View Full Version : агресивен сасед
JoroTanka1999
08-09-2010, 23:44
иам сасед които е адски агресивен наскоро наби 1 приател почти до смарт
циалото му лице беше в кръв и знам на ко е способен лошто е че ма я страх да изляза наван за да не стане проблема а ако стане проблема кво да прая/и ако наистина стани страшно ако ни са бия ще изглеждам ли като путка?штото приателите ме знаят че много са бия и аз си знам и сам адски зарибен по боини изкуства..та ако трагна да са бия и ме набият тапи ли ша излгеждам и кво да правя ? кво бихте напраили вия в такава ситуациа?
priemete temata na seriozno molia vi
ste sam mngo blagodaren ako niakoi uspei da mi pumogne.
a е, ти работа нямаш ли си ,сапо глупави теми да пускаш и да за заяждаш с майките на хората??? Като не ти е интересно има кофа там си пускай лигните
JoroTanka1999
08-10-2010, 05:35
КАВ ТИ Я ПРОГЛЕМА ПАЧАВРО?:
Стой си в къщи и използвай времето да учиш правопис и граматика.
Стой си в къщи и използвай времето да учиш правопис и граматика.
\:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Толкова кратко,а толкова вярно! :Д
ibojilow
08-10-2010, 08:23
КАВ ТИ Я ПРОГЛЕМА ПАЧАВРО?:
Абе ей дришльо тъп 10 годишен, за какъв се помисли, че да обиждаш хората бе? Каза ти го както си е.
Първо си супер неграмотен!
Второ това, че си гледал 2 пъти - Kickbox или MMA мач в vbox не те прави бияч, ясно? Ако беше няколко години по-голям щях да ги кажа какво да направиш..
Какво бих направил в тази ситуация?
Щях да поискам 15 лева от майка ми, за да си купя един учебник по български език и литература.
И да допълня, гледай като пишеш да пишеш като хората, а не с забутания ти диалект. Много почнахте нещо да обиждате и да се правите по тия сайтове и скайпове и какво ли не, деба и онлайн хулиганите. :oops:
JoroTanka1999
08-10-2010, 09:36
ARE NE MI LAFI MA KURVO SMA4KANA
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
JoroTanka1999
08-10-2010, 10:02
ARE NE MI LAFI MA KURVO SMA4KANA
JoroTanka1999
08-10-2010, 10:11
АЗ СИ СИ РАЗКРИВАМ ДОШАТА ПРЕД ВАС ВИА МИ СА ПОДИГРААТЕ
и у кофата я разкриваше... :lol:
Claymore
08-10-2010, 10:24
Тъй, тъй...успокой си дОшата, да не ти излезе от телцето. НиА не сме виновни за нищо и се опитваме да ти налеем акъл в малкото мозъче, не да ти са подигААме? Разбираш? 8-)
kalpazanka
08-10-2010, 10:42
Стига обиди!