View Full Version : Навици
Cveti097
08-13-2010, 19:10
Имате ли лоши навици? И ако имате какви? (извинявам се,ако вече има такава тема)
Аз имам лошия навик да си пм кожичките на пръстите!! :oops: :oops:
имам разбира се! Единия е да си хапя устните до кръъъв или просто да ги 'чопля' (изключително много мразя тая дума :x ) другия е да си ям/чопля (:@) кожичките на ноките. Наще много ми се дразнят, особено брат ми. Като почне да ми се кара за пръстите. Пфф :D
Да. Хвърлям си нещата, където падне. Имам навика да цапам без да чистя. Също така си човъркам зъбите с нокти.
SilverRain
08-13-2010, 20:52
да, хапя си долната устна ..
vampirelady5
08-13-2010, 21:20
Оф и аз си хапя долната устна 8-) , много разхвърлям, постоянно си бутам косата, а понякой път се оплитам като говоря, спирам и започвам наново. :razz:
destructionnn
08-13-2010, 21:45
Не знам дали е лош или добър навик, но винаги когато гледам телевизия трябва да ям нещо :D
SummerDream
08-13-2010, 22:39
Много, страшно много са 8-) Наскоро преоткрих и нов-постоянно се запам по витрини/стъкла на коли и т.н -.-
Cveti097
08-14-2010, 08:59
Оф и аз си хапя долната устна 8-) , много разхвърлям, постоянно си бутам косата, а понякой път се оплитам като говоря, спирам и започвам наново. :razz:
Оооо и аз когато говоря с някога и се притесня си оплитам думите и китките започвт да ми се потят. :x
разхвърлям си дрехите :D цялата стая е в дрехи..... така по-лесно ги намирам :) :D
По-рано имах лошия навик да си гриза ноктите, но вече слва богу спрях 8-)
BlindedAngel
08-14-2010, 11:30
Много, страшно много са 8-) Наскоро преоткрих и нов-постоянно се запам по витрини/стъкла на коли и т.н -.-
Оооо и аз съм така.Много съм самовлюбен :oops:
Амии прочетох всички мнения :D и разбрах, че притежавам всички лоши навици,които сте описали по горе... :shock: леле (без гризането на нокти)
SmilezZz
08-14-2010, 16:12
Постоянно си хапя долната устна :x , а това със запянето по витрините и аз го имам.. 8-)
Neopitom3na
08-14-2010, 17:11
оставям пастата за зъби отворена
пея в банята ( а грам не мога 8-) )
след баня ВИНАГИ си зарязвам мократа кърпа на леглото
има и още :D
Разхвърлям изключително много вечер и аз се оглеждам във всичко с градка отразяваща повърхност :oops:
dPa3HuTeJl
08-14-2010, 19:10
Ако ми видите стаята ще се стресирате за цял живот .. :? Уникално мързелив и неподреден човек съм ,признавам си го ! :lol:
Имам навика постоянно да си пипам лицето .. ПОСТОЯННО ! :lol: Я да пипна някоя нова пъпка , я да си пипна веждите , да си пипна брадичката , бузата , носа .. абе ужас ;д
Преди си гризках кожичките на пръстите на ръцете и ноктите понякога .. ;д Ноо вече не :?
Cveti097
08-14-2010, 20:50
ЕЕЕ браво за кожичките и ноктите. :grin:
HateEternal
08-14-2010, 20:52
Най-вредният навик... да играя wow xD.
Cveti097
08-14-2010, 21:15
Лелее наистина тая игра е гаден навик... аз също много я играех до побъркване :-o :-o :o :o .. ам сега вече спрях.
SummerDream
08-14-2010, 22:07
Аз уж не съм толкова много, ама на 8-)
Иначе и аз го имам навика с пипането на лицето/косата, особеноо косата д;
Tutmanik
08-15-2010, 07:04
В последно време си ям кожичките на пръстите и не мога да спра.Майка ми все ми рпави забележка..
Иначе не си чистя стаята и си слагам нещата където ми падне без да ги прибирам после.Също така и често оставям отворена вратата когато съм включила климатика. :-D
Понякога си оплитам езика или заеквам когато се опитвам да кажа нещо бързо.
