувка щеше да е яко и да й ъм ...вземеш езика все едно ще облизваш близалка ама недей ^^

Zaqkkk
08-09-2010, 20:11
Пуф...ми няма нищо сложно в първата целувка човече. О.о Говорите си за нещо свързано с това колко е очарователна (не външно),как харесваш някои черти от характера й (не много,за да не излезе че се мазниш)...можеш да се разлигавиш малко,но не много,че да не те помисли за женствен...и като видиш,че й харесваш и се ориентираш към устата й Оо
Ако не беше първа целувка щеше да е яко и да й ъм ...вземеш езика все едно ще облизваш близалка ама недей ^^Еми, мерси, мисля, че ще се справя.. 8)