View Full Version : Харесвам едно момиче ама тя си има гадже...
Значи има едно момиче аз много я харесвам обаче тя си има гадже и то с много добър френд.Кажете кво да прая
StayClose
08-13-2010, 15:54
Намери си друга,тая е заета.
GossipGirl89
08-13-2010, 16:13
Щом си има гадже не се мешай
а тя знае ли че съществуваш ,харесва ли те?
Еее много ясно че знае че съществувам всеки ден сме заедно.обаче дали ме харесва незнам :?
zlonamerena
08-13-2010, 16:47
не се вкарвай във филма.. ;) има си приятел и на теб ти е приятел.. кофти ще се получи..
Добре де ама аз много я харесвам и незнам какво да правя да спра да се виждам с приятелите ли те ли кво
InloveAgain
08-13-2010, 17:05
Добре де ама аз много я харесвам и незнам какво да правя да спра да се виждам с приятелите ли те ли кво
Ми какво от това.Не винаги става така,както на нас ни се иска.Като виждаш,че е заета,не се бутай,където не ти влиза работата. :)
Тя дала ли ти е някъв намек,че те харесва??? Ако и тя те харесва действай,ама ако не..по-добре си трай.
забавлявай се-направи сеир 8-)
забавлявай се-направи сеир 8-)
ааа бравоо ! Живеей за емоцията ,живота е майтап! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
++++1
Животът е майтап... в който понякога смешният може да си ТИ?
Животът е майтап... в който понякога смешният може да си ТИ?
ПРав си...
bebety55
08-16-2010, 18:08
Намери си друга,тая е заета. баси отговора аа по темата и аз съм на това мнение
bratignat
08-16-2010, 18:40
Ти си голяма хиена - това е гаджето на твой приятел. Значи е като газена с валяк, за тебе тя е просто момиче, не готина мацка.
sasha_90
08-16-2010, 18:42
Нищо не прави.Момичето е заето.
ForzaFelipe
08-16-2010, 19:01
Еее много ясно че знае че съществувам всеки ден сме заедно.обаче дали ме харесва незнам :?
Бях в подобна ситуация.Харесвах съученичка която си има приятел и аз си стоях и мълчах,те се скараха и скъсаха и аз тръгнах да се мъча да я накарам да го забрави(тя мн го обича) таа освен изядох маааалко бой с опция за голям и се спрях,естествено те се сдобриха и още ходят но пък и аз съм доволен,така е по-добре,пък и след това ми мина :D
Така че ако искаш чакай да се скарат,но е на твой риск !
soul1199
08-16-2010, 19:01
гадно е да се месиш в отношенията на някои и то приятел,по-добре я забрави :?