View Full Version : Бързо свършване.. ;х
fuckUall
08-11-2010, 07:28
здравейте . С приятеля ми сме заедно от 2 години.Правим секс редовно,но в последно време просто не се получава.
Винаги сме започвали и започваме с целувки .. с натискане и с такива неща ,после всичко си върви нормално .. издържали сме и към час бе той да свърши .. но последните няколко пъти .. след целувките и т.н тъкмо почваме и 5 мин след това той свършва ... :? И вече започва да се случва всеки път .. какво бихте ме посъветвали
По принцип това трябва да те радва, защото значи че много го възбуждаш и не може да издържи от кеф.
ако сте го правили редовно не би трябвало да има проблем и да свършва толко бързо но не се притесняваи, правете си го и то ще си дойде от само себе си каквото трябва да стане.
rooney_09
08-11-2010, 07:35
Да не го възбуждаш толкова много и да се контролира при свършването :)
Whoopdedoo
08-11-2010, 07:39
Ако си ти тва на аватара... нормално да свършва бързо.
fuckUall
08-11-2010, 07:48
Ам.. на колко си? :-o
На 19 . Не вярвам да има значение :).
Винаги сме започвали и започваме с целувки .. с натискане и с такива неща ,после всичко си върви нормално .. издържали сме и към час бе той да свърши .. но последните няколко пъти .. след целувките и т.н тъкмо почваме и 5 мин след това той свършва ... :? И вече започва да се случва всеки път .. какво бихте ме посъветвали
Моят съвет е след целувките,натискането и т.н. да опиташ с орална любов и след тази процедура да пристъпите към същинският секс,ако пък това не е подходящ вариант за теб,тогава просто повтаряйте всичко което си изброила по-горе до тогава докато и ти получиш задоволството от секса.Все пак никъде не е казано,че с оргазмът преключва всичко,той може да се повтори няколко пъти стига да има кой да ни покаже,че го желае :wink:
BiGBaDWolF
08-11-2010, 09:47
Размажи си главата от стената да станеш по грозна за да не го привличаш толко .. Или просто сменете позата...
fuckUall
08-11-2010, 10:42
Размажи си главата от стената да станеш по грозна за да не го привличаш толко .. Или просто сменете позата...
Че то до поза въобще не можем да стигнем..веднага щом почнем и той свършва ..сякаш само целувките са му били достатъчни :?
Ам.. на колко си? :-o
На 19 . Не вярвам да има значение :).
Просто страашно много ми заприлича на една приятелка.. като близначки сте :)
А по темата: Не прочетох горните коментари, но моя съвет е, когато усети, че е на път да свърши, поспрете се малко и после пак си продължете :)
А, шоколада помага :)
УСПЕХ!
InloveAgain
08-11-2010, 12:43
намалете малко това,което правите преди секса..
BiGBaDWolF
08-11-2010, 13:36
Че то до поза въобще не можем да стигнем..веднага щом почнем и той свършва ..сякаш само целувките са му били достатъчни :?
Тогава си намери друг тъпкач ...
DarkTemplar
08-11-2010, 16:50
Съкратете любовната игра, или правете по повече текове.
krem4et0
08-11-2010, 17:23
Е, за 5 минути може 5 пози да смените...Смяната на позата, а и позите с по-плитко проникване помагат. Повторението - също. За мен най-удачния вариант е да го свършиш в разгара на любовната игра (с уста или ръка) и после да правите и същински секс.
DarkTemplar
08-11-2010, 17:30
За мен най-удачния вариант е да го свършиш в разгара на любовната игра (с уста или ръка) и после да правите и същински секс.
То и мъжете най обичаме така, но не всяка мацка е "стигнала дотам с подготовката". ;)
Да действа повечко пъти - 5-6-7. Щастливец. Аз винаги свършвам само веднъж, а жената - поне 3-4 пъти.
pandelka
08-12-2010, 10:23
Хубаво е че можеш да го възбудиш толкова много.
Ами просто като усети,че ще свърши спрете малко .. и след време почнете.. един вид починете си..
аз имах подобен проблем и опитахме ии се получи,но не винаги ставаше,защото повечето пъти си свършваше :?
fuckUall
08-12-2010, 17:16
Хубаво е че можеш да го възбудиш толкова много.
Ами просто като усети,че ще свърши спрете малко .. и след време почнете.. един вид починете си..
аз имах подобен проблем и опитахме ии се получи,но не винаги ставаше,защото повечето пъти си свършваше :?
Опитвали сме да спрем,но винаги закъсняваме със спирането.
:?