View Full Version : Подарък за него???
Прекрасно е чувството, когато видиш колко веме сте изкарали с половинката...НО в края на крайщата идва онзи момент, в който трябва да го изненадаш с ... подарък.И тук идва проблема с какво да го изненадам не сам останала с впечатление, че иска нещо конкретно или да се е загледал по нещо.Някакви идей?
zlonamerena
08-11-2010, 16:26
Незнам дали си му подарявала.. нещо от рода на "часовник с ваши снимки на часовете","гривна/ланче с имената ви".."възглавница във формата на сърце с ваша снимка", "тениска с снимка,часа.." но ако е нещо свързано с теб ще е най-хубаво,което може да гледа постоянно и да се сеща за теб.. :)
Все пак кажи какви са интересите му. Примерно аз обичам футбола и една тениска на любимия отбор би ми разтреперила краката, ама оня ако няма хал-хабер от футбол, хич не ще му е до тениска. Иначе една гривна с вашите имена би свършила идеална работа.
Не е особен фен на футбола.Харесва потребните неща доколкото съм забелязала, сувенири няма да свършат работа убедена съм,че само ще сабират прах у тях,затова ми трябва нещо потребно, хем ще му върши работа, хем ще се сеща за нас.Обаче единственото,за което се сетих беше сребърна плочка на кожена гривна и нещо гравирано на плочката.Харесва парфюми,коли,марки(addidas,puma... ).Иначе идейте ви са супер :)
Ми парфюм на адидас или пума. :)
Elenichkaa
08-11-2010, 17:20
парфюм
Ако ще е за спорт - да. Иначе не мисля, че си струва да му вземаш парфюм "Адидас". Аз имам няколко дезодоранта и ми харесват, но има парфюми за по 20-30 лв, които миришат много приятно и аз имам един такъв (Galleria), ама няма да тръгна да се пръскам с него за трениовки де :? Купи му гривна, няма да му пречи, а и като се загледа там, ще му става приятно.
да търсиш съвет за такова нещо във форум е несериозно. подарък,и особено за гадже,трябва просто да е нещо от сърце,без значение какво. тука 90%+ от постовете ще бъдат парфюми,снимки,тениски и пр.
viliana9
08-11-2010, 19:18
аз на моя мишок му подарих часовник за ръката и той много се зарадва
Spyro пиша тук за да видя идейте на другите и така да измисля нещо
LuxurySk0B
08-11-2010, 22:14
а за мен подарък?
аз на моя мишок му подарих часовник за ръката и той много се зарадваа часовник за джоба що не му подари
Аз на моя му взех наргиле...Твоя ако пуши може да му купиш и ти едно.Пък и вече зависи с кви пари разполагаш.
Можеш да му подариш красив кожен портфейл с ваша снимка (например) .. така направих аз! Също е хубаво (поне според моите виждания) можеш да направиш фото албум - мисля,че в някое фото трябва да я има тази опция - избираш няколко снимки,казваш какъв искаш да е дизайна на албума и пишеш например нещо от теб.. или някое любимо ваше стихотворение :) А ще е още по-сладко ако го направиш сама : )
Не му взимай парфюм - ще го изпръска и няма да остане и спомен от него,а ти предполагам искаш обратното,а и не се знае аромата дали ще му хареса,а някак си няма да върви да му набуташ капачката под носа и да кажеш "харесва ли ти?ок,значи няма да е този" .. :)
Мисля, че има голяма разлика от това дали една двойка са постоянно заедно или се виждат рядко и живеят на разстояние.
Всеки подарък, свързан с двамата изглежда романтичен тогава, когато сте далече един от друг. Подарък, който показва свързаността между двамата. Тогава на него наистина не му остава друго, освен да търси нещо, което му напомня на любимата. Тогава това сърчице със снимките на двама ви е просто идеално.
Но ако двамата сте близо, виждате се постоянно или живеете заедно, някак си този вид подаръци се превръщат в лигава романтика. Те действат наистина само на разстояние, и ако например той има планове да заминава в друга държава през лятото и ще е далече, тогава това медальонче също е хубаво. Но ако очакванията са за съжителство, такива опити за "връщане на романтиката" ми изглеждат доста груби.
Защо той ще иска да гледа този подарък, когато има момичето и може да гледа нея?
Ако обърнете внимание на другия вид предложения за подарък - парфюм, тениска, нещо свързано с хобито му, тогава те може би са по-подходящи в случая, когато двамата са близо заедно. Това е защото тя показва загриженост и отношение към него. В този случай обаче е хубаво да се обърне внимание на най-стандартните подаръци и те да се избягват. Имам предвид подаръци, които могат да му направят и майка му, баща му, стринка му, колегите , дори тъща му и т.н. Ако трябва си представи, че си някоя негова роднина, която трябва да му подари нещо, и каквото измислиш за подходящ подарък в този случай – НЕ ГО ПРАВИ.
Едно цвете, което иначе е запазена марка за подарък на жените, е много много по-подходящо за подарък от който и да е парфюм, сапун, козметика.
Един парфюм вероятно е много готин подарък за момче, ако е направен от негова приятелка в контекста, че този подарък ще го направи още по-добър в лова на момичетата.
Ако ти си неговото момиче и искаш да се грижиш за него, тогава не е ли най-доброто, което можеш да му подариш – нещо, което го прави още по-добър във всичко, което прави.
И едно интересно предложение от мен. Ако по принцип е точен, и ако успееш да събереш приятелите му и да го пратиш с тях на стриптийз клуб... това ще бъде много готино :D
Добри са идейте до тук, НО моля ти се кое здраво мислещо момиче за изненада ще подари на приятеля си свободна вечер с компанията му в стрийптиз бар?!Това е идея за приятел, който скоро е бил зарязан!Темата беше за тези, който са правили подаръци на гаджетата си и какво наистина се е харесало от мъжка гледна точка.