PDA

View Full Version : Как сте с училището и с приятилети?

SladkataVesi13
08-10-2010, 18:52
В даскало ли имате повече и истински приятели или извън него? Доверявате ли се на приятелите ви ако въобще са ви или само се правят и говорят зад гърба ви!?!

notlike
08-10-2010, 18:55
Имам приятели, но извън даскало имам страшно много. Всмисъл, събирам се през лятото с общо над 20-30 човека и ми е добре. Мога да играя 3-4 различни спорта. В даскало са 4-5 пичовете, има и момичета, но някои от тях не мисля, че заслужават кой знае какво внимание. А това, че се доверявам, говори лошо за мен, защото нерядко правят простотии. Иначе не знам да са говорили зад гърба ми, но направят ли го, няма да им проговоря, защото аз зад тях не съм казал лоша дума :)

ElinoOor
08-10-2010, 19:15
Тези,които са ми приятели ме познават достатъчно добре и не биха си позволили да говорят зад гърба ми.. за разлика от тези в училище.По-уместно би било да кажа,че съм в добри отношения със съучениците ми. Но не ми допадат чак толкова,затова и не ги смятам за приятели (почти всички). :)
Винаги преценявам хората и знам кой би си отворил устата и кой би изкоментирал дадена моя постъпка. Със съученици винаги съм резервирана и не обсъждам останалата част от живота ми и хората в него. Нито ги интересува,нито им имам доверие за да 'споделям'. :)

Все така се случва,че не намирам съмишленици в училище 8-) Приятелите ми винаги са били извън него,макар и това да ми е петия клас подред :D

notlike
08-10-2010, 19:30
Приятелят си е приятел, независимо дали е в училище, или не :)

sasha_90
08-10-2010, 19:35
Училището го завърших,в университета е добре.Приятели имам малко.Но при теб училището май е зле-имаш още да учиш за правописа.

Unendlich
08-10-2010, 22:48
И в даскало имам, и извън даскало имам. Компанията ми си е от мойто училище - тези, с които излизам най-често. С класа се разбираме много добре, с тях също се събираме много пъти - почти всяка седмица. Не мога да се оплача от отношенията ми с който и да било, всичко си е тип-топ ;р Иначе - да, приятели са ми, не съм чула лоши неща по мой адрес, надявам се и да не чуя :)

UNITED2
08-10-2010, 23:25
С НАЙ добрия ми приятел се виждаме най много два пъти в месеца,но той ми е истински и незаменим приятел който познава живота ми от 0-та,та досега както и аз неговия.Преди живяхвме в един град обаче аз се преместих и за това сега рядко се виждаме.В класа също имам приятели но повечето (да не кажа всички) са само за маса и ейтака за по даскало,не мога да се доверя на нито един освен на едно момиче което чувствам като сестра,то и тя първа се запозна с мен когато отидох в класа им де :D.

harddd
08-11-2010, 05:48
най-добрите ми приятелки са от даскало,но извън него също имам много истински приятели.има и доста,които ми говорят зад гърба,но аз ги знам кои са и внимавам с тях ;)

KumchoValcho
08-11-2010, 08:20
Приятели нямам - имам само познати.
Със всички съм в добри отношения, но с никой не съм близък.

vavi13
08-11-2010, 08:29
повече приятели имам извън училище защото много тудно се социализирам в друга среда а и в у-ще повечето хора са богати мамини дечица

toxique
08-11-2010, 15:00
В старото ми даскало мноу приятели имаше , сега в новото се надявам пак да е така ;)

Колкото извън даскало , приятели много и все добри ;)

Zaqkkk
08-11-2010, 17:08
В старото ми даскало мноу приятели имаше , сега в новото се надявам пак да е така ;)

Колкото извън даскало , приятели много и все добри ;)Само момчета, нали, сещаш се за темата от раздел "любов".. 8-)

Di
08-11-2010, 17:11
всички са ми правили гадно-не зачитам никой вече

ecstazy
08-11-2010, 17:12
Приятели нямам - имам само познати.
Със всички съм в добри отношения, но с никой не съм близък. + само дето съм момиче и съм със всички в добри отношения, обаче с изключение на 1 момиче, или направо цялата групичка-4 момичета. Т'ва е ;)

Chanceux
08-11-2010, 17:15
Да кажем,че имам 3-4 по-близки приятели. Останалите са по-скоро 'другарче за по бира',а с тези в училище .. отношенията са ни колкото да разменим някой и друг лаф в междучасията.
Не мисля,че хората ми говорят зад гърба. А и няма какво да кажат,нито знаят нещо повече от основното за мен,нито правя някакви 'изцепки',които да коментират после. А и не мога да кажа,че в стила ми има нещо за критикуване. 8-)

MattFTW
08-11-2010, 18:22
На края на 7 клас не се разплаках или натъжих , вие решете какви приятели имам в класа , имам само 1 истински в който пак ще сме в един клас :)

Neon
08-12-2010, 02:30
Ами аз обичам да седя "отстрани" защото много често целия ми клас (момчетата) говорат къде да се напият и кво да пушат пък аз не пия нито пуша и съм с тях когато се говори за музика,оценки,футбол и т.н.С училището 7/10.

settingSun
08-13-2010, 13:51
От стария ми клас имам 2-3 приятелки които заслужават, иначе в новото не знам как ще е. Извън училище също имам.

Cveti097
08-13-2010, 14:33
Повечето ми истински приятели са извън училище. Само 2ма истински приятели имам в даскалото. Всички други само се правят.

MidnightTornado
08-13-2010, 14:58
Аз нямам близки хора. Повечето ме мразят, както и аз тях ест :D Пълно е с кифли и селски бекове. Лошото е, че едно нормално момче не остана. Всички се изпедерастиха :-o

sasec
08-13-2010, 15:15
Истинските ми приятели са 6-7. И всички, с изключение на едно момиче са извън училище. Другите, с които дружах станаха кифли, държаха се гадно с мен, мислеха се за много велики, всичко което им споделях ставаше обществено достояние. Затова ги зарязах. Може приятелите ми да не са много, но пък винаги ми е забавно с тях и не мога да се оплача.

vampirelady5
08-14-2010, 08:36
Честно казано не знам дали имам приятели, повечето се правят на такива, извън у-ще се събирам с 2-3 момичета, в у-ще е смотано, защото нямам точно приятели, но се справям. :)

hotBloodsucker
08-18-2010, 17:06
Нито в даскало, нито извън него имам приятели..по точно са ми нещо като познати и аз незнам вече, не ме и интересува особенно.Всичките са някфи разглезени и надути момиченца, които се имат за мн красиви с всичкия тон грим на лицето си и се държат кът някфи курви.Аа момчетата, те са същата раота.Разглезени хлапаци, които имат всичко наготово.Да не говорим, че са и страхливци, ама иначе нее..дай да се напрайм, че сме мн силни и смели.Пфф.. смешници.Тка, че няям нито един истински приятел.Аа и честно казано, не ми и тряят за сега...

Sladurchoo
08-18-2010, 19:24
извън даскало са ми истинските приятели, в даскало имам само един приятел

DirtyDream
08-18-2010, 20:02
доверявам са най много на 3-ма човека от които само еидн е в моето училище ...