View Full Version : към мимичетата и момчетата
има ли значение за вас носът на момичето/момчето ?
и зъбите му ?
много важни ли са за вас тези две черти?
бихте ли ходили с момиче с крив голям нос или момче
същото се отнася и за зъбите ..
питам защото със сегашният ми приятел вчера бяхме на кафе и той видя една негова бивша и започна да я убижда за носа и за зъбите ,че уж бил влюбен но сега не може да я гледа заради гърбавият й нос и мен ми стана много неудобно незнаех какво да кажа. та за вас много ли е важно носът зъбите на едно момиче /момче ?
koshtramba
08-12-2010, 13:39
носът и зъбите са най-важни бреее момиче
незнам важни са да но не ми се мисли какво ще говори после за мен ... все пак един гърбав нос и едни криви зъби не се решаващи според ме :(
SmilezZz
08-12-2010, 14:01
има ли значение за вас носът на момичето/момчето ?
и зъбите му ? Няма НИКАКВО значение за мен носът и зъбите на дадения човек..
много важни ли са за вас тези две черти?
НЕ..Важното е този човек да е с добър характер
бихте ли ходили с момиче с крив голям нос или момче
същото се отнася и за зъбите .. Ако го харесвам,ако го обичам - защо не ?
питам защото със сегашният ми приятел вчера бяхме на кафе и той видя една негова бивша и започна да я убижда за носа и за зъбите ,че уж бил влюбен но сега не може да я гледа заради гърбавият й нос
Е как така е ходил с нея,а пък сега я обижда,заради едно нищо ? О.о. и мен ми стана много неудобно незнаех какво да кажа. та за вас много ли е важно носът зъбите на едно момиче /момче ?
Както казах и по-горе няма значение какви са му зъбите или носа,важното е да ЧОВЕК с добър характер,а не някакъв хулиган
И знай,че не е толкова важно външността..Важното е да БЪДЕШ СЕБЕ СИ,а не да се правиш на друга - само,защото за да се харесаш на другите
Носът не е толкова важен. Какъвто такъв. На всеки си му отива неговият си нос, обаче зъбите определено имат значение. Много мразя неподдържани зъби и ми е много неприятно когато някой си ги е занемарил. Да, не всеки има красиви зъби по рождение и не може да ги избира, но поне всеки може да поддържа добра хигиена и да ходи на зъболекар редовно (а се учудвам колко много хора и то на сериозна вече възраст не го правят!! ). Не бих ходила с някой с гадни, развалени зъби, миризлив дъх и тем подобни. Неприятно ми е и ми гнусно :x
Jumbie483
08-12-2010, 15:18
Няма никакво значение!
Трябва да си ужасно повърхностен човек, за да съдиш друг човек по външните му белези.
Backspace93
08-12-2010, 16:53
Хаха, тва па е най-малкия проблем. :lol: Гаджето ти нещо е набрало на момичето, че затва я обижда. :lol: