View Full Version : Френска Любов
Здравейте .. пиша ви понеже си имам сериозна връзка .. на 16 години съм .. гаджето ми на 19 .. така .. правим секс почти всеки ден :D но .. аз съм против френската любов .. моля дайте ми куража да се навия за нея .. или ми обяснете малко за нея .. не искам да му откажа когато я поиска .. :? защото това ще означава край за нашата връзка ..моля ви .. !!! 8-) :(
и аз бях много против той да ми прави .... зависи дали ти ли не искаш да му правиш или той на теб да ти прави .... отпусни се наслади се на мига .... :) всичко идва с възбудата :-P :-P :-P :-P
xinfamous
08-10-2010, 16:18
когато я поиска .. :? защото това ще означава край за нашата връзка
Чудя се дали въобще да кажа нещо..След като връзката ви ще се разпадне ако не му духаш,за какво си говорим тогава?
MarietaS
08-10-2010, 16:45
Къв кураж...?Просто се иска да се пребориш подсъзнателно с тов,което ще правиш,че му лапаш члена.Другато вече е въпрос на интерпретация от твоя страна.
FuckedUp
08-10-2010, 17:57
Какво те е накарало да станеш против френската любов?
След като връзката ви ще се разпадне ако не му духаш,за какво си говорим тогава?
:smt017
cvetinka95
08-10-2010, 18:36
Чудя се дали въобще да кажа нещо..След като връзката ви ще се разпадне ако не му духаш,за какво си говорим тогава?
бега маани са от тоз ... :?
Punisherrr
08-10-2010, 18:44
Добре казано. Замисли се над това.
А иначе - помисли си колко приятно би му станало ако го изненадаш някой път и без да си е искал му доставиш това удоволствие. Докато го правиш мисли за това. А за да помогнеш и на себе си няма да е лошо да се опиташ да намериш удоволствието в цялата работа и за теб.
А ако имаш някакво затвърдено негативно мнение за френската любов, значи просто няма да я правиш. Няма да се насилваш до погнуса, я.
В случай, че действително имаш желанието да преодолееш проблема и ви е наистина сериозна връзката, ще му обясниш как точно се чувстваш, ще говорите за това и ще опитате да го преодолеете. (независимо до какво решение ще стигнете)
Поне това се очаква да се случи при едни сериозни, честни отношения, каквито ти заявяваш, че имате. Сама разбереи дали е така...
Абсолютно ... :?
На 19 съм. Приятелката ми също не искаше да ги прави, но аз много я обичах. Това не ни попречи да имаме 2.5 годишна връзка и просто да си правим секс и да се наслаждаваме. Ако ще късате за такова нещо, то ти го направи, а не тои да го прави заради отказ.
dimitar_ak
08-10-2010, 20:07
Винаги съм мечтал за връзка която се крепи на една свирка :-D
Извинявам се но не се сдържах
noproblembitch
08-10-2010, 20:18
То ако един отказ за свирка води до скъсване... Ебахти сериозното ходене. Иначе и аз много трудно нявих моята. Сега понякога сама си иска :D Изглежда не е толкова страшно, споко.
ако връзкта ви се опира на едното духане :? няма да го бъде....
ако е толкова сериозна и няма френска любов н е би трябвало да е чак толкова голям проблем
Хахахаха ... Противоречиш си ... Първо казваш, че ви е сериозна връзката, а после, че ако няма свирка - финито. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Много сте ми интересни такива лапетии. :razz: :razz: :razz: Като не си навита да му дадеш това, което може да си поиска /или поне като нямаш куража/ - не бъди с него.
Щом казваш че ще скъсате заради няква си свирка.. Извнявай много момиче, но за мен това не е сериозна връска както казваш ти.
:( Познавам много момичета който имат твоя проблем или по скоро имаха.. Дори и аз мога да кажа същото. Но приятеля ми никога не ме насилвал или заплашвал че ако не му прая край. Просто се пристрашаваш и го правиш в това няма нищо лошо или гнусно . Но все пак решаваш ти. И ако този човек те зареже заради това че не искаш да му правиш свирки помисли наистина колко е държал на теб!!!
Успех .. :) :)
xinfamous
08-11-2010, 02:36
И аз имах нещо подобно с първата ми приятелка,бяхме заедно вече сигурно около 5-6 месеца и въпреки че на мене ми беше супер кеф да я лижа тя така и не искаше да го лапне (грубо малко,ама айде)..И така един ден си лежахме и тя ми каза че е готова и иска да пробва и така се почна :) Просто си имах търпение и това не беше някакъв мега решаващ аспект от връзката ни.. :)
Поне аз си мисля, че ще ме зареже .. или, че това ще я застраши .. извинявам се, че не се уточних
Здравейте .. пиша ви понеже си имам сериозна връзка .. на 16 години съм .. гаджето ми на 19 .. така .. правим секс почти всеки ден :D но .. аз съм против френската любов .. моля дайте ми куража да се навия за нея .. или ми обяснете малко за нея .. не искам да му откажа когато я поиска .. :? защото това ще означава край за нашата връзка ..моля ви .. !!! 8-) :(
ами не се притесняваи със времето ще дойде от само себе си желанието да го направиш и ако истински те желае и обича няма да го интересува само дали искаш или не искаш
Extremescream
08-11-2010, 07:28
Помисли си сериозно какво толкова ти пречи оралната любов.Ако все пак решиш,че не искаш да практикуваш такова,то просто недей.Ако приятелят ти иска,кажи му защо не искаш.
