View Full Version : Момчета,как бихте реагирали,ако ..
InloveAgain
08-11-2010, 15:18
М..реших да пусна темата и в този раздел :).
Представете си ,че имате приятелка от скоро време.. Излизате ,целувате се и прочие.Въпросът ми е ,ако някой път като се видите както си седите тя си сложи ръката върху "мъжкия полов орган" просто така .. как бихте реагирали ?Какво бихте си помислили .. ще ви стане ли приятно? ще си направите ли някакво лошо впечатление за момичето?
JakesInsanity
08-11-2010, 15:26
Не, много е яко даже, признак на нежност според мене, ще искам да я целуна, друго не знам.
Зависи какъв тип човек си. Ако я искаш, за да я обичаш, ще й простиш. Иначе на мен определено ще ми стане приятно, защото тя ще покаже привързаност към мен, освен ако не е курва, разбира се. Иначе не бих си създал лошо впечатление за момичето в такава ситуация. Важното е да я разбереш от другите действия дали си струва усилията :)
BiGBaDWolF
08-11-2010, 15:39
Че и измаам 1 шамар ... Кво може да напраим друго .. :razz:
FeelMyPain
08-11-2010, 16:04
Сигурно е бaрнала меча за да стане безсмъртна. 8-)
Представете си ,че имате приятелка от скоро време.. Излизате ,целувате се и прочие.Въпросът ми е ,ако някой път като се видите както си седите тя си сложи ръката върху "мъжкия полов орган" просто така .. как бихте реагирали ?Какво бихте си помислили .. ще ви стане ли приятно? ще си направите ли някакво лошо впечатление за момичето?
Има опастност да го стренеш затова недей така диреткно.Сложи си ръката върху крака му малко по-горе от коляното и бавно започни да я изкачваш на горе като следиш реакциите му ,а те няма да са никак неприятни Успех ;)
Ще ми стане приятно да, но само ако го харесвам момичето, ако е някоя от тия дето всеки ден, аре не всеки ден, но всяка седмица, са с ново гадже, както каза BiGBaDWolF може да и "измаам един шамар".
DarkTemplar
08-11-2010, 16:46
Ще ми стане приятно ест., кой бяга от такива хубави неща. А и намекът е недвусмислен. ;)
reportera
08-11-2010, 18:40
т.6
амк933
kissmewhileisleep
08-11-2010, 18:59
т.6
амк933
greengreengreen
08-12-2010, 08:49
действаи , не вярвам да има момче което да избяга от това , ако му барнеш чепа даже много , ще ти се радва но го направи малко по така.. не направо да си тръснеш раката на чепа му , лека по лека от коляното нагоре и така стигни до чвора му :)
Ще му хареса..е освен ако не е педераст :D
pandelka
08-12-2010, 09:06
Както казах,няма начин да възрази,действай 8-) .
Trollneral
08-12-2010, 09:07
[quote="InloveAgain"]М..реших да пусна темата и в този раздел :).
Представете си ,че имате приятелка от скоро време.. Излизате ,целувате се и прочие.Въпросът ми е ,ако някой път като се видите както си седите тя си сложи ръката върху "мъжкия полов орган" просто така .. как бихте реагирали ?Какво бихте си помислили .. ще ви стане ли приятно? ще си направите ли някакво лошо впечатление за момичето?[/quote
според мене го казваш това от личен опит и твойто момче е реагирало кофти , по случеят мога да кажа , че е гей.
П.с. адски готино е така изненадващо.
InloveAgain
08-12-2010, 09:15
според мене го казваш това от личен опит и твойто момче е реагирало кофти , по случеят мога да кажа , че е гей.
:D . Ами не,не реагира кофти.
Просто исках да попитам и другите и просто да чуя мнения.
Защото със сигурност има момчета,които биха помислили,че подобни неща са намек за секс и т.н ;).
Trollneral
08-12-2010, 09:19
:D . Ами не,не реагира кофти.
Просто исках да попитам и другите и просто да чуя мнения.
Защото със сигурност има момчета,които биха помислили,че подобни неща са намек за секс и т.н ;).
Не спори! реагирал е кофти! по случеят може си оставиш адрес и телефон , тука кофти реакций няма! :razz:
InloveAgain
08-12-2010, 15:04
Не спори! реагирал е кофти! по случеят може си оставиш адрес и телефон , тука кофти реакций няма! :razz:
Благодаря ,ще знам към кого да се обърна следващият път :).
Зависи много що за човек е. От моя гледна точка подобен жест е повече вулгарен и отблъскващ, отколкото възбуждащ. От момиче, което пристъпва толкова директно, не бива да се очакват подвизи в леглото. Личната ми асоциация е, че ще си свали гащите и направо ще каже "давай". Тоест, един вид пън в леглото...
Но постепенното пристъпване с върха на пръстите, отгоре надолу, бавно и леко, се тълкува по съвсем друг начин. И колкото повече се задържа близо до "целта", без да я пипа, толкова по-голямо очакване и желание предполага.
Princessani
08-12-2010, 16:12
Лично аз не бих постъпила така и ми изглежда някак детинско и грозно ,а не възбуждащо .Момиче съм.
fuckUall
08-12-2010, 17:15
Лично аз не бих постъпила така и ми изглежда някак детинско и грозно ,а не възбуждащо .Момиче съм.
Грозно ?
SpOrTs_GiRl
08-12-2010, 17:17
На мен също ми се иглежда грозно.. Излели сте няколко пъти и дай да го барна за оная работа.. о.О
Иначе.. чепа.... ЧВОРА?!?!?! :lol: :lol: :lol:
На мен също ми се иглежда грозно.. Излели сте няколко пъти и дай да го барна за оная работа.. о.О
Всеки със своите представи,невиждам нищо грозно.Има и по-деликатни начини да намекнеш на някой,че искаш секс все пак :)
fuckUall
08-12-2010, 17:23
Всеки със своите представи,невиждам нищо грозно.Има и по-деликатни начини да намекнеш на някой,че искаш секс все пак :)
А тази постъпка точно пък намек за секс ли би трябвало да означава.. :? Според мен е нещо като закачка..
SpOrTs_GiRl
08-12-2010, 17:23
Не искам да кажа нищо лошо, всеки го разбира по различен начин. Когато станеш интимен с даден човек и имате връзка - това е нормално, но не ми се вижда редно след първите няколко срещи. Иначе да - начини да покажеш на някой, че го искаш - много.. :)
Neftochimic
08-12-2010, 17:30
1 ако някой път като се видите както си седите тя си сложи ръката върху "мъжкия полов орган" просто така .. как бихте реагирали ? - еми според зависи....
2 Какво бихте си помислили .. - еми, че е мръсница 8-) и иска да правим " любов" 8-)
3 ще ви стане ли приятно? - според теб..?
4 ще си направите ли някакво лошо впечатление за момичето? - по-скоро не
mar7iness
08-12-2010, 20:26
Ще я прегърна и ще има палатка тук , тук ще си опъна ще ти пeя под бълкона :D
Ко мога да направя в тос случай е пич щом го иска и аз го искам да заспя ли :D
-----------------------------------
Tъпo e da se NaPiem i da pъlzim пo zemqta,kogato mojem da se NaPuShim i da letim v nebesata :)
Haker4ity
08-12-2010, 20:37
Не, много е яко даже, признак на нежност според мене, ще искам да я целуна, друго не знам.
+ ии аз мисля така
Ми казах и внимавай, че може да ми хареса и я целунах (тогава още не ходехме) :razz: голям резил :grin:
ми на мойто момче още в началото на един купон ама без да искам бях леко подградос и го пипнах .... как реагира ли ... подсмихна се и ми подшушна на ушенце нещо ама нема да кажа :oops: :D
Chanceux
08-13-2010, 08:05
Ще остана приятно изненадан. 8-)
Не мисля,че едно докосване е причина да си вадя изводи за момичето. :-o
K0rTexXx
08-13-2010, 14:36
Бих си помислил "Падна ми!!!"
Доста приятно ще ми е.
Лошо впечатление?!?Да бе да...трябва да съм обратен, ще си създадам много добро мнение за нея даже...
0y7ofCon7roL
08-13-2010, 15:38
Аз лично ще си го извадя и ще и дам да лапа на момичето :-)
InloveAgain
08-13-2010, 19:08
Мерси за мненията.
Hunter116
08-13-2010, 20:23
На мене би ми станало яко. Може и да се възбудя до някаква степен. И може и да ми мине едно на ум, че може да иска секс или да ми направи някоя свирка или нещо.
Сигурно и ще отвърна с някое обарване.
InloveAgain
08-14-2010, 14:13
В крайна сметка,има ли момче,което би го приело,нормално .. без да реши,че момичето иска секс .. или е някаква нимфоманка.. ами просто не й пука и е по-разкрепостена.. :? Учудвам се вече защо такова нещо би се приело като някакъв намек за секс или подобно..
В крайна сметка,има ли момче,което би го приело,нормално .. без да реши,че момичето иска секс .. или е някаква нимфоманка.. ами просто не й пука и е по-разкрепостена.. :? Учудвам се вече защо такова нещо би се приело като някакъв намек за секс или подобно..
