View Full Version : Много ме боли
здравеите!
проблема ми е че много ме боли когато правя сеx с приятеля ми. Тои ми е първия вече го правихме 4 пъти но болката е огроомна ако неползваме вазелин и тои не ме лиже и не ми бърка не става....наистина не се лигавя адски ме боли и вече неща и да чувам за секс само при мисулта ме заболява НОРМАЛНО ЛИ Е ДА ИЗПИТВАМ ТАКАвА БОЛКА ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ ГО ПРАВИХМЕ 4 ПЪТИ И ТО С вАЗЕЛИН ? :smt090
Кирилицата важи и за заглавието. Ограничи използването на главните букви.
krem4et0
Ами питайте се малко да забавихте нещата. Така че да се възбудиш повече когато го правите. Ако ти е за първи път може да има болка през следващите няколко пъти и да отмине след време. Ако в следващите 20-тина пъти не отмине болката - иди на лекар. Можеш да имаш обърнат матката или нещо такова което да оказва влияние. Има варианти но е добре да те види гинеколог.
Само напомням че възелин и латексов презерватив не трябва да се ползват заедно, а само лубриканти на водна основа. Отдайте се повече на любовната игра.
scanadal
08-12-2010, 14:32
Започнете някоя вечер,когато сте заедно да се галите и целувате повече,но да не сте с ясното съзнание,че ще последва полов контакт след това.Искам да кажа,да се отпуснеш и да се отдадеш на усещанията от целувките на гаджето ти и да не му мислиш за проникването.Може да бъде много приятно и за двама ви.Когато се възбудиш достатъчно и пожелаеш сама той да проникне в теб,мисля че няма да болка.А той защо отказва да те лиже?
mnogoznaikO
08-12-2010, 14:54
Има ли любовна игра ? Възбудена ли си преди да ти го вкара (с извинение) > подмокряш ли се ?:
ВАЗЕЛИН ?!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Вие за лубрикант не сте ли чували ?!!! :shock: :shock: :shock:
Според мен най-вероятната причина е, че не си дефлорирана напълно. Вероятно има част от химена, която не се е разкъсала и сега създава тази болка. Съветът ми е да отидеш на гинеколог. Най-сигурно ще ти каже какво да направиш. Така рискуваш да си създадеш психически проблем, който да се изразява в загуба на възбуда, стрес или фобия към секса. Едва ли искаш да се случи.
Awesomness
08-12-2010, 15:14
А вазелина кво е ? Моторно масло ? :lol: :lol:
По темата. Пробвайте повече любовна игра. Малко с пръсти, нека бъде нежен не да ти го хакне целия и да изпищиш на умряло. Отиди на гинеколог ако пък е толкова лошо нека те погледне специалист...
А вазелина кво е ? Моторно масло ? :lol: :lol:
По темата. Пробвайте повече любовна игра. Малко с пръсти, нека бъде нежен не да ти го хакне целия и да изпищиш на умряло. Отиди на гинеколог ако пък е толкова лошо нека те погледне специалист...
Ще ме побъркаш
Princessani
08-12-2010, 16:15
здравеите!
проблема ми е че много ме боли когато правя сеx с приятеля ми. Тои ми е първия вече го правихме 4 пъти но болката е огроомна ако неползваме вазелин и тои не ме лиже и не ми бърка не става....наистина не се лигавя адски ме боли и вече неща и да чувам за секс само при мисулта ме заболява НОРМАЛНО ЛИ Е ДА ИЗПИТВАМ ТАКАвА БОЛКА ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ ГО ПРАВИХМЕ 4 ПЪТИ И ТО С вАЗЕЛИН ? :smt090
Кирилицата важи и за заглавието. Ограничи използването на главните букви.
krem4et0 Нормално е да те боли ,ако не си изчакала да мине известно време след първия ти път.След разкъсването на химена ти трябва известно време да ти зараастне (както раничка) забавете малко нещата .Да мине известно време и така мисля ,че след това всичко ще е нормално.Възелин ? За тези неща има либриканти .
BiGBaDWolF
08-12-2010, 21:12
Че ти мине ..