Влез

View Full Version : Оххх, тотално съм объркан.....

TheKing6
08-11-2010, 03:57
Има едно момиче от мойто училище аз ще бъда 12,а тя 10 клас и от около 3 години се познаваме и май по-скоро дразним, отколкото да правим нещо друго..Ситуацията бе такава в началото момичето ме харесваше, но аз тогава хлапак на няма и 15 се държах отвратително..Тя искаше да излезем, аз се взимах насериозно, като типичният пубер на тази възраст..Нещо, за което и до днес съжалявам.След няма и година и нещо нещата се обърнаха..Аз почнах да я харесавм, а тя да се дърпа..После бяха един караници, понеже лесно си изпускам неррвите какви ли не и ги наговорих, на другия ден се молех да ми прости..А сега просто е..В училище я е срам да ме погледне,като и кажа да излезнем сигурно поне 5-6 пъти съм го правил и винаги отговорът е един и същ..Или незнам, или ще видим, има време..А и постоянно ми натяква, как преди 3-4 месеца се бяхме разбрали да излезем, като и звънна, а аз не го направих..Постоянно го изтъква това, че съм я преебал..А тогава реших да изляза с по-близки приятели..И така до ден днешен, нито се сеща да ми пише, нито нищо..Но ако не и пиша и аз 1 седмица и ненадейно как се сеща..А попринцип момичето е УЖАСНО срамежливо...И така в събота излязох с един приятел и негова приятелка..Която познаваше това момиче и ми даде да говора с нея и онази, къде на майтап, къде не ми каза, как мога да излизам с нейни приятелки, а с нея не искам, че ревнува..И после и пратих смс "добре че са някои твои приятелки, за да чуя гласът ти, че ако разчитам ти да се сетиш за мен съм изгубен"...И днес и писах в скайп, какво става..И ми каза,че забележете..не съм я карал СЕРИОЗНО да излезем..и я питах на колене ли иска да и падна, за да излезем..И пак изтъкна онзи злополучен случай..И я попитах ще излезем ли и естествено отново каза ще видим и накрая каза, че предпочита да излезем 4-5 човека, но тези срещи ги знам, как са... и и казах директно, така и така имаме взаимни симпатии по-добре да сме само двамата, не искам излишно кибици..И така отново не ми отогвори да излезем..на 99% съм убеден, че и тя ме харесва, но проста тази срамежливост ще я убие..И мисля да не се сещам за нея известно време, да се поосъзнае малко..Вие как мислите?!

TheKing6
08-11-2010, 04:43
Мисля,че и аз бих постъпила така :wink:
И между другото.. още се държиш като пубер.. :)И кое по точно?

mArMaLaDkA
08-11-2010, 05:33
Ти не знаеш какво искаш бе, момче. Хем искаш да излезете, хем я зарязваш, за да ''излезеш с по-близки приятели'', с които можеш да се видиш и друг път. И на мен 20 пъти да ми кажат, че ще излизаме, а после да се правят на разсеяни, и на мен ще ми се убие ентусиазма, и направо ще тегля чертата.
Съмнява ме, че вече иска да излезе с теб(а ако иска значи е много отчаяна), по-скоро си търси оправдания и начин да те откаже.
Отделен е въпросът, че има разлика между срам и темерутщина, и че момичето е възпитавано, че само момчето трябва да поема инициативата, докато тя си клати краката.

didi0804
08-11-2010, 09:12
Ти първо се изясни със себе си какво искаш

ScorpionGirl
08-11-2010, 09:21
Преди всяко едно действие се мисли. Когато нараниш хората не показваш колко си по-умен или пък, че си по-голям инат от тях. Кажи й, че съжаляваш и искаш да започнете на чисто - все пак всеки прави грешки съзнателно или не. Пробвай, а ако не стане... не си струва. Колкото повече я навиваш да излезнете и тя отказва, толкова повече ще ти напомня какво е било преди и навярно това никак няма да ти хареса. С това нейно държание тя просто иска да ти каже, че си я наранил. Помисли все пак...

sasha_90
08-11-2010, 09:23
Както ти казаха и по-горе-не знаеш какво искаш.Още се държиш като хлапе.Порасни и на акъл,не само на години.

Roorius
08-11-2010, 10:32
Ти първо се изясни със себе си какво искаш

Напълно съгласен на моменти си супер решен и когато дойде момента се отказваш ... изясни се на 100 % какво искаш и действай малко по уверено (настоятелно)

TheKing6
08-11-2010, 11:26
Аз колкото и да искам, 2-3 пъти, као се направи на интересна и ми писне..

notlike
08-11-2010, 14:46
Защо просто не се отпуснеш, изчакаш няколко дена, а после да й кажеш, че искаш да започнете отначало и да игнорира всичко, станало преди това. Кажи й "Аз бях задник, признавам, но искам да бъда друг човек" или нещо от сорта. Кой знае, може да сполучиш. Гаранция - никаква, но шансът не е нулев :)

InloveAgain
08-11-2010, 15:00
Ми обясни и го точно и ясно.
Може да й кажеш .. ' знам,че преди те разочаровах ии т.н,но този път наистина искам да ти покажа,че няма да бъде така'... ии не знам каквото ти си прецениш .. пък ако се съгласи-хубаво,ако не-нейн си проблем,да си троши главата.

bratignat
08-11-2010, 15:20
Кажи й че си правил разни грешки, но че ако смята да оправдава своята несериозност с тях няма смисъл изобщо да се виждате. Постави така нещата. Ако не направи нищо - ти връща за преди. Тръгне ли момиче да ти отмъщава - не се занимавай с тях на инат правят какви ли не глупости.

