Влез

View Full Version : Цистит??

sevdalina91
08-11-2010, 21:32
Здравейте! Искам да ви питам тъй като преди около седмица и половина правих секс с гаджето ми след 2 дни след като уринирах след малко чувствах нужда пак да уринирам, само че по съвсем малко и така през 5 мин сигурно за около половин час ми мина, след няколко дни се повтори само че не за половит час ами 2-3 пъти така... след това ми дойде и нямах никакви проблеми, но този път цикъла ми не беше както обикновено (по принцип е много и болезнен), а беше по-оскъден и след като ми свърши (вчера) това с честото уриниране пак започна... ще посетя лекар разбира се, но искам да чуя и ваше мнение, може да има някой, който е имал подобен проблем

Princessani
08-11-2010, 21:36
Здравейте! Искам да ви питам тъй като преди около седмица и половина правих секс с гаджето ми след 2 дни след като уринирах след малко чувствах нужда пак да уринирам, само че по съвсем малко и така през 5 мин сигурно за около половин час ми мина, след няколко дни се повтори само че не за половит час ами 2-3 пъти така... след това ми дойде и нямах никакви проблеми, но този път цикъла ми не беше както обикновено (по принцип е много и болезнен), а беше по-оскъден и след като ми свърши (вчера) това с честото уриниране пак започна... ще посетя лекар разбира се, но искам да чуя и ваше мнение, може да има някой, който е имал подобен проблем И аз съм имала такъв проблем и то 2 пъти за по няколко дена изписват ти хапчета ,аз ще ти препоръчам има едни прахчета боровинка да си ги земеш ,пиеш ги няколко дена и ти мина ,Поне 10 трябва да си земеш .

sevdalina91
08-11-2010, 21:39
благодаря ти!! а какви точно са тези прахчета име, цена нещо

Princessani
08-11-2010, 21:46
благодаря ти!! а какви точно са тези прахчета име, цена нещо за цена немога да ти кажа колко струваха,като кажеш в аптеката прахчета от боровинка те ще ти кажат какви са има и таблетки боровинка.Без рецепта са.

sevdalina91
08-11-2010, 21:47
благодаря ти :) :)

Princessani
08-11-2010, 21:49
благодаря ти :) :) За нищо

kremen4eto
08-12-2010, 06:24
При цистита има често уриниране и болка при уриниране. Мен ме пропусна цикълът за един месец и мисля, че беше заради цистита. Лекарят ще ти каже по-конкретно. ;)