MidnightTornado
08-15-2010, 09:53
Да. Гриза си ноктите :D отвратителен навик
Мале 8-)
Имам лошия навик когато съм нервна, притеснена, или просто защото няма какво да права, да си ям кожичките на пръстите, наште естествено постоянно забележки, но немога да спра, понякога го права по инерция 8-) :x
Рядко си чиста стаята основно, в повечети случай гледам да замажа положението 8-)
LuxurySk0B
08-15-2010, 12:53
да се зяпаш не е вреден навик аз например на ден не стоя по-малко от 20 мин предогледалото и нямам вредни навици
mlakniwe2
08-15-2010, 12:55
Да, лъскам :shock:
Абсолютно ВСИЧКО КОЕТО СТЕ НАПИСАЛИ :shock:
включително и
Най-вредният навик... да играя wow xD. :lol:
Да цапам и после някой друг да ми чисти.
Ако ще правя нещо на което се седи на едно място винаги до мен трябва да има мезенце :D.
Ям си бузите отвътре :D :D
Като ям сладолед или близалка винаги след това клечката/лъжичката продължавам да си ги дъвча.
Да си складирам всички боклуци които не ми трябват, вместо да ги хвърлям.
Когато хода се старя да стъпвам в плочките :D
И още много, но не се сещам сега ;D
SummerDream
08-15-2010, 17:44
да се зяпаш не е вреден навик аз например на ден не стоя по-малко от 20 мин предогледалото и нямам вредни навици
Е, не, повярвай ми, вреден навик си е, особено що става въпрос за мен 8-) Гледането в огледалото го остави настрана, ми всички тия витрини и коли д; Вървим си с някого, и по едно време оня се осъзнава, че аз съм някъде зад него, щото съм се зазяпала някъде 8-)
cherrygloss
08-15-2010, 19:18
Да цапам и после някой друг да ми чисти.
Ако ще правя нещо на което се седи на едно място винаги до мен трябва да има мезенце :D.
Ям си бузите отвътре :D :D
Като ям сладолед или близалка винаги след това клечката/лъжичката продължавам да си ги дъвча.
Да си складирам всички боклуци които не ми трябват, вместо да ги хвърлям.
И още много, но не се сещам сега ;D
Същитеее! :lol:
+ постоянно пипане на косата 8-)
Hiph0pgirl
08-15-2010, 19:46
оставям пастата за зъби отворена
имам една гривна подобна на телефонен кабел, и като съм притеснена постоянно почвам да я опъвам и да си я мандахерцам из ръцете (много си се дразня на мене си 8-) )
не си оправям леглото....
radeberger
08-15-2010, 20:34
Да , към края на лятната ваканция винаги ставам голям мързел .
NoShTnO_iZkUsHeNiE
08-15-2010, 21:11
Ами най-лошият и вреден навик ми е да пуша...
Имам вреден навик да си въртя кичур коса около пръста...
И също така да правя огромни балончета с дъвки...
shakira96
08-15-2010, 21:18
Когато стана или преди да си легна трябва да пия вода
Когато по масата има разни боклучки, много обичам да ги подреждам,,
Навик ми е и без да искам да заключа врата, а въобще не съм си го и помисляла 8-)
CuteBaby
08-15-2010, 21:35
Гриза си кожичките на пръстите,пипам си много често косата и се оглеждам във витрини. :-D
Smrazqvashta
08-15-2010, 23:48
Обичам да правя ОГРОМНИ балони с дъвка и после ПУККККККК 8-) Независмо къде съм. :oops:
Cveti097
08-16-2010, 16:15
Също така имам навика веднага щом ми направят нова прическа да питам дали ми е добре и да се пипам по косата xD.
Много съм разхвърлена и постоянно си мърморя нещо и капризнича
DqVoLsKoJeLaNiE
08-16-2010, 21:42
Когато съм нервна, си прехапвам долната устна и си слагам по 2-3 ластика за коса на ръцете и забравям че са там. :D
Callisto
08-16-2010, 21:49
Не мога да потдържам къщата подредена..просто е невъзможно. Тамън почистя, седна пред компютъра, обръщам се и в стаята вече е пълен хаус. Най-лошото е,че съм мания на тема чистото и често дните ми минават в чистене, затова гледам да си спя при гаджето и за по една/две седмици избягвам разхвърляната си стая. :D
Преди 7-8 год. си гризех ноктите, ама са нямам.
Gorgeous7
08-17-2010, 12:38
Ами гризане на нокти,на кожичките
Прехапване на устните
Постояно мачкане на косата и след приличам на излязла от джунглата ..
Когато съм притеснена ми се потят ръцете
А не мога да опиша какъв срам е като се запознавам с някой моментално ставам цялата червена като домат ..
Понякога обърквам думите имала съм предвид едно а казвам друго ...