Представи си, че някое момче те бара за оная работа, какво ще си помислиш? Че иска да си говорите за училище?
InloveAgain
08-14-2010, 17:55
Представи си, че някое момче те бара за оная работа, какво ще си помислиш? Че иска да си говорите за училище?
Ами явно аз понеже съм момиче,го приемам по-различно.В смисъл струва ми се по нормално момичето да направи такова нещо на момче,отколкото обратното и явно за това не мога да си представя какво бих си помислила.Няма значение.Така или иначе е относително :).
gret4ety
08-14-2010, 21:45
Еми точно пък намек за секс си е вие как го възприемате... Поставете се на тяхното място - целувате си се, натискате се, изведнъж го хващаш за хуя възбуждаш го, може даже да му стане и аааайде на ти кърпичките бий чикии.... Точно пък намек за секс е :lol:
pentxayc
08-15-2010, 21:08
момичето е нормално
cveteto64
08-16-2010, 08:23
Според мен няма момче на което да не му хареса и да не си помисли ей ся ми падна... освен ако не е гей
shieldpro
08-16-2010, 14:19
не че нещо ама няма да се противя и бих я целунал....
тази тема я имаше и в любов :D май много ти се пипа на тебе :-D
FunkyBoy
08-16-2010, 15:18
няма да се дърпам :grin:
justin232
08-16-2010, 16:05
Кирилица!
kalpazanka
Apoloncho
08-17-2010, 10:43
нормално е да му хареса кой би избягал от такова нещо просто го наприви, но не дуректно да го хванеш а първо го погали по крака а-у
beautiful1whisper
08-18-2010, 08:11
Зависи много що за човек е. От моя гледна точка подобен жест е повече вулгарен и отблъскващ, отколкото възбуждащ. От момиче, което пристъпва толкова директно, не бива да се очакват подвизи в леглото. Личната ми асоциация е, че ще си свали гащите и направо ще каже "давай". Тоест, един вид пън в леглото...
Но постепенното пристъпване с върха на пръстите, отгоре надолу, бавно и леко, се тълкува по съвсем друг начин. И колкото повече се задържа близо до "целта", без да я пипа, толкова по-голямо очакване и желание предполага.
haha pomisli si malko ... momicheto moje da iska da ti pravi svirki :D :D :D :D :D
InfinityLife
08-18-2010, 19:14
haha pomisli si malko ... momicheto moje da iska da ti pravi svirki :D :D :D :D :D
Да си чувал/а за КИРИЛИЦА.
По темата: Много ясно че ще ми, стане приятно. 8-) А относто какво ще означава.. еми просто закачка, или намек за секс.
П.С: За тези които казаха, че е ГРОЗНО.... :shock: :shock: <- Ми е отговорът. :)
bootyboy
11-08-2010, 21:06
и аз ще я пипна и на нея да и е хубаво :D :D
DarkTemplar
11-09-2010, 18:23
Мда, или ще си поискам свирка, за да ми стане още по-хубаво. ;)
ДА ДА ДА :grin: :grin: :grin: ще ми хареса ииии ще си помисля,че и се прави секс :razz: без лошо впечатление само я вода у нас за да са впечатлим взаимно :lol: :lol: :lol: :razz: :grin:
Правили са ми го , но направо ме разкопча и си играеше с него , а беше зима . Хубаво ми стана , но ръцете и бяха студени и затова и нямаше особено удоволствие , за щастие на следващия ден не си остана само с барането момичето .
Веднага ми идва мисълта в главата, която се пита какво иска?
Е как няма да му стане приятно ? Мъж е. Не би направило лошо впечатление, но зависи от момчето. :)
AngelOfMercyy
01-25-2011, 20:08
ще ми хареса според мен няма нищо лошо :) :P
mecho8888
01-25-2011, 22:06
ще ходя да кажа на майка и какво прави :D
Psychologist
01-25-2011, 22:30
Тъй като вече съм що годе голям и ако го направи момиче на моята вързраст (ест зависи и от мястото, на което се намираме), надали би ми станало особено приятно само от това, че ми докосва члена. Ако пък сме на обществено място ще бъда жестоко шокиран, ако не, може би бих я притиснал до себе си, но не със сексуален намек, а за да види, че страстта е от двете страни.
Macallan
01-25-2011, 23:12
Бих пробвал с нея публичен секс :oops:
vasko9933
01-26-2011, 10:02
Уби ги :razz: :razz: :razz:
офф защо едно пипане трябва да означава секс??? .. :? :o
към авторката:
Много зависи какво му се върти в главата .. както вече прочетох на повечето им липсва въображение и се сещат само за секс .. :?
