View Full Version : Десерт...
Paramour
08-12-2010, 14:14
Така... на 15ти майка ми има рожден ден и съм решила вечерта на 15ти да й направя специална вечеря + десерт. Обаче имам проблем с десерта (http://biskvitka.net/2009/09/02/page,1,2,neveroqten_desert.html). Нямам идея откъде да намеря толкова малки саксий...
От Варна съм. Някой да знае къде може да има(и евентуално цена)?
на Чаталджа в цветарските магазини би трябвало да има.Или в магазините за домашни потреби (по пазара ги има)
ще и правиш цветето в саксията, чиято пръст се яде ли? :razz: Виж в цветарските магазини, 100% там трябва да има. От София съм и саксията ми излезна около 40 стотинки. Аз от цветарски си взех.. Ако става въпрос за този десерт, става мноооого вкусен 8-)
Paramour
08-13-2010, 09:07
Еми... малко тъпо звучи като кажеш "цветето, чиято пръст се яде" :lol: , но това ще е само част от изненадата. :) :)
Мерси за информацията. ^^
Ами, виж. Аз почти винаги пазаря подобни "простотийки" от Колхозния пазар. Бай Мангал винаги ще има това, което ти харесва. Иначе трябва да питам майка ми, защото тя е ревностен почитател на цветята и всеки месец търчи да взема саксии всякакви размери. Така че - виж там, може да има. Къде по-точно - и аз не знам, защото аз не ходя :)