Влез

View Full Version : ;x

Emi955
08-10-2010, 13:50
Здравейте нз дали пиша в точния раздел :neutral: Но имам проблем с нашите :-k Значи опитвам се да отслабвам гледам да избягвам пърженато,сладкото и т.н Но те само яж от това то онова :-x много ме изнервят понякога от яд даже рева. Имам нужда да отслабна над 70 кг съм апък майка знае само да пържи явно :evil: крилца,картофи,тиквички,па� �ладжан,шаран :-& ... или пък отиват на Карила той е до нас и взимат голяма кутия сладолед и хапни малко и ако кажа не почват да мрънкат .. Нищо няма да сваля и се реших да ям само вечер смисъл те са на работа и като се върнат им казвам че съм яла и после като вечерят ям мляко,салата или някакъв плод. Не искам да ги лъжа ама те ме побъркват .. И от злобни коментари няма нужда :?

SmilezZz
08-10-2010, 14:04
Кажи им,че искаш да се храниш здравословно..Или пък просто им кажи,че имаш нужда да отслабнеш и затова се ограничаваш от някои храни..
П.С - Само с диети не става,трябва и да спортуваш

Unendlich
08-10-2010, 14:26
Кажи им, че искаш да ядеш по-здравословна храна, да си с нормално тегло за възрастта си. Можеш също така да тренираш - да ходиш да бягаш, да караш колело, защото само с диета не става, трябват и упражнения. Не се ограничавай и от всичко, което ти е вкусно :)

Exidee
08-10-2010, 18:20
Не трябва да се ограничаваш от любимите си неща, просто трябва да намалиш количеството :) Само със натоварване можеш да свалиш, инак само с диета няма голям шанс 8)

Jumbie483
08-10-2010, 18:27
Много лошо си го решила това, да ядеш само вечер. Няма да отслабнеш, ако цял ден гладуваш. Яде се по три пъти на ден. Пък и вечер трябва да се ядът по-леки неща. Ти колко ще ядеш за да си набавиш нужните неща? Най-много да си докараш някоя болест с тези глупости.
Запиши се на някакъв спорт или пък тичай в парка или из квартала. Не се ограничавай в яденето, това не е решението на проблема ти.

Phobiaa
08-10-2010, 19:32
Само с диета няма да стане запиши се на някакъв спорт.

ibojilow
08-10-2010, 19:35
Извинявай, но на колко години си, че да ти казват какво да ядеш и кога? Обясни им, че другите деца ти се подиграват и затова искаш да прибегнеш до тези мерки.. И да не ти се и да ти се подиграват по този начин ще изглеждаш съвсем друга в техните очи с подиграването и няма да се опрат.

Emi955
08-10-2010, 21:16

Къде съм казала че съм на диета .. вие май на изуст говорите и от къде знаете че не спортувам аз питам какво да правя с нашите не ми казвайте как да отслабвам и кога да ям това е моето здраве ако исках за отслабване да питам щях да пиша в "диети и козметика"

ibojilow
08-11-2010, 06:28

Къде съм казала че съм на диета .. вие май на изуст говорите и от къде знаете че не спортувам аз питам какво да правя с нашите не ми казвайте как да отслабвам и кога да ям това е моето здраве ако исках за отслабване да питам щях да пиша в "диети и козметика"
Ами не сме гадатели, можеше да го споменеш още в първия си пост, нали?
И недей се кара много хората ти помагат ти се ежиш, не сме ти виновни, че те контролират родителите ти и, че не си достатъчно зряла за да изградиш 2 изречения пред вашите. :x

Emi955
08-11-2010, 13:31
:razz: :razz: :razz:

Emi955
08-11-2010, 13:32

Emi955
08-11-2010, 13:32

Paramour
08-11-2010, 14:59
Само с ограниченията няма да стане, започни и някакъв спорт.
А относно тва, че ваще те карат да ядеш- поговори с тях и им кажи, че искаш да не ядеш всичко... :) :)

GVG
08-11-2010, 16:12
Еми просто и лесно им кажи, че искаш да отслабнеш, или че не искаш да те тъпчат, да престанат да ти гледат в паницата, по колко ядеш, и кога... и да не ти пилат когато не искаш да ядеш, неща от които се напалнява.. :? А ако продължат да ти пилат на главата ИГНОР, и нека си пилат... :-x

gaska
08-12-2010, 05:46
Ами хубаво си го решила, но нищо не ти пречи и през деня да хапваш по малко. А на вашите може да сготвиш нещо здравословно, да видят, че може и така.

venelinka
08-16-2010, 06:59
Кажи им, че искаш да се храниш здравословно, за да си с нормално за възрастта и ръстта си тегло и трябва да се ограничаваш от някои храни. :)

Djuff
08-16-2010, 12:37
Това е лошо.Вечеряй си нормално, не се претъпчвай вечерта, но и през деня хапвай нещо.Плод, зеленчук.70 кила са голяма работа.Трябва да ядеш по малко но да се наяждаш хубаво(е не да преяждаш).И се хвани със някъкъв спорт.Може да тичаш, примерно 2 часа джогинг на ден и така лека полека ще сваляш.;)
Успех.

Cveti097
08-16-2010, 15:17

Ами не сме гадатели, можеше да го споменеш още в първия си пост, нали?
И недей се кара много хората ти помагат ти се ежиш, не сме ти виновни, че те контролират родителите ти и, че не си достатъчно зряла за да изградиш 2 изречения пред вашите. :x
1+ :? :x :? И к'во толкова ще стане. ако им кажеш, че искаш да си на диета щото си страшно дебела и явно не си на повече от 13-14 години щом не можеш да им го кажеш. А за 13-14 годишна това са страшно много килца!!!

Bonbonka1
08-21-2010, 15:02
Немога да повярвам, че те карат да ядеш мазнотии, и разни пържени работи и подобни :? :shock: :shock: :shock: Обикновенно точно те те карат да не ядеш такива неща :neutral: Просто кажи че се опитваш да се храниш по здравостловно и полезно \:D/ =D> :smt001 Аз никога не бих се водила само по това че те искат да ям подобни неща. Като си решила да ядеш здравословно т`ва е, кв`во толкова! Казваш им и край, те ко щат 8)