Ако наистина ви е сериозна връзката,много ме съмнява заради едното духане да те остави. :?
ScorpionGirl
08-11-2010, 12:28
Има и друго: Ако свирката му е тоооолкова важна и спешна... може да не те изчака докато се навиеш ти ( ако изобщо смяташ да му направиш ). Има и такива, които си умират да д*хат и тоя пич винаги може да получи това, което иска, независимо, че не е от теб.
Kandrobs
08-11-2010, 14:34
Лапай го леко, шото е Известен! :grin:
tanch3t093
08-11-2010, 14:50
Ако не искаш да го правиш не го прави насила. а ако от това зависи вашата "сериозна връзка" .....
Ще бъде край на връзката ви, ако не присъства френската любов в секса, така ли?! АМи сама си направи изводите, тоя човек какво гадже ти е и за какво те използва. Пък после му мисли за френска любов и т.н........Тц-тц..
ivanko70
08-11-2010, 15:40
амии...гледаш you tube, лапаш кура, оставяш го да се изпразни, гълташ и ...връзката Ви ще е супер, и той няма да забрави никога за теб.
споко няма се отровиш като гълташ, няма ти с еизтърка устата и т.н.
секс като секс...
АПРОПО: интересно какво ще стане като писка те чука в задника?! :D :P :razz: :oops: 8)
DarkTemplar
08-11-2010, 16:54
Една свирка връзка не крепи.
whitediamond
08-11-2010, 17:40
Една свирка връзка не крепи. И аз смятам,че на една свирка връзка не се крепи. Ако момчето държи на теб ще се съобрази с теб да изчакате известно време,когато да си готова и да имаш някъв интерес да му лапнеш "оная работа" или другото което е да не ти харесва орална любов и просто да не я практикуваш. Помисли си ако смяташ,че връзката ви е сериозна ,а тои не иска да ти направи компромис как ще се разбирате за по-напред тои все ще си налага мнението над теб... Toва ли искаш
Ми трябва да си предразположена към свирка ако не ти се духа за кво ще духаш за негов кеф ли ;дд ако е така начи не сте на доолре ..та мойто момиче само почна в началото и сега и аз си приийсквам но просто трябва да го искаш че да го правиш според мен ако не мислиш че трябва не го прави нз 8)
MiZzBl0ndiE
08-11-2010, 20:27
амии...гледаш you tube, лапаш "мъжкия полов орган", оставяш го да се изпразни, гълташ и ...връзката Ви ще е супер, и той няма да забрави никога за теб.
секс като секс...
АПРОПО: интересно какво ще стане като писка те чука в задника?! :D :P :razz: :oops: 8)
Това беше адски просташко, пич. :-& :-& :-& :-& Ако някой ден си харесаш интелигентно момиче ти казвам - отсега забрави за нея. :? 8-) 8-)
Много сладурско. :razz: :razz: 8-) :D Но не сериозно - и аз това си мислех. Ако не си готова да му духаш не го прави. Ако те остави за това... е, вече цитирах dimitar_ak, но сериозно - наистина ли искаш връзка крепяща се на 1на свирка? :? :? Прави си изводи за момчето!!
Относно информация за френската любов - напиши в гугъл и ще видиш всичко. Можеш да пробваш и в YouTube. Аз не съм пробвала, но предполагам ще намерош цялата информация, която търсиш там.
MiZzBl0ndiE
08-11-2010, 20:27
амии...гледаш you tube, лапаш "мъжкия полов орган", оставяш го да се изпразни, гълташ и ...връзката Ви ще е супер, и той няма да забрави никога за теб.
секс като секс...
Това беше адски просташко, пич. :-& :-& :-& :-& Ако някой ден си харесаш интелигентно момиче ти казвам - отсега забрави за нея. :? 8-) 8-)
Много сладурско. :razz: :razz: 8-) :D Но не сериозно - и аз това си мислех. Ако не си готова да му духаш не го прави. Ако те остави за това... е, вече цитирах dimitar_ak, но сериозно - наистина ли искаш връзка крепяща се на 1на свирка? :? :? Прави си изводи за момчето!!
Относно информация за френската любов - напиши в гугъл и ще видиш всичко. Можеш да пробваш и в YouTube. Аз не съм пробвала, но предполагам ще намерош цялата информация, която търсиш там.
g0resht0macee
08-11-2010, 21:30
една сериозна връзка не може да се крепи само на това.. все пак ако той те обича трябва да има търпение и това няма да е от толкова голямо значение.. и незнам ти защо си против.. нормално е АКО обичаш някой да искаш той да се чувства добре и да му е хубаво и ако това му харесва защо да не го направиш за него.. но все пак ако толкова много не искаш и си против.. според мен няма да е толкова голям проблем..няма да е важно ако те обича.. :-)