View Full Version : Темаа зъ момчетааа !!! Подробности
CrystalEye
08-13-2010, 07:30
Здравейте симпатяги !!! Имам няколко въпроса.. Скоро с приятелят ми правим годинаа, и искам да го изненадам...6те ми отговорите ли на няколко конкретни въпроса ?! 1. Какъв цвят бельо ви възбужда много? 2.Някаква конкретна при4еска (плитка,опа6ка,права, къдрава...and so on)? 3. Място (хотел .. в моми4ето..) 4. Как ще ви се хареса пове4е, моми4ето да действа първо или да се остави във вашите ръце? :grin: :grin: :grin: :-P
1. Какъв цвят бельо ви възбужда много?
2.Някаква конкретна при4еска (плитка,опа6ка,права, къдрава...and so on)?
Тия две неща няма смисъл да ни питаш нас,откъде да знаеме дали неговия вкус съвпада с нашия...
3. Място (хотел .. в моми4ето..)
Ако имаш възможност у вас,ако ли не хотел.
4. Как ще ви се хареса пове4е, моми4ето да действа първо или да се остави във вашите ръце? :grin: :grin: :grin: :-P
Нали е изненада,действай ти,какво ще го заведеш у вас и ще седнете да се гледате ли...
Chanceux
08-13-2010, 07:59
Мда,щом е изненада трябва ти да действаш. На мен хотел не ми звучи като добра идея,но това е лично мнение.
Колкото до външния вид,попитай го дискретно какво му харесва. Например 'харесва ли ти тази прическа' или го заведи в магазин за бельо,пробвай различни неща и наблюдавай реакцията. :)
Хем ще разбереш какво предпочита,хем не го питаш директно.
mnogoznaikO
08-13-2010, 08:10
Здравейте симпатяги !!! Имам няколко въпроса.. Скоро с приятелят ми правим годинаа, и искам да го изненадам...6те ми отговорите ли на няколко конкретни въпроса ?! 1. Какъв цвят бельо ви възбужда много? 2.Някаква конкретна при4еска (плитка,опа6ка,права, къдрава...and so on)? 3. Място (хотел .. в моми4ето..) 4. Как ще ви се хареса пове4е, моми4ето да действа първо или да се остави във вашите ръце? :grin: :grin: :grin: :-P
1. Черно бельо :)
2. Предпочитам косата да й е пусната свободно :)
3 Където ви е удобно и където смятате , че няма да бъдете безпокоени :)
4. Ест , че ако момичето , но до сега не ми се е случвало :)
Princessani
08-13-2010, 12:41
Здравейте симпатяги !!! Имам няколко въпроса.. Скоро с приятелят ми правим годинаа, и искам да го изненадам...6те ми отговорите ли на няколко конкретни въпроса ?! 1. Какъв цвят бельо ви възбужда много? 2.Някаква конкретна при4еска (плитка,опа6ка,права, къдрава...and so on)? 3. Място (хотел .. в моми4ето..) 4. Как ще ви се хареса пове4е, моми4ето да действа първо или да се остави във вашите ръце? :grin: :grin: :grin: :-P момиче съм и ще кажа :
1.черно бельо
2.Предпочитам права коса
3.Неотрално място хотел може би най-добре.
4.Ако е твоя изненадата би трябвало ти да действаш първа.
xinfamous
08-13-2010, 13:00
Наистина няма как да знаем какво предпочита той,обаче лично мнение..
Черни боксери,начупена коса като след баня ( обаче незнам каква е твоята ^^ ) в тях,да ми прави изненади (;
P.S. След секса мн ще се изкефя и на подарък..хахаха
Червено бельо като фона на форума просто ме кара да полудея.. :grin:
Съветвам те да не го водиш на хотел и ти да плащаш за нощувката,това би наранило достойнството му,е поне моето би се наранило а за него не знам може да се искефи :D А за прическата,няма значение :razz:
Кого заблуждавате всички ... тук ...споко мацка най те харесваме без никакво бельо ... :) така ще му се харесаш и ти най-много
Slamdancer
08-13-2010, 14:01
1. Розово бельо , НО мен лично много ме кефат дългите шарени чорапки , много са секси.
2. Пусната коса.
3. В момичето.
4.Момичето.
0y7ofCon7roL
08-13-2010, 15:21
Бели жартиери ако момичето е брионетка ,розови ако е блондинка, а за мястото, да няма да е зле в някое хубаво хотелче (все пак си е разнообразие).
