PDA

View Full Version : Да се натискаш с момче/ момиче и после да не си говорите . .

chuky
08-13-2010, 14:44
Здравейте.
Тази темичка може да се повтаря. . . нова съм тука, но както и да е. Преди няколко дни ходих в едно момче, с което се бяхме сваляли. . . отидох в тях, гледахме един филм до половина, а другата половина от филма не беше гледана защото се натискахме супер яко! Беше страхотно, много ми хареса, а също и момчето. :oops: Обаче от този ден до ден днешен той не ми казва и думичка. . . опитах се да говоря с него, да разбера дали има някакъв проблем. Той ми каза, че няма нищо, но аз имам ъсещането, че нещо не е наред и не мога да разбера каква е причината. . . ако мойе някое съветче ще бъде добре :) мерси предварително :-) [/b]

zlonamerena
08-13-2010, 15:00
ахах sex sex alelel maiko.. :grin: :grin:

Сега сериозно.. може би момчето не е харесало много че му се натискаш и е останал с грешно впечатление за теб,щом не иска да говорите.. значи има проблем.. остави го за сега,него търси, и той ще те потърси.. :(

chuky
08-13-2010, 15:24
ne. . .misLq, che me razbra pogreshno. . . az otidox w tqx i toi zapochna da me ceLywa i t.n , no da moje bi naistina, ako go ostawq she me potursi ;-)

marti93
08-13-2010, 16:00
ако е искал секс ,а ти си го оставила на сухо само с натискането :D е разбрал че няма да стане и не желае да се занимава

GossipGirl89
08-13-2010, 16:09
Щом той първи е започнал да ти се натиска значи явно е искал да спите. След като не си му пуснала и може би е решил, че при теб ще удари на камък и за това се е отказал. Не го търси ти. Ако има нещо повече към теб сам ще те потърси

InloveAgain
08-13-2010, 16:34
Недей да го търсиш.Ако той има нещо повече от желание да се задоволи с теб,ще те потърси сам!

MaLkaTa_LaDy
08-13-2010, 22:32
ако е искал секс ,а ти си го оставила на сухо само с натискането :D е разбрал че няма да стане и не желае да се занимава
Именно! Бил му е за една вечер мерака... Мислиш прекалено наивно.

OneGuy
08-13-2010, 22:34

Сега сериозно.. може би момчето не е харесало много че му се натискаш и е останал с грешно впечатление за теб,щом не иска да говорите.. значи има проблем.. остави го за сега,него търси, и той ще те потърси.. :(
Аз мисля че няма такива момчета ... :Д

pentxayc
08-13-2010, 23:14
не,не това беше твърде грубо

еми спекъл се е пича

tanch3t093
08-13-2010, 23:16

Аз мисля че няма такива момчета ... :Д
+1 :lol:

nefchi_bs
08-13-2010, 23:25
Еми като не си му пуснала какво очакваш?Еби му майката и толкова идиоти колкото искаш . :)

umri
08-13-2010, 23:31
Тъжничко му е, че не са му достигнали топки да ти бръкне в шундрака. Сигурно е девствен, не знае какво да те прави и го е страх да те покани пак. Няма вариант да не те иска отново, ако не те е фраснал. Все още мисията му е неизпълнена.

mrazqkindergarten
08-13-2010, 23:55
Според мене не те е влез на сериозно и по-добре не се занимавай, освен ако той не те потърси или поиска нещо..

DontWorryCutUrVeins
08-13-2010, 23:58
на пича му е било за бройката ;дд ...

puhi14
08-14-2010, 13:02
и аз съм в подобна ситуация .. в началото му писах,писах и като видях,че не ебава го оставих. Сега като се видим не се поздравяваме и дори не смеем да се погледнем в очите (или поне той моите) .