Обаче и ти си надробил една попара....

Elenichkaa
08-11-2010, 17:05
И двамата грешите...
Ти си сгрешил в миналото,продължаваш и сега да се държиш надменно и грубо.
Греши и тя като не взима окончателно решение - дали иска да има каквото и да било с теб или не!

Говории с нея и й кажи какво мислиш..

Di
08-11-2010, 17:09
кажи и всичко просто ей така
обясни и,че я искаш ако те отреже се прави на незаинтересован
ако те харесва ще те потърси

987654
08-11-2010, 17:25
Moмичето се опитва да те разкара тактично.
Ако толквоа искаше нещо да стане, нямаше да подмята някоя фраза и след това да се дърпа като ощипана.
Аз на нейно място бих ти била шута доста по-грубо.

kissmewhileisleep
08-11-2010, 18:50
Ами найстина си постъпил глупаво когато сте щели да излизате хмм иначе прави се малко на недостъпен може би дари малко я карай да ревнува и айде може пък да стане :smt040

TheKing6
08-11-2010, 22:26
Не отричам, че много съм грешал и преди, и сега..и че си го заслужавам, абсурдно е да го успорвам..Но просто тези съвети биха помотнали, при нормално момиче, а в случая..щом дори и най-близките и фрки ми казват, че е .. тъпа..И ми бе обещала днес ще ти пиша да те видя, какво правиш писа ми на...Най-добре да се правя на незаинтересован 1-2 седмици и да се сети...Отколкото всяка вечер да се самоунижавам..

cinderella_gugutka
08-12-2010, 07:13
еми винаги съм била на мнение ,че любовта не е за недорасли people :?

lipsvashh_mi
08-12-2010, 09:11
о,много е тъпо ,но винаги така се получава-когато единия харесва другия той несе сеща или се дърпа и после колелото се завърта...коварно е...в случая евала,че си и казал нещата директно и наистина няма смисъл ако ще излизате с 100 човека още-нито ще може да си поговорите,нито нищо.....то така няма смисъл от виждането...
от друга страна не постъпва добе,че ти изтъква 1 случай като оправдание всеки път...нормално е да излезеш с по-близки приятели..тя не е центъра на вселената.....а да ти го натяква е детинско.....ама и тя е малка още..
седнете и поговорете...кажи й всичко както го каза на нас. и тея отговори не знам-не сега ,са просто за отбиване на номера....все си мисля,че колкото и да я е срам ако те харесваше щеше да излезе с теб

ByBinKaa
08-12-2010, 09:29
Кофти си я преебал. Покажи й, че този път ще е различно, че държиш на нея.

Човек ако няма желание, намира оправдание, а ако има желание - тогава намира начин !!!!! :)

venelinka
08-12-2010, 10:21
Говори с нея, извини й се за поведението ти, кажи й какво чувстваш. Имай търпение, наранил си момичето, не може да искаш изведнъж да ти се довери и да тръгнете заедно.

Успех!

TheKing6
08-13-2010, 11:56
о,много е тъпо ,но винаги така се получава-когато единия харесва другия той несе сеща или се дърпа и после колелото се завърта...коварно е...в случая евала,че си и казал нещата директно и наистина няма смисъл ако ще излизате с 100 човека още-нито ще може да си поговорите,нито нищо.....то така няма смисъл от виждането...
от друга страна не постъпва добе,че ти изтъква 1 случай като оправдание всеки път...нормално е да излезеш с по-близки приятели..тя не е центъра на вселената.....а да ти го натяква е детинско.....ама и тя е малка още..
седнете и поговорете...кажи й всичко както го каза на нас. и тея отговори не знам-не сега ,са просто за отбиване на номера....все си мисля,че колкото и да я е срам ако те харесваше щеше да излезе с тебТо е лесно и не ме бърка откровен човек съм,ама..
1.С тва дърпане да излезем..
2.С постоянните и отговори от по 1 дума нз аха мхм
3.Ако да и го кажа в скайп пише през 30 минути..
Как?

sasha_90
08-13-2010, 12:54
седнете и поговорете...кажи й всичко както го каза на нас. и тея отговори не знам-не сега ,са просто за отбиване на номера....все си мисля,че колкото и да я е срам ако те харесваше щеше да излезе с тебТо е лесно и не ме бърка откровен човек съм,ама..
Как?
Показал си й несериозност,какво очакваш?А пък и може да й харесва да се прави на интересна.

TheKing6
08-14-2010, 01:45
Как?
Показал си й несериозност,какво очакваш?А пък и може да й харесва да се прави на интересна.Нали по-рано уточних.. не само на мен ми отговаря през 2 часа с по 2 думи, а на всчките си приятели..