Ролята на бельото е да засили фантазията за това, какво има под него. Фантазиите са ключов момент в интимните отношения, не ги убивай с бързо разголване. Всеки има собствени представи как трябва да изглежда една интимна вечер. Съветът ми е тактично и дискретно да го попиташ същите неща, за да разбереш какво му харесва и какво предпочита. За да не развалиш изненадата, бъди много внимателна как ще подходиш. Трябва да зададеш въпросите непринудено и предпазливо.
Същото и за мястото. Ако изберете хотел, не е зле да заплатиш една пробна вечер, за да огледаш предварително обстановката, а защо не и да я аранжираш. Внимавай да не изпаднеш в моята ситуация преди години: заведох гаджето си в един хотел, в който бях нощувал преди, но не бях обърнал внимание на много неща: например, че леглата ужасно скърцат. Другият гаф беше, че със съседната стая ни свързваше един гардероб и всичко се чуваше. Вместо да се "радваме" един на друг, ние цяла нощ се хилехме на стенанията на двойката в съседство!
всички : ако ти се кефи много няма никакво значение
иначе ..
1: ако е с по тъмна кожа - топли и тъмни цветове / ако е с по светла студени и светли
2. 2 плитки мен ми създават доста сърцетуп
3. у тях или на зелено т.е гора парк и тн най важното е да има възможност да ни хванат :D
4.ако попринцип е по срамежлива да действа ако е по буйна да се остави
и все пак като ходите от година няма значение пък и се предполага че го познаваш поне малко
1.Ми няма определен цвят ,но купи нещо по еротично от секс шопа ...
2.Разспусната коса
3.В къщи
4 М да остави се :D :D
Vetrogon
09-09-2010, 09:12
1.бяло, черно, розово или червено
2.аз си падам по брюнетки с права пусната коса
3.на непознато, но сигурон място
4 да се оставя в нейните ръце.
пожелавам ти успех
creativemax
09-09-2010, 22:24
1. Бяло или черно.
2. Къдрава...
3. Хотел бих казал :|
4. Момичето да си върши работата :)
JakesInsanity
09-09-2010, 22:29
Тема "зъъъъ" момчета? Евала.
права дълга коса
дрехите са без значение,но нещо прилепнало - СЕКС
в момичето е 100 пъти по-добре от хотел :)
annayordanova
09-09-2010, 23:16
аз бих те посъветвала с червенно перверзо бельо къдреваа и най-добре ще си изкарате на хотел няма да имате никакжи задръщки няма да випука от нищо ще се раздадете на маакс ,а и мн зависи от теб как ще се представиш трябва да си супер разкрепостена за да му направиш наистина супер яко и най вашното бутилка вино!!! успехх
SEXTRAVAGANTE
09-10-2010, 08:00
Въпросите за Бельото и При4еската са много индивидуални и ще полу4иш разли4ни отоговори понеже всеки си има разли4ен вкус , но все пак ще ти препоръ4ам 4ерното бельо. Няма да е лошо ако си с прашки :) Също така , ще е добре ако и ти поемаш няква инициатива в цялата работа. Недей да стоиш като мумия и да 4акаш той да върши вси4ко. Старай се да бъдеш по разкрепостена и вместо да 4акаш той да се събле4е , може ти да направиш това :) Това много ще го възбуди и ще му създаде впе4атление , 4е имаш голямо желание да го направиш. Също така обръщай и пове4е внимание на любовната игра и ласките и целувките , щото секса не е само ръгане и пъшкане :) А за загрявка преди секса може ако имаш желание да му направиш свирка. Това ще го побърка тотално ! Дано да съм бил полезен , пожелавам ти успех ! :)
Shadowsogirl
09-10-2010, 08:31
Как може да питаш нас него какво бельо и каква коса го възбужда? Ходите една година за Бога не е ли ставало така, че като те види къдрава примерно да каже нещо от рода на "Така си уникална.." или като те види изправена да каже нещо за това, някой по особен комплимент от друг път.. За бельото, за грима, за всичко останало, същата работа. Едни харесват кървави устни и опушен черен грим, за други е много по-секси без почти нищо.. Въпрос на личен избор и предпочитания. За една година би трябвало да имаш идея какво му харесва.
Колкото до това у вас или в хотел, ако имаш възможност вкъщи би било много по-добре според мен.
1.черно бельо
2.права коса
3.у вас
4.устави го той да действа първи
Съкровище, вместо да питаш нас, всеки със своето мнение, трябва за една година, да си разбрала, какво харесва приятеля ти и тази тема даже и да я няма в момента... По информирай се малко по въпроса и си действай...
не знаеш какво харесва приятелят ти ли? какво питаш другите хора какво харесват :( :x