Влез

View Full Version : Помогнете моля ви

girlchee
08-11-2010, 08:16
здравейте имам ''проблем''.Момиче съм и имам пъпки по лицето и майка ми мисли,че са пубертетски аз само се засрамявам искам да ги премахна с нещу моля ви дайте сайтове или нещу препоръчайте моляя ви и в 4-ти клас отдавна е едно момче ми хвърли химикал в окото и имам съвсем малък белек и негу искам да махна моляяя ви помогнете ми

zoreto
08-11-2010, 08:19
защо пускш 2 теми еднакви

най-доброто ,което можже да направиш е да отидеш на дерматолог,защото ще ти каже точно за твоето лице и за твоя тип кожа,защото купа ще с напишат разни неща дето действат ,но не на всеки

anitapz93
08-11-2010, 08:33
Съгласна съм със zoreto. Твойта кожа е индивидуална и като почнеш да се мажеш с някои мазила, които са помогнали на еди кой си, на теб пък може да не ти помогнат, а дори и да ти навредят.

girlchee
08-11-2010, 08:35
а за крем ''здраве'' и то ли???

anitapz93
08-11-2010, 08:36
^ Не, че може да ти навреди, но няма гаранция, че ще ти помогне. Ако искаш се мажи, а ако искаш питаи и другите и реши какъв мехлем да си купиш или пък дали да отидеш на дерматолог.

girlchee
08-11-2010, 08:41
^ Не, че може да ти навреди, но няма гаранция, че ще ти помогне. Ако искаш се мажи, а ако искаш питаи и другите и реши какъв мехлем да си купиш или пък дали да отидеш на дерматолог.

аз съм от един кварталл и ако майка ми нещу заподрознее за дерматолог ще и прилошее :Д и ще се тревожи и така,че неискам да отида при дерматоолог

DesSsi
08-11-2010, 08:47
СИЛИЦИЛОВ СПИРТ !!!

Harum_Scarum
08-11-2010, 08:50
Три теми са.Изтрии си другите и ползвай търсачката. :)

Harum_Scarum
08-11-2010, 08:57
Но все пак,за да съм ти полезна (хаха)..
В домашни условия можеш да си правиш скраб за лице с 1 лъжица захар и 1 лъжица лимонов сок (ако кожата ти е мазна , а ако ти е суха само с вода)..Аз лично правя така:взела съм си една обикновенна четка за зъби и с нея нанасям скраба и търкам,но не прекалено силно.
Можеш да си вземеш и хума от аптеката и да си правиш домашн маски (има много рецепти в и-нет,но на мен най-много ми харесват тези с хума).Хумата струва около 20 ст.И маската,която аз си правя е хума с кисело мляко и става и за лицето и за косата.Можа се,седя 20 мин. и след това се къпя.
П.С. Изтрии си другите две теми! :)

girlchee
08-11-2010, 09:05
НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ДАДЕ САЙТ ИЛИ СНИМКА НА салицилова спирт

KumchoValcho
08-11-2010, 10:28
НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ДАДЕ САЙТ ИЛИ СНИМКА НА салицилова спиртза какво ти е?
И спирта НЕ е полезен за кожата като се използва постоянно.

DJEB
08-11-2010, 10:58
С утайка от кафе си натрий леко лицето,след тва изплакни.После вземи памуче или от тея почисващите дискове,намокри го с гореща вода и го изцеди.Капни върху него бадемово масло и се намажи,топлата вода не позволява на памучето да попие маслото,а спомага за попиването от страна на кожата.След това се почисти с розова вода.Тва се прави сутрин и вечер в продължение на три месеца,но мисля,че кожата може и да свикне и след време ефекта да се изгуби.Затва аз го правя по-рядко,пък и тва с кафето е голяма цапаница(но наистина омекотява кожата).Замествам отайката със измиващия ми крем,смесен с малко хлебна сода.
Постоянствай с грижата за кожата си и не се отказвай! :)

Paramour
08-11-2010, 11:40
Многу ма кеФи кък пишиш :-)

harddd
08-11-2010, 12:14
дерматолог и козметик :)

Sunandsea
08-11-2010, 13:38
Салицилов спирт ,но от козметик...

inatche
08-11-2010, 15:26
Може да ти се стори глупаво,ноо моя първа братоведа използваше ЛЕПТЕН и беше много доволна може да пробваш... Колкото до белега използвай КОНТРАТУБЕКС и той действа :)

mynichka
08-11-2010, 15:29
^ радвам се, че лептен и е помогнал..но един от моя клас от него стана дори по- зле