Имам навика да си чекна краката на ляво на дясно да ги мандрахерцам горе долу както можете да се сетите направо :oops:
Да се оглеждам в коли,витрини,огледала,лъжи� �и на всякаде :D
Ама толкова много лоши навици имам, че се чудя дали имам поне един хубав ... :shock:
awesomesheepy
10-01-2010, 16:37
- хапя си устните
- гриза си кожичките на пръстите до възможно най-навътре -.- :/ което е кофти.
- пипам си лицето
- хапя си бузите
- когато се притеснявам,или като се хиля много - се зачервявам!Туй ми е запазена марка.. 8-)
OtkrovennoBezrazlichna
10-01-2010, 17:53
Ако ми видите стаята ще се стресирате за цял живот .. :? Уникално мързелив и неподреден човек съм ,признавам си го ! :lol:
-същото
-и също имам навик кат отворя нещо шише, парфюм, крем квото и да е и не го затварям после :D
-в даскало кадето седна и задължително траа да надраскам чина или стола ахахах
-Като ям и постоянно ''ммм мммм мммм'' :lol:
-Като ям няква супа или манджа и винаги остаям малко в чинията оставям и един залък хляб и като пия нещо пак оставям на дъното :Д
-Като говоря, много си размахвам ръцете и винаги има някой ударен в последствие :Д
ice_cream_f
10-01-2010, 18:51
Имам навика постоянно да си пипам лицето .. ПОСТОЯННО ! :lol: Я да пипна някоя нова пъпка , я да си пипна веждите , да си пипна брадичката , бузата , носа .. абе ужас ;д
Преди си гризках кожичките на пръстите на ръцете и ноктите понякога .. ;д Ноо вече не :?
mArMaLaDkA
10-01-2010, 20:17
Да видим:
- когато съм нервна почти винаги си вадя телефона от джоба и почвам да си ровичкам в него, или си гриза кожичките покрай ноктите, или си чопля устните. Много гадни нервозни навици. :?
- постоянно си бутам косата в опит да изглежда перфектно и я развалям още повече 8-)
- редовно си оправям грима, защото мразя размазан черен молив примерно. Накрая се оказва, че всичко си е било наред, ама аз в старанието си, съм го изтрила накрая. 8-)
- постоянно си зарязвам някъде чашите с вода, а те са много, понеже или ме е мързяло да си взема старата от стаята ми, или пък ми изглеждала мръсна, или пък съм забравила даже, че съм имала чаша... Супер много ми се нервят вкъщи 8-)
ето няколко:
- почесвам се някъде, дори да не ме сърби... :D
- оглеждам се навсякъде и ми се е случвало да има някой в колата примерно и ме зяпа така :shock:
- вечер като си лягам щорите трябва да са пуснати до долу и да са затворени. Ако има една щоричка леко повдигната и ме дразни :-o
- като гледам ТВ задължително трябва да ям нещо
- хапя си устните
- като дъвча дъвка правя балоните "навътре" и се чува мощно "прасСс" и хората около мен се стряскат :D
:lol:
Destroyer89
10-01-2010, 22:23
Като почне да ме сърби носа,почвам да ровичкам в него...
GossipGirl89
10-01-2010, 23:26
Оф доста са :? Най-вредния м навик или по-скоро порок е, че пуша и не мога да откажа цигарите.
Гриза си кожичките на пръстите, а като съм изнервена и ноктите подкарвам...
Когато съм притеснена започвам да заеквам и да си оплитам езика.
Въртя си косата около пръстите.
Иии един мноого гаден навик - пукам си пръстите... Понякога го правя несъзнателно - както си седя и започвам да си ги пукам... всички ме удрят през ръците и ми казват да престана, защото ще почнат да ми треперят ръцете :D обаче не мога да отвикна
Попринцип съм леко маниячка на тема чистота, но не знам защо с дрехите и подреждането е пълна противоположност - винаги ги хвърлям където ми падне, а като изляза от банята хавлиената кърпа задължително се подхвърля на леглото...
Иии съм доста разсеяна понякога и забравям бързо - примерно оня ден майка ми ми звънна да ми каже да извадя едно месо от фризера да се размразява и аз 4Добре, добре" и съм забравила... после цяла вечер не ми говореше и се сърдеше :D
Абе общо взето имам доста вредни навици ама си ги обичам всичките :D
BaffaLsc
10-02-2010, 07:12
Дъвча си долната устна до кръв , като влезна в банята абсолютно винаги се заключвам (просто така съм свикнала) , и си ям кожичките по пръстите ,не мога да си легна и да заспя спокойно ,ако не съм си изчистила ушите с клечка за уши.. и непрестанно ''друсам'' десния ми крак .. :D
rebeccaa
10-02-2010, 08:54
И аз и аз 8-) .Ама не съм самовлюбена просто по новик ;D . Иначе имам навика когато седна и си скръстя краката да започна да си ги клатя.Или пък си махам кожичките на ноктите и.т.н.Абе много са :D .
babyy123
10-02-2010, 09:38
Дъвча си долната устна до кръв , като влезна в банята абсолютно винаги се заключвам (просто така съм свикнала) , и си ям кожичките по пръстите
mimityy34
10-02-2010, 12:18
Не знам дали е лош или добър навик, но винаги когато гледам телевизия трябва да ям нещо :D и аз съм така .. не мога да гледам телевизия иначе :grin: :D
vagarious
10-02-2010, 12:37
.....
Егаааси..... :lol: :lol:
Маниачка съм на тема - КОСА.
Постоянно се старая да е перфектна и ако има как - да не стърчии, да не е рошаваа.Абе наблюдавам я нон-стоп.Все пред огледалото се въртя, заради нея. :D
И аз си ям бузите отвътре.
И аз се оглеждам във ветрините, в колите.Минах веднъж покрай една банка с по-тъмни огледални стъкла, но все пак се виждаха хората отвътре и аз си се оглеееждам,после се втренчвам вътре и виждам, че ме гледат едно странно. 8-)
Винаги ходя бързо, когато съм сама.А понякога, когато не съм на кеф и искам да си ходя бавно .. не се усещам и пак забързвам. :D
Когато съм си легнала вече, винаги си премятам косата назад.Ако реча да се обърна на някъде - пак същото.И в съня си го правя.Смятай. :D
Имам и още, но сега не се сещам. 8-)
BaffaLsc
10-02-2010, 12:41
.....
Мдаам.. забравих и аз да напиша това :D
BeezyJey
10-02-2010, 14:38
Гриза си ноктите. 8-)
kuklichka_bg
10-02-2010, 14:49
много много 8-)
приятно разхвърлена стая и ме помръзва да е подредя.Ако реша мога изчистя цялата къщта.
и не си дигам чините след яде
:?
NeENormalen
10-02-2010, 19:44
Имам да си пукам рамото, правя го навсякъде! просто си извъртам ръката и то си щрака... 8-)
theonlyone123
10-03-2010, 08:23
Протоо да не почвам .... Значии :
1.гриза си ноктите (понякога дори несъзнателно) , наште непрекъснато ми се карат , ама са кво да напраа ... Опитах се да спра и резултата беше,че успях само за една седмица да не ги гриза и след тва паккк ... ам то може и до нерви да ее , нз ..
2. Имам вреден навик да си въртя кичур коса около пръста... И него съм се опитвала да го спирам .. Ама интересното е ,че през зимата и пролетта не си въртя косата ,а през лятото не мога да спра простооо ...
3.Непрекъсннато се оглеждам във витрини и огледала(не съм самовлюбена ,но простоо .. навик .. ) ... най-вече като тръгвам да излизам някъде навън и решавам,че ще слезна с асансьора,само защото в него има огледало и после не мога да излезна (а живея само на 2 етаж :D )
4. А понякога толкова мноо се обърквам и си оплитам езика , че този на който говоря или ме гледа странно и се мъчи да ме разбере или се смее някво :D
5.Ии непрекъснато се чепотя ии не мога просто на едно място да седя .... :d
Ии май са тва .. може и още да има ама са не се сещамм ..
П.П-Имайте впредвид,че принципно съм перфекциионистка и едвам си се търпя с тея навиции ...
OtkrovennoBezrazlichna
10-03-2010, 08:29
мноо нервни хора има ве
за кво толкоз се нервите, че чак навици ви се раждат от тея нерви :booooomb: :booooomb: :lol:
PurpleSand
10-03-2010, 12:33
да, хапя си долната устна ..
+горната ;д
brokeninside13
10-03-2010, 15:25
ДА! :-x И то много...да си ям кожичките, никтите, устните, отвътре самата уста :-x :-x :-x Да си въртя косата, броя си крачките непрекъснато...
