Влез

View Full Version : Привличане...

Pigueforever
08-11-2010, 11:46
Здравейте! Аз съм 92 набор и съм от София и имам странно привличане към известни футболисти.Имам си гадже,което иска да спи с мен , но аз винаги го отблъсквам,защото искам да се пазя за Пике.Не знам обаче не мисля , че се спя с някое момче някога.Само с известен футболист.Кажете какво да направя.Всяка вечер гледам негова снимка и просто вече не знам какво да правя ... (не е шега) :(

0y7ofCon7roL
08-11-2010, 12:04
Казвай на гаджето си да си купува една тениска на барселона и действайте, а ако искаш пък се пази за пике :grin: :grin: :grin:

ilia_92
08-11-2010, 12:10
А си мислех че наборите са по-малко заблудени

ScorpionGirl
08-11-2010, 12:19
Според мен е глупаво да си мечтаеш как ще спиш с Пике. По-добре го направи с гаджето си ( разбира се ако си готова ) Излишно е да мечтаеш за нещо почти невъзможно. И аз така се "влюбвах" в известни личности, но когато бях на 10 години (сега съм на 20 )...

iw0na
08-11-2010, 12:39
Хаха :shock: Не мога да повярвам бате .. !! Имаш гадже а се пазиш за друг .. заеби сегашния си .. и се запознай със пике .. и нещата ще се подредят .. :lol: :lol: :lol: :lol:

ReaDy
08-11-2010, 13:19
Ебахти гаврата :razz: :razz: :razz: :razz:

BiGBaDWolF
08-11-2010, 13:34
Ти си пияница !

Pigueforever
08-11-2010, 13:37
Ми кво да направя - по-силно е от мен.Ние също с едни приятелки си имаме клуб и всеки петък се събираме и си говорим за него и цял ден гледаме негови снимки и клипчета с него. :oops: А с гаджето преди малко се скарахме и той ми каза , че съм луда щом го преследвам тоя футболист ( пълни глупости). :shock:

mnogoznaikO
08-11-2010, 13:55
Неразбрахте ли , че момичето ви гаври :D :razz:

Pigueforever
08-11-2010, 14:00
Не се гавря . Истина е всичко това . И не съм пияница . Напълно съм трезвена , много съм свястна ама просто съм луда по Пике.Ако искате ми вярвайте.
Аз съм измислила нещо ... гаджето ми ще си сложи снимка на Пике на лицето ( само тогава ще мога да го обикна ) - той е съгласен на всичко.

0y7ofCon7roL
08-11-2010, 14:20
Не се гавря . Истина е всичко това . И не съм пияница . Напълно съм трезвена , много съм свястна ама просто съм луда по Пике.Ако искате ми вярвайте.
Аз съм измислила нещо ... гаджето ми ще си сложи снимка на Пике на лицето ( само тогава ще мога да го обикна ) - той е съгласен на всичко. ХАХАХА Просто като си представя картинката гаджето ти със снимка на пике на фейса си и те млати здраво..... :grin:

SmilezZz
08-11-2010, 14:22
ОМГ..Темата е ебавка,нали ?
Глупаво е да се пазиш за друг,който е почти НЕВЪЗМОЖНО да го
срещнеш..Не мислиш ли ? А и ти си си на 18 години - тогава мисли като такъв..Като вече голям човек..
А и на всичкото отгоре си имаш гадже - вместо да си мечтаеш,защо
не му обърнеш малко внимание..

Аз съм измислила нещо ... гаджето ми ще си сложи снимка на Пике на лицето ( само тогава ще мога да го обикна ) - той е съгласен на всичко Е,как си тръгнала с него,при условие,че не си го обикнала.. :?
Бахти простотията

Pigueforever
08-11-2010, 14:27
Аз се хванах с него само щото не исках другите да ми се подиграват и да ме мислят за лесбийка.А той и без тва не си е наред.Много е глупав - не ми е на нивото.Всичко ще направи квото му кажа (даже и за снимката).
Просто си нямате на представа колко е прост.

JakesInsanity
08-11-2010, 14:28
Хах милата, кви изисквания само, девствена ще си умреш. Горкото ти гадже, кажи му за тъпите си комплекси че да те зарязва и да си намери момиче с малко мозък. :lol:
PS: Да, личи си че е глупав щом е с теб, горкия...

Pigueforever
08-11-2010, 14:31
Хах милата, кви изисквания само, девствена ще си умреш. Горкото ти гадже, кажи му за тъпите си комплекси че да те зарязва и да си намери момиче с малко мозък. :lol:
PS: Да, личи си че е глупав щом е с теб, горкия...

Но аз нямам комплекси.Въобще не мога да те разбера.Как ще си намери ново гадже като той е толкова прост,че и в тоалетната не може да се оправи.А Пике е друго нещо.И аз съм много умна.Просто си преследвам желанията.

0y7ofCon7roL
08-11-2010, 14:32
Аз се хванах с него само щото не исках другите да ми се подиграват и да ме мислят за лесбийка.А той и без тва не си е наред.Много е глупав - не ми е на нивото.Всичко ще направи квото му кажа (даже и за снимката).
Просто си нямате на представа колко е прост. Прост прост ама ще си сложи снимката и ще те изплющи и после най-вероятно ще те отсвири щото явно даже и таъв човек не заслужаваш. Бахти и хората ще излизаш с него и ще му правиш мили очички като сте заедно а иначе ще го обиждаш колко бил прост и тн.

Pigueforever
08-11-2010, 14:38
Ми кво да не го обиждам той не може да си каже името.Иначе е много хубав ама е под мой контрол.Ние от клуба много се гаврим помякога с него.Иначе и аз съм много хубава- всички са ми го казвали ама те не ми трябват трябва ми само един.....

ellzz
08-11-2010, 14:44
Ох, направо ще си го кажа - много си зле. : x Горкото ти гадже.. ама наистина е прост, колкото го описваш... щом ще тръгне с теб . o.0
Пике дори не знае за съществуването ти.
Ама продължавай да си мечтаеш за него, надявам се поне да се запознаете. :)
Не искам да съм груба с теб, но слез от облаците.. и все още се надявам темата да е на базик.

Pigueforever
08-11-2010, 14:48
ами наистина не е на бъзик.Откровено е всичко.И аз се надявам да се срещнем и още от първата среща да се влюби в мен :grin:

notlike
08-11-2010, 15:24
Съжалявам, но Пике е зает - той си има приятел - Ибрахимович :razz: :razz: А иначе това твоето се нарича БОЛНА АМБИЦИЯ - освен това и ти си проста, защото се правиш, че човекът ти ходи зад гъза, но това показва твоята простотия. Ако беше умна, нямаше да го търпиш, защото умните жени не обичат празноглави мъже. Дано съм бил изчерпателен - изпий едно нес кафе и се събуди. Животът не трябва да се проспива :)

InloveAgain
08-11-2010, 15:25
Ще си умреш в чакане тогава.

DarkTemplar
08-11-2010, 17:12
Ех този Пикенбауер, не стига, че мачка на терена, ами и завладява сърцата на "интелигентните" пуберки.. Да знаеше само кви неща му мислят в България.. :D

По темата - върни се в реалността, щото май си живееш в някъв твой свят.

krem4et0
08-11-2010, 17:32
т.11