View Full Version : Проблем със свършването
hahahohohihihe
08-13-2010, 19:01
Добър вечер на всички! Значи имам проблем и не знам защто така се получава, имам сериозна приятелка и днес правих секс с нея, всичко е точно, възбуждам се, става ми, правиме го и издържам доста време, но проблема е в това, че не мога да свърша и ми става адски тъпо. Говорихме с нея, тя каза че не съм се отпуснал (и че може би е заради това че днес е петък 13ти хах) Иначе всичко е много хубаво, има и любовна игра, но не знам защо така става? Когато съм самичък и си лъскам сам сичко е точно свършвам си без проблем, но сега не знам защо става така. Та ако може някой да ми помогне да даде някой съвет да помогне да каже какво да направя или поне от какво може да е, ще съм много благодарен :) Темата е сериозна, и ако може не се лигавете!
Princessani
08-13-2010, 19:05
Добър вечер на всички! Значи имам проблем и не знам защто така се получава, имам сериозна приятелка и днес правих секс с нея, всичко е точно, възбуждам се, става ми, правиме го и издържам доста време, но проблема е в това, че не мога да свърша и ми става адски тъпо. Говорихме с нея, тя каза че не съм се отпуснал (и че може би е заради това че днес е петък 13ти хах) Иначе всичко е много хубаво, има и любовна игра, но не знам защо така става? Когато съм самичък и си лъскам сам сичко е точно свършвам си без проблем, но сега не знам защо става така. Та ако може някой да ми помогне да даде някой съвет да помогне да каже какво да направя или поне от какво може да е, ще съм много благодарен :) Темата е сериозна, и ако може не се лигавете! е случвасе такива моменти,просто не става ,не е нещо кой знае какво. Следващия път сигурно ще е наред .
hahahohohihihe
08-13-2010, 19:06
Това си говорехме и с нея, но ако и другият път не се получи какво ще правя.. не знам..
Princessani
08-13-2010, 19:10
Това си говорехме и с нея, но ако и другият път не се получи какво ще правя.. не знам.. едва ли следващия път ще е така.
BlackCross
08-13-2010, 19:16
Ако пак е така...
Давай с пълна гас. :D
truculent
08-13-2010, 20:35
Това си говорехме и с нея, но ако и другият път не се получи какво ще правя.. не знам.. Не всеки ден е петък 13-ти :grin:
JakesInsanity
08-13-2010, 20:51
Ми ако и следващия път не можеш да свършиш от секса удари си една чикия и и се източи на цицките, все тая, просто намери как да свършиш, няма значение дали ще е вътре или не.
truculent
08-13-2010, 21:02
Ми ако и следващия път не можеш да свършиш от секса удари си една чикия и и се източи на цицките, все тая, просто намери как да свършиш, няма значение дали ще е вътре или не.
Д0бре е няма значение, ами за кво прави секс накрая да свърши с чикия ли? :?
BiGBaDWolF
08-13-2010, 21:29
Смени позата и с повече газз...
JakesInsanity
08-13-2010, 22:26
Д0бре е няма значение, ами за кво прави секс накрая да свърши с чикия ли? Confused
Ами момчето просто иска да свърши, дали ще е с чикия, нали е правил секс до сега? Ако не става по време на секс какво му пречи да си прасне една след секс докато момичето го "стимулира"?
K0rTexXx
08-13-2010, 22:30
Добър вечер на всички! Значи имам проблем и не знам защто така се получава, имам сериозна приятелка и днес правих секс с нея, всичко е точно, възбуждам се, става ми, правиме го и издържам доста време, но проблема е в това, че не мога да свърша и ми става адски тъпо. Говорихме с нея, тя каза че не съм се отпуснал (и че може би е заради това че днес е петък 13ти хах) Иначе всичко е много хубаво, има и любовна игра, но не знам защо така става? Когато съм самичък и си лъскам сам сичко е точно свършвам си без проблем, но сега не знам защо става така. Та ако може някой да ми помогне да даде някой съвет да помогне да каже какво да направя или поне от какво може да е, ще съм много благодарен :) Темата е сериозна, и ако може не се лигавете!
Ако и следващият път е така, попитай я дали може да те свърши с ръка или с уста....
Ако искаш да стане без значение от позата, засили удоволствието с мозъкът и с мускулите от тялото си. Ако не разбираш какво говоря, пробвай друго:
„Два стълба“ — краката й са разкрачени до край и високо вдигнати нагоре. Ударите нанася мъжът, а тя само отговаря с поклащане на тялото. Mного бързо освобождение на мъжа и пълно удовлетворение на жената.
hahahohohihihe
08-14-2010, 06:09
Ако искаш да стане без значение от позата, засили удоволствието с мозъкът и с мускулите от тялото си. Ако не разбираш какво говоря, пробвай друго:
„Два стълба“ — краката й са разкрачени до край и високо вдигнати нагоре. Ударите нанася мъжът, а тя само отговаря с поклащане на тялото. Mного бързо освобождение на мъжа и пълно удовлетворение на жената.
Разбирам да, ще пробвам и по двата начина който каза, дано всичко свърши хубаво, че иначе не ми се мисли! И все пак ако някой знае нещо друго нека сподели.
И ми стискайте палци да свършаaa!
Ще пиша довечера да кажа какво е станало! :))
HardlyAwakened
08-14-2010, 15:26
бахти ... накрай я да ти бие чикии накрая О_О ...............
dPa3HuTeJl
08-14-2010, 19:24
Пич .. виж СЯ , ако си мислиш само така "няма да свърша" как ще свършиш според теб ?! ВЯРВАЙ СИ ! 8-) Не бе сериозно.. кажи и да ти удари една свирка или нещо такова .. няма къде да идеш ще свършиш ;) Само не се притеснявай че по-лошо става :)
Колко от тука имат 17+ че дават такива задълбочени съвети майна :lol:
Братле от както започнах с приятелката ми да правя секс първите 2/3 пъти не свътшвах за сметка на това на нея и беше доста приятно ..(колкото повече толкова повече) ... таа след време започнах да се отпускам и сега си свършвам съвсем нормално и почти мога да кажа, че успявам да се контролирам :razz: ... таа земи се отпусни и сами ще станат работите гледай само да не свършваш преди тя да свърши че тогава ше ме умориш от смях :grin: 8)