т'ва ми харесаа .. 8-)
AllEyesInMe
01-26-2011, 10:50
Мисля, че това е признак , че и е хубаво с мен и, че се е отпуснала..ше я цункам много яко.. :grin:
Е къде ги тея дето веднага те хващат за к*ра та да ида там аз бившата ми приятелка колко я обеждавах да го правим.
ахахахах :-D
ами аз ще ти кажа от личен опит.. :P на моя съм му правила така и определено може да се каже че му харесва ! ее....по някой път просто се прави на недостъпен,примерно,ако ми се е сърдил преди това и се прави че не му е приятно,обаче то се забелязва че му харесва :D :grin: ако ме разбираш....образува се " Па-Па-Па-Палатка" :oops: :grin: :D :D :D
Ще ми стане приятно да, но само ако го харесвам момичето, ако е някоя от тия дето всеки ден, аре не всеки ден, но всяка седмица, са с ново гадже, както каза BiGBaDWolF може да и "измаам един шамар".
+++
YyoOnNiItTyY
02-10-2011, 11:09
Тъй като вече съм що годе голям и ако го направи момиче на моята вързраст (ест зависи и от мястото, на което се намираме), надали би ми станало особено приятно само от това, че ми докосва члена. Ако пък сме на обществено място ще бъда жестоко шокиран, ако не, може би бих я притиснал до себе си, но не със сексуален намек, а за да види, че страстта е от двете страни.
Чисто информативно.. ти на колко си?! защото споменаваш че вече си достатъчно голям... и ми стана чудно аджеба тва кво трябва да значи?!?!? ;дд
Иначе по темата аз ако бях момче.. щях да съм много впечатлена!! :grin: това съм го правила само веднъж.. и момчето просто беше не във възторг ми нз и аз във какво :-D но не го прие като сексуален намек.. а трябваше!! Тъкмо си търсих закачка за еднанощ.. но той реши че аз съм лудо влубена във него.. и аз просто нямах сили да го обеждавам че не е така :D
RLD3COOLman
02-10-2011, 16:32
човече ако тя мме хване за сабята.ще я целуна и ще се наебем като хората какво толкоша имая да му мислите това само момиче ще пита!!!Тъпа тема маам се
Ако го направи с рязък замах отдалече и свит юмрук, че избегам 50метра за 6,4. Във всички други случаи ще е много добро впечатление, което ще свърши със секс. (момичето трябва да ми харесва и да съм в настроение)
не даже не бих и казал нищо ам просто бих оставил нещата да си продалжават :)
]Че и измаам 1 шамар ... Кво може да напраим друго .. :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Точно момче нищо няма да направи.Аз не познавам момче което не иска свирка
vIoLaToR
02-11-2011, 07:35
Как можело да го възприемат като намек за секс??? А за какво??? Намек да варите лютеница ли??? И да печете пипер??? Първата реакция на един мъж( момче) като го побарат за члена, е да помисли веднага за секс. Не случайно се наричат полови органи. Ако аз побарам някое момиче между краката и си навра единия пръст в нея, тя за какво би си помислила??? хайде мислете малко!!
Ае със здраве
Как можело да го възприемат като намек за секс??? А за какво??? Намек да варите лютеница ли??? И да печете пипер??? Първата реакция на един мъж( момче) като го побарат за члена, е да помисли веднага за секс. Не случайно се наричат полови органи. Ако аз побарам някое момиче между краката и си навра единия пръст в нея, тя за какво би си помислила??? хайде мислете малко!!
Ае със здраве
..oххх мерси че ме почеса че как ме сърбеше там :lol:
TooRareToDie
02-11-2011, 12:06
Ае със здраве
+1
Само че, има и по-елементарен метод, който ми приложиха на мен. Звъниш му тези дни и му казваш “ Ела до нас моля те, имам изненада за теб. “ или нещо от сорта и... когато дойде го сграбчваш..... и така 8)
vIoLaToR
02-11-2011, 14:02
Ае със здраве
..oххх мерси че ме почеса че как ме сърбеше там :lol:
И ще има после: "Е що не са изкъпа, кат' та сърби ма" :razz: :lol:
Много Е Относително...Зависи На Кого Точно Ще Го Правиш...
Някои Биха се Притеснили...Други Биха Се Възбудили....
:-D
Idiotism
02-12-2011, 12:54
Трети и двете!
Пък четвърти биха избягали...
Няма начин да не се възбудиш, когато някоя мацка те хване за члена!
YyoOnNiItTyY
02-12-2011, 12:56
Трети и двете!
Пък четвърти биха избягали...
Няма начин да не се възбудиш, когато някоя мацка те хване за члена!
Хах.. сиг ще се намери и такъв .. индивид .. ма не ми се вярва да е скоро :grin: