Влез

View Full Version : Въпрос

spiritbooomb
08-12-2010, 08:37
Здравейте, аз съм на 17г., а приятелката ми на 16г., всичко е перфекно, обичаме се и тн., но тя пожела да го направим, проблем обаче са техните, те не са съгласни преди 18г., да го прави, и родителите често я проверяват за следи.., въпросът ми е ако го направим анално, ако тяхните я проверят могат ли да разберат, че сме го правили? :o

ScorpionGirl
08-12-2010, 08:44
Ако е анално няма как да разберат. Бъди внимателен и не я напъвай много, за да не я боли.

greengreengreen
08-12-2010, 08:44
Здравейте, аз съм на 17г., а приятелката ми на 16г., всичко е перфекно, обичаме се и тн., но тя пожела да го направим, проблем обаче са техните, те не са съгласни преди 18г., да го прави, и родителите често я проверяват за следи.., въпросът ми е ако го направим анално, ако тяхните я проверят могат ли да разберат, че сме го правили? :o

виж пич много по вероятно е тя да те лъже и да не иска да правите все още секс,а да не говорим че родителите и няма как да я разберат освен ,ако не я къпят или и мият дупето след като се изака :razz: .

InloveAgain
08-12-2010, 08:57
По принцип анално няма как да разберат,но сигурен ли си,че тя наистина го иска. Както каза greengreengreen може би не иска още и това го ползва като оправдание един вид..

Paramour
08-12-2010, 12:16
Как я проверяват?!? :shock: Та тя е на 16!!! :shock: :shock:

Justify
08-12-2010, 12:43
Сигурно и бъркат... :lol: ..... с пръстче. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

ScorpionGirl
08-12-2010, 12:56
Сигурно и бъркат... :lol: ..... с пръстче. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Е това ме разби :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

3oPuTy
08-12-2010, 13:24
Абе вие никога ли не сте чували за гинеколози,че ви е толкова странно как така техните я проверяват?! :-o

0y7ofCon7roL
08-12-2010, 14:01
:razz: :razz: :razz: Пълна простотия, и кво ще стане ако тяхните наистина я карат на ген. и разберат че не е девствена :o да няма да те накарат да се ожениш за нея или пък сигорно ще и забранят да излизате ли ? .....абе стига филми възраста ви е нормална за секс така че давайте :)

Paramour
08-12-2010, 14:06
Абе вие никога ли не сте чували за гинеколози,че ви е толкова странно как така техните я проверяват?! :-o
Знам че има генеколози, ама техните не могат насила да я заведат на генеколог и да я разкрачат, нали?

UNITED2
08-12-2010, 14:15
:shock:

3oPuTy
08-12-2010, 14:27
Знам че има генеколози, ама техните не могат насила да я заведат на генеколог и да я разкрачат, нали?
То не е насила :?
Казват й,че ще я водят на гИнеколог и тя се съгласява.Явно респекта й към родителите й е прекалено голям и точно за това ги слуша толкова много.А и реално погледнато ако те решат могат да я заведат насила при гИнеколога,след като е непълнолетна!

MarietaS
08-12-2010, 14:29
Ако я оправиш анално няма как да разберата,нито пък ако ти на нея и тя на теб си правите орален.

Paramour
08-12-2010, 14:35
Казват й,че ще я водят на гИнеколог и тя се съгласява.Явно респекта й към родителите й е прекалено голям и точно за това ги слуша толкова много.А и реално погледнато ако те решат могат да я заведат насила при гИнеколога,след като е непълнолетна!
Добре де, разбрах, че се пише с И ... една грешка и ще ми я изкараш през носа...

по темата: Предполагам, че няма как да разберат.

3oPuTy
08-12-2010, 14:37
Всъщност ако той няма опит с аналния секс и не подходи внимателно може да я нарани и да получи леки разкъсвания и дискомфорт,който ще си личи от километри дори без посещение при специалист :)

Авторе,а техните защо държат тя да е девствена до 18-тата си година?!

Emilen
08-12-2010, 14:55
Реално погледнато НЕ МОГАТ насила да я заведат. За непълнолетните се иска и тяхното съгласие. Все още не може напълно самостоятелно да вземат решение, но и родителите вече имат ограничена възможност за това. Т.е. решението взема непълнолетният, но със съгласието на един от родителите.
Смятам, че момичето не желае да го направи(да има сексуален контакт). В такъв случай е най-добре да не бъде притискано.

Princessani
08-12-2010, 17:08
Здравейте, аз съм на 17г., а приятелката ми на 16г., всичко е перфекно, обичаме се и тн., но тя пожела да го направим, проблем обаче са техните, те не са съгласни преди 18г., да го прави, и родителите често я проверяват за следи.., въпросът ми е ако го направим анално, ако тяхните я проверят могат ли да разберат, че сме го правили? :oПич сигурен ли си ,че момичето иска да се чука с теб и родителите не са само притекст? Анално никой никога неможе да разбере ,но не ми се вярва някак някой родител да проверя дали е девствена или не?!

mnogoznaikO
08-12-2010, 17:27
ха , родителите й ли пита ? Едва ли някой родител ще каже " Да ! , чукай дъщеря ми. Ако сте толкова загорели го направете без те да знаят :)

Cveti097
08-12-2010, 18:03

виж пич много по вероятно е тя да те лъже и да не иска да правите все още секс,а да не говорим че родителите и няма как да я разберат освен ,ако не я къпят или и мият дупето след като се изака :razz: .
Тука определено е така. Родителите няма как да разберат освен ако не я заведат на гинеколог .

mar7iness
08-12-2010, 19:54
Не оставяй следи :D :smt102

-------------------------------------
Tъпo e da se NaPiem i da pъlzim пo zemqta,kogato mojem da se NaPuShim i da letim v nebesata :)

ReaDy
08-12-2010, 21:14
Проверяват я за следи ?! :-o :-o :-o

SuNsEt
08-12-2010, 23:30
Е добре,примерно прави вагинален секс и след това техните я водят на гинеколог...И?Ципата може да се скъса и при физически упражнения,при разтягане...спорт,не само при секс.Друг е въпроса,че ако има леки наранявания това ще е вече признак за сексуална намеса.Плюс това всичко си зависи от самото момиче и нейното държание.Има хора,които когато го направят за 1ви път направо си личи...Ако тя има желание-ок,но после и кажи да се държи нормално и да не преиграва пред родителите и толкова,за да не забележат,че има нещо гнило.

BiGBaDWolF
08-13-2010, 08:41
Е ти по збъркано семейство не можа да намериш ... Кецай у дупето и си седи на свирки и си трай още 2 години до като не отвори вратите на Пандора и не ти отнеме и живота после ... :D

miroandonow
08-13-2010, 14:07
Почвай да си я дъниш в задника и да не ти е в ушото.Ама по-полека първите пъти,да не и пръснеш дупарката и да я откажеш от аналния forever!

tarlyo
08-13-2010, 14:11
-Чичо, може ли да праскам дъщеря ти :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: