View Full Version : Оххх, тотално съм объркан.....
TheKing6
08-11-2010, 03:57
Има едно момиче от мойто училище аз ще бъда 12,а тя 10 клас и от около 3 години се познаваме и май по-скоро дразним, отколкото да правим нещо друго..Ситуацията бе такава в началото момичето ме харесваше, но аз тогава хлапак на няма и 15 се държах отвратително..Тя искаше да излезем, аз се взимах насериозно, като типичният пубер на тази възраст..Нещо, за което и до днес съжалявам.След няма и година и нещо нещата се обърнаха..Аз почнах да я харесавм, а тя да се дърпа..После бяха един караници, понеже лесно си изпускам неррвите какви ли не и ги наговорих, на другия ден се молех да ми прости..А сега просто е..В училище я е срам да ме погледне,като и кажа да излезнем сигурно поне 5-6 пъти съм го правил и винаги отговорът е един и същ..Или незнам, или ще видим, има време..А и постоянно ми натяква, как преди 3-4 месеца се бяхме разбрали да излезем, като и звънна, а аз не го направих..Постоянно го изтъква това, че съм я преебал..А тогава реших да изляза с по-близки приятели..И така до ден днешен, нито се сеща да ми пише, нито нищо..Но ако не и пиша и аз 1 седмица и ненадейно как се сеща..А попринцип момичето е УЖАСНО срамежливо...И така в събота излязох с един приятел и негова приятелка..Която познаваше това момиче и ми даде да говора с нея и онази, къде на майтап, къде не ми каза, как мога да излизам с нейни приятелки, а с нея не искам, че ревнува..И после и пратих смс "добре че са някои твои приятелки, за да чуя гласът ти, че ако разчитам ти да се сетиш за мен съм изгубен"...И днес и писах в скайп, какво става..И ми каза,че забележете..не съм я карал СЕРИОЗНО да излезем..и я питах на колене ли иска да и падна, за да излезем..И пак изтъкна онзи злополучен случай..И я попитах ще излезем ли и естествено отново каза ще видим и накрая каза, че предпочита да излезем 4-5 човека, но тези срещи ги знам, как са... и и казах директно, така и така имаме взаимни симпатии по-добре да сме само двамата, не искам излишно кибици..И така отново не ми отогвори да излезем..на 99% съм убеден, че и тя ме харесва, но проста тази срамежливост ще я убие..И мисля да не се сещам за нея известно време, да се поосъзнае малко..Вие как мислите?!
TheKing6
08-11-2010, 04:43
Мисля,че и аз бих постъпила така :wink:
И между другото.. още се държиш като пубер.. :)И кое по точно?
mArMaLaDkA
08-11-2010, 05:33
Ти не знаеш какво искаш бе, момче. Хем искаш да излезете, хем я зарязваш, за да ''излезеш с по-близки приятели'', с които можеш да се видиш и друг път. И на мен 20 пъти да ми кажат, че ще излизаме, а после да се правят на разсеяни, и на мен ще ми се убие ентусиазма, и направо ще тегля чертата.
Съмнява ме, че вече иска да излезе с теб(а ако иска значи е много отчаяна), по-скоро си търси оправдания и начин да те откаже.
Отделен е въпросът, че има разлика между срам и темерутщина, и че момичето е възпитавано, че само момчето трябва да поема инициативата, докато тя си клати краката.
didi0804
08-11-2010, 09:12
Ти първо се изясни със себе си какво искаш
ScorpionGirl
08-11-2010, 09:21
Преди всяко едно действие се мисли. Когато нараниш хората не показваш колко си по-умен или пък, че си по-голям инат от тях. Кажи й, че съжаляваш и искаш да започнете на чисто - все пак всеки прави грешки съзнателно или не. Пробвай, а ако не стане... не си струва. Колкото повече я навиваш да излезнете и тя отказва, толкова повече ще ти напомня какво е било преди и навярно това никак няма да ти хареса. С това нейно държание тя просто иска да ти каже, че си я наранил. Помисли все пак...
sasha_90
08-11-2010, 09:23
Както ти казаха и по-горе-не знаеш какво искаш.Още се държиш като хлапе.Порасни и на акъл,не само на години.
Ти първо се изясни със себе си какво искаш
Напълно съгласен на моменти си супер решен и когато дойде момента се отказваш ... изясни се на 100 % какво искаш и действай малко по уверено (настоятелно)
TheKing6
08-11-2010, 11:26
Аз колкото и да искам, 2-3 пъти, као се направи на интересна и ми писне..
Защо просто не се отпуснеш, изчакаш няколко дена, а после да й кажеш, че искаш да започнете отначало и да игнорира всичко, станало преди това. Кажи й "Аз бях задник, признавам, но искам да бъда друг човек" или нещо от сорта. Кой знае, може да сполучиш. Гаранция - никаква, но шансът не е нулев :)
InloveAgain
08-11-2010, 15:00
Ми обясни и го точно и ясно.
Може да й кажеш .. ' знам,че преди те разочаровах ии т.н,но този път наистина искам да ти покажа,че няма да бъде така'... ии не знам каквото ти си прецениш .. пък ако се съгласи-хубаво,ако не-нейн си проблем,да си троши главата.
bratignat
08-11-2010, 15:20
Кажи й че си правил разни грешки, но че ако смята да оправдава своята несериозност с тях няма смисъл изобщо да се виждате. Постави така нещата. Ако не направи нищо - ти връща за преди. Тръгне ли момиче да ти отмъщава - не се занимавай с тях на инат правят какви ли не глупости.
Обаче и ти си надробил една попара....
Elenichkaa
08-11-2010, 17:05
И двамата грешите...
Ти си сгрешил в миналото,продължаваш и сега да се държиш надменно и грубо.
Греши и тя като не взима окончателно решение - дали иска да има каквото и да било с теб или не!
Говории с нея и й кажи какво мислиш..
кажи и всичко просто ей така
обясни и,че я искаш ако те отреже се прави на незаинтересован
ако те харесва ще те потърси
Moмичето се опитва да те разкара тактично.
Ако толквоа искаше нещо да стане, нямаше да подмята някоя фраза и след това да се дърпа като ощипана.
Аз на нейно място бих ти била шута доста по-грубо.
kissmewhileisleep
08-11-2010, 18:50
Ами найстина си постъпил глупаво когато сте щели да излизате хмм иначе прави се малко на недостъпен може би дари малко я карай да ревнува и айде може пък да стане :smt040
TheKing6
08-11-2010, 22:26
Не отричам, че много съм грешал и преди, и сега..и че си го заслужавам, абсурдно е да го успорвам..Но просто тези съвети биха помотнали, при нормално момиче, а в случая..щом дори и най-близките и фрки ми казват, че е .. тъпа..И ми бе обещала днес ще ти пиша да те видя, какво правиш писа ми на...Най-добре да се правя на незаинтересован 1-2 седмици и да се сети...Отколкото всяка вечер да се самоунижавам..
cinderella_gugutka
08-12-2010, 07:13
еми винаги съм била на мнение ,че любовта не е за недорасли people :?
lipsvashh_mi
08-12-2010, 09:11
о,много е тъпо ,но винаги така се получава-когато единия харесва другия той несе сеща или се дърпа и после колелото се завърта...коварно е...в случая евала,че си и казал нещата директно и наистина няма смисъл ако ще излизате с 100 човека още-нито ще може да си поговорите,нито нищо.....то така няма смисъл от виждането...
от друга страна не постъпва добе,че ти изтъква 1 случай като оправдание всеки път...нормално е да излезеш с по-близки приятели..тя не е центъра на вселената.....а да ти го натяква е детинско.....ама и тя е малка още..
седнете и поговорете...кажи й всичко както го каза на нас. и тея отговори не знам-не сега ,са просто за отбиване на номера....все си мисля,че колкото и да я е срам ако те харесваше щеше да излезе с теб
ByBinKaa
08-12-2010, 09:29
Кофти си я преебал. Покажи й, че този път ще е различно, че държиш на нея.
Човек ако няма желание, намира оправдание, а ако има желание - тогава намира начин !!!!! :)
venelinka
08-12-2010, 10:21
Говори с нея, извини й се за поведението ти, кажи й какво чувстваш. Имай търпение, наранил си момичето, не може да искаш изведнъж да ти се довери и да тръгнете заедно.
Успех!
TheKing6
08-13-2010, 11:56
о,много е тъпо ,но винаги така се получава-когато единия харесва другия той несе сеща или се дърпа и после колелото се завърта...коварно е...в случая евала,че си и казал нещата директно и наистина няма смисъл ако ще излизате с 100 човека още-нито ще може да си поговорите,нито нищо.....то така няма смисъл от виждането...
от друга страна не постъпва добе,че ти изтъква 1 случай като оправдание всеки път...нормално е да излезеш с по-близки приятели..тя не е центъра на вселената.....а да ти го натяква е детинско.....ама и тя е малка още..
седнете и поговорете...кажи й всичко както го каза на нас. и тея отговори не знам-не сега ,са просто за отбиване на номера....все си мисля,че колкото и да я е срам ако те харесваше щеше да излезе с тебТо е лесно и не ме бърка откровен човек съм,ама..
1.С тва дърпане да излезем..
2.С постоянните и отговори от по 1 дума нз аха мхм
3.Ако да и го кажа в скайп пише през 30 минути..
Как?
sasha_90
08-13-2010, 12:54
седнете и поговорете...кажи й всичко както го каза на нас. и тея отговори не знам-не сега ,са просто за отбиване на номера....все си мисля,че колкото и да я е срам ако те харесваше щеше да излезе с тебТо е лесно и не ме бърка откровен човек съм,ама..
Как?
Показал си й несериозност,какво очакваш?А пък и може да й харесва да се прави на интересна.
TheKing6
08-14-2010, 01:45
Как?
Показал си й несериозност,какво очакваш?А пък и може да й харесва да се прави на интересна.Нали по-рано уточних.. не само на мен ми отговаря през 2 часа с по 2 думи, а на всчките си приятели..