също да не стъпвам на чертите на плочките или да вървя по стъпките на някой...МНОГО ОБИЧАМ :lol:
И може би най-голямия...пушенето...'спирал� �' съм ги поне 4-5 пъти в последните месеци.
sapphire5
10-03-2010, 15:41
Е, не, повярвай ми, вреден навик си е, особено що става въпрос за мен 8-) Гледането в огледалото го остави настрана, ми всички тия витрини и коли д; Вървим си с някого, и по едно време оня се осъзнава, че аз съм някъде зад него, щото съм се зазяпала някъде 8-)
oooo ии аз съм такка :razz: :razz:
оглеждам се във всичко което мога :D също както казаха по горе ".Ии непрекъснато се чепотя ии не мога просто на едно място да седя .... :d" ии аз съм същата :D 8-)
teodora87
10-03-2010, 16:47
разхвърлям си дрехите :D цялата стая е в дрехи..... така по-лесно ги намирам :) :D
оо това е моето мнение бе хорааа йее някои си го е сложил на профилааааааааааааааа
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
КАКВА ГОРДОСТ
ЧУВСТВАМ СЕ ПОЛАСКАНА
МЕРСИ МЕРСИ МЕРСИ ОЩЕ 12 МЕРСИ ПОКЛОН :-)
ДАРСИТОО :-) :-) :-) :-)
+1
FunkyBoy
10-03-2010, 19:13
Сигурен съм че имам и гласувах с "да"... в момента обаче не се сещам за нищо.
ImSoInLove
10-03-2010, 19:14
1.Винаги забравям да загася лампата в банята.
2.След като се изкъпя оставям мократа кърпа на леглото.
3.Оглеждам се постоянно :lol:
4.Не си оправям леглото.
5.Пипам се по косата особено като съм я изправила 8-)
6.Много забравям :lol:
Има и още но не се сещам :-D като се сетя ще пиша пак :D
mimsssssss
10-03-2010, 22:01
Да си трупам дрехите. Примерно обличам сутринта за магазина един анцунг, а нощницата я мткам на леглото. Следобед излизам на кафе, анцунга го мяткам на стола. Връщам се от кафето и се оправям за работа, мятам дрехите върху стола. И така става едн акупчинка за един ден дето е ужас. Тва от малка го правя... много лошо всяка сутрин прибирам и целия ден пак същата...
SummerHit
10-03-2010, 22:40
Гриза си ноктите, хапя си долната устна, чеша си носа :razz: , оглеждам се по витрине и огледалата по улицата...
-и аз се оглеждам постояно във всичко което ме отразява навън стъкла и витрини :D
-дъвча си химикалката в у-ще в часа без да го усещам. част от нея сам изяла вече :D
-понякога нз кво правя н о не се сдържам ии .. :oops:
- винаги закъснявам
- гризенето на на ноктите и аз го права понякога
-
1/Почти винаги оставям вратата отворена.
2/Закъснявам.
3/ Не спирам да ям, когато съм нервна.
evalongoriq
10-04-2010, 18:43
преди си чоплих горната устна ама сега като се замисля не съм го правила от многооо време...Ибахтии гордея се със себе си 8-) :lol:
иначе съм адски разхвърляна,не знам дали има по разхвърляна стая от мойта..като реша да я подреда след 1 ден пак е кочина....ии мн ме мързи понякога 8-)
evalongoriq
10-04-2010, 18:45
А относно оглеждането в коли,огледала,витрини,проз� �рци и пр. тва за мен не е вреден навик 8-) правя го постоянно 8-)
CryToDie
10-05-2010, 17:17
Гриза си ноктите и никакъв горчив лак не помага :-x :-x :-x
SHEsaREBELxxx
10-05-2010, 19:28
- Прехапвам си долната и горната устна винаги.
- Непрестанно се пипам я по косата, я по лицето, я да се оправяя :-o
- Не пропускам да се огледам във всяка гладка повърхност - витрини, стъкла, коли...
- Преди си ядях химикалките, ама вече не 8-)
- Като ме е срам или се притеснявам, абе незнам и се пипам зад ухото на меката част :razz: ама вече е по рядко :razz:
- Чеша се дори и да не ме сърби
- Пукам си пръстите на ръцете и краката
- Хвърлям си дрехите, където ми падне
- Ям си бузите отвътре
- Винаги, когато си оправя гардероба, след малко пак го разхвърлямм 8-)
олее мноо станаха :smt030
fUcKsMiLe
10-05-2010, 19:37
Да и после като ми оправят стаята /мразя да ми я опраят ... се на пук на мене го праят :@ / не мога да си намеря НИЩО :D
SHEsaREBELxxx
10-06-2010, 11:37
Да и после като ми оправят стаята /мразя да ми я опраят ... се на пук на мене го праят :@ / не мога да си намеря НИЩО :D
И аз съм така. :lol:
awesomesheepy
10-06-2010, 14:59
днеска напрао си гризах устната цял ден
и в даскало и в нас
не мога да спра
8-)
ама си е яко
и нали съм мазохист
hotxxmess
10-06-2010, 16:17
- Непрестанно се пипам я по косата, я по лицето, я да се оправяя :-o
- Не пропускам да се огледам във всяка гладка повърхност - витрини, стъкла, коли...
- Преди си ядях химикалките, ама вече не 8-)
- Чеша се дори и да не ме сърби
- Пукам си пръстите на ръцете и краката
- Хвърлям си дрехите, където ми падне
- Ям си бузите отвътре
Missmarch
01-15-2011, 21:28
1. Винаги пръстите са ми някъде заровени в косата :д
2. Навик да пипам ПОСТОЯННО лицето си, особено напоследък НОСА.
3. Често съм нервна и клатя краката си :д
4. Навик, когато мина покрай готино момче, да пипам областта, между окото и кокалчето на носа :-D
5. Кискам се за почти всяка глупост
6. Държа химикала по много странен начин
7. Ако имам лак по ноктите, не се задържа много! 1-2 часа са му достатъчни, след това се отегчавам и започвам да го чопля..
8. В час от скука си чопля ноктите и затова всеки е с различна дължина! :-D
9. Въртя химикала между пръстите
10. Никога не седя на едно място, клатя си челюстта, движа краката.. все защото си пея нещо на ума ! :-D
mrazqkindergarten
01-15-2011, 22:09
-Стискам пастата за зъби през средата. :lol:
-Разхврълям... Понякога половината ми дрехи са извън гардероба.. Не се гордея, ама.. :?
-Не си оправям леглото.
-Не съм точна за среща никога.. Ако се е случило да съм навреме там, това е защото другият човек е закъснял. :D
Не знам, има и още, ама не ми идват на ум..
Между другото ноктите не си ги гриза 8-) А и много мразя да си пука някой пръстите, не съм го правила никога :shock: Май съм от малкото хора, баси като видя някой да го прави се отвращавам, мнооого ми е гадно. 8-) :booooomb:
neeDaBosS
01-16-2011, 10:33
1. ям си кожичките 8-)
2. ядях си пръста,в смис там по-нагоре до кокълчето :shock:
3. хвърлям дрехи,мокри кърпи на земята,леглото
4. не си опрявам леглото
5. повечето ми дрехи са в пералнята или на столовете 8-)
6. оглеждам се на всички възможни витрини,стъкла
7. и аз се чеша без да ме сърби :D :D :D
8. когато ме прехване нещо,започвам да се оглеждам в стаята постоянно :? (в смисъл такъв,гледам назад,назад,назад и след 1 мин пак същото)
9. лакирам се днес,утре няма нищо останало от лака
10. пръстите ми постоянно са в косата..
11. лягам в леглото и се завивам,нищо че умирам от горещина
12. имам навик когато пипна нещо,да го пипам по още 1 път
8-) 8-) хах
13. хапя си устната
14. чупя си ноктите,ей така без нищо,просто чувствам нужда да ги счупя :lol:
14. когато съм притеснена ми става смешно,и то мнооого...хипер смешно,хиля се като зелка
15. също когато ми стане смешно започвам да кашлям :-x :-x
май са това..леле колко са много,сигурна съм че има и още :o
-гризя химикала докато съм пиша :D
-мириша всичко което пипна :lol:
-като легна вечерта си представям,че столът е някаква сянка и се завивам през глава :lol:
-не си оправям леглото и разхвърлям дрехите
-когато ме е срам си пипам това дето е между носа и горната устна :lol:
zlatit0o
01-16-2011, 13:10
-пукам си пръстите на ръцете
-щракам постоянно с химикала ;д
-пукам си врата :D
-не изхвърлям опаковките от ядене (зарязвам ги на бюрото)
-въртя си кичурче :D :D
-като слушам музика пред компа си въртя главата в ритъм
за др сега не се сещам
Гриза си ноктите за, което много съжелявам, но немога да се отърва от този навик :-x
постоянно си захвърлям нещата на някъде после два дена ги търся и имам ужасния навик да спра пред някоя витрина и да почна да се оправям
Имах навика да си гриза ноктите, и горе-долу го спрях :D
Имам и още сигурно.. :D
Гриза си кожичките на ноктите и седя ужасно много на компа! :(
1. Дразня се, когато някой не гаси лампата след себе си. Непрекъснато ходя по хората, карам им се и гася лампите.
2. Сутрин имам навика да се сърдя за всичко. Дори някой да ме поздрави с "добро утро", пак може да си навлече някой проблем.
3. Имам лошия навик да заключвам вратата винаги след себе си. Дори, когато влизам само да взема нещо, пак заключвам. Правя го несъзнателно.
4. Пия всяко нещо в различна чаша. И всички чаши са на бюрото ми. Случвало се е да имам над 5 чаши тук.
5. Най-гадният ми навик, който скоро го придобих е, че пиша по книгите. Подчертавам си интересни цитати, поправям правописни грешки, пиша отстрани коментари..
Имам и още лоши навици, но тези мисля, че стигат. 8-)
Daydreamer3
01-19-2011, 15:20
Да само 1.. никога не затварям вратата на банята или тоалетната (само там..) не знам защо така просто съм свикнал. 8-)
1-Не си оправям леглото
2-Като ме е срам си пипам косата :oops:
3-Не харесвам да се къпяя и мия зимата защото ми е студено
4- Постоянно се облизвам без да съм яла нищо
5-Мързелива съм
6-Като се събудя съм в мннн лошо настроение :D
7-,разхвърлям си дрехите
8-Имам навика да си слягам по няколко парфюма наведнъж..и по мн :-)
9- Ям си химикалката в у-ще в час.. постооянно :oops:
10- имам навика да мириша всичко което взема :D .. чаши,моливи или каквито да са предмети :o
11-Също така ми харесва миризмата на книги и учебници ..
12-Не затварям врати
13-не гася лампи
DesireToFire
01-19-2011, 18:52
- Закъснявам..много..почти винаги
- Нервя се, ако вратата на стаята ми не е затворена
- Губя неща
- Огъвам си пръстите, а на доста хора това не им понася (примерно мога да си извия палеца назад, така че нокътът да се опира в ръката;Д)
- Поправям правоговорни грешки абсолютно автоматично и без да се усетя (примерно очеизвадно грешно ударение или нещо от сорта на "ходиме"
- Постоянно си пипам косата или си я въртя на пръста
- Мога да споря винаги за всичко, дори и да съм отчасти съгласна в нещо, ако не съм в добро настроение
Дразня се, когато някой не гаси лампата след себе си. Непрекъснато ходя по хората, карам им се и гася лампите.
☼ Мога да си изпукам почти всички стави в тялото
☼ Преди имах навика да "обезобразявам" храната, докато я изям цялата (например, ако ям гроасан, първо изяждам крайчетата, а след това и останалото).
☼ Когато се изнервя псувам като каруцар.
☼ Пипам си устните, хапя си ги и т.н.
mincheto
01-20-2011, 05:59
Пуша 8-)
KaPrIzZcHeTo
01-20-2011, 16:17
хапя си долната устна ..
когато се изнервя псувам като каруцар ..
оглеждам се в витрините ..
:lol:
Да, да си пукам пръстите на ръцете... :X
KaPrIzZcHeTo
01-20-2011, 17:59
Да добавя и че винаги се карам да пускат щорите в нас и да гасят лампата и навик ми е и да си заключвам вратата на стаята постоянно ..
neeDaBosS
01-21-2011, 14:41
1. ям си кожичките 8-)
2. ядях си пръста,в смис там по-нагоре до кокълчето :shock:
3. хвърлям дрехи,мокри кърпи на земята,леглото
4. не си опрявам леглото
5. повечето ми дрехи са в пералнята или на столовете 8-)
6. оглеждам се на всички възможни витрини,стъкла
7. и аз се чеша без да ме сърби :D :D :D
8. когато ме прехване нещо,започвам да се оглеждам в стаята постоянно :? (в смисъл такъв,гледам назад,назад,назад и след 1 мин пак същото)
9. лакирам се днес,утре няма нищо останало от лака
10. пръстите ми постоянно са в косата..
11. лягам в леглото и се завивам,нищо че умирам от горещина
12. имам навик когато пипна нещо,да го пипам по още 1 път
8-) 8-) хах
13. хапя си устната
14. чупя си ноктите,ей така без нищо,просто чувствам нужда да ги счупя :lol:
14. когато съм притеснена ми става смешно,и то мнооого...хипер смешно,хиля се като зелка
15. също когато ми стане смешно започвам да кашлям :-x :-x
май са това..леле колко са много,сигурна съм че има и още :o
16. оставям си нещата някъде,на другият ден се оказва,че съм ги забутала в възможно най-малкото ъгълче на стаята
17. пипам си веждите ;дд
18. пипам си ноктите
StolenBliss
01-21-2011, 15:25
Боже аз си мислех, че съм писала в тая тема ама явно не съм :Д
Начи:
- разхвърлям мноо и често
- чопля си устните до кръв и после ме е яд щото много ми щипе..ама като си 'зарастнат' айде пак :D
- пипам си мноо косата
- постоянно чопля пъпки :?
- някой път забравям по нещо като излеза и после се нерва
- пуша
- притискам си отзад 'месото' където тряя да са мъдреците на двете челюсти в едно и то боли такоа хаха тва е трудно за описване
- и аз чопля кожичките на пръстите до ноктите, но пък ноктите никога не съм си ги гризала :д
Не се сещам за други сега, но мн силно се съмнявам тва да е всичко :-D
Да:
1. Не мога да стоя мирно повече от 10/15сек... Все правя нещо с ръцете или краката си...
2. Много рядко си оправям леглото.
3. Не знам защо ама почти винаги, когато някой рецитира стихотворение и ми става смешно... а понякога се получава доста конфузно... Всички мълчат, а аз се хиля... 8-) 8-)
4. Постоянно си губя нещата или ги забравям някъде...
Май са тези :D
1.не затварям вратите, когато излизам от стаята
2.пипам си лицето(устните,веждите,буз� �те) косата
3.оглеждам се постоянно в стъклата на колите,във витрините,огледалата
4.постоянно закъснявам
5.постоянно губя неща
6.хапя си пръстите, когато ми е нервно...или устните
7.блъскам много силно вратите(в редките случаи, когато ги затварям) 8-)
8.смея се на неща,които не трябва и после обвинявам някой друг и все едно на него се смея :D тъпа работа,к'во да се прави
9.харча безсмислено
10.стоя много дълго пред огледалото и си правя физиономии,говоря си самичка,смея си се,измислям си някакви ситуации,отговарям си на въпроси(луда работа)
11.постоянно отварям врати/прозорци дори, когато е студено(просто искам да се чувствам свободна, а когато е затворено се чувствам все едно съм в затвор)малко странно,но...
това е за сега...
Като гледам резултатите, ми то само 7 човека казват че нямат лоши навици. Аз мисля че всеки един от нас ги има лошите навици, защото все едно да няма безгрешни хора. Относно моя лош навик е винаги когато излизам да закъснявам, имам и други и такам ;)
neeDaBosS
01-23-2011, 08:51
10.стоя много дълго пред огледалото и си правя физиономии,говоря си самичка,смея си се,измислям си някакви ситуации,отговарям си на въпроси(луда работа)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: не съм била лудата само аз :razz:
Имам навика да си говоря сам.
Aleks4ety99
02-26-2011, 14:45
имам навика да ям пред компютъра и да си лягам с дрехите :oops: :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: не съм била лудата само аз :razz:
+1 :razz: и аз съм така :razz: :razz:
-гриза си кожичките
- пипам си косата и лицето..
- оглеждам се в огледало,витрини,коли,проз� �рци,ТЕЛЕФОН.. :lol:
-чопля си лака
-по някой път ме мързи да си оправям леглото и да си подреждам дрехите,кърпите и т.н
-когато съм с някоя приятелка и мине момчето,което тя си харесва имам навика да прикашлям едно такова.. :lol:
-когато говоря бързо ми се оплита езика и почвам отначало
-по някой път се заяждам.. или базикам с приятели/приятелки
- като си сложа балсам за устни с някакъв аромат на плодчета.. след няколко минути го „изяждам“ :razz:
-като ми се доспи си пипам меката част на ухотоо..
- чопля си устните..
- мм обичам да се лигавя.. като правя смешни физиономии.. пея песнички с едно такова детско тънко гласче...
:grin:
-по някой път ям с пръсти.. за което майка ми дооста ми се кара.. :lol:
-и имам навика да седя с часове пред компютъра.. :D
HotHeaded
02-26-2011, 17:44
Нямам :D
Не си пипам косата/лицето/ноктите ,или каквото и да било
Никога не си говоря сама :D
Не си гриза ноктите,кожичките
Не разхвърлям много и винаги си оправям леглото
Не се оглеждам във витрини/стъкла..преди да излеза някъде,мога да стоя дълго пред огледалото,но да се оглеждам във витрините..не :D
Може би,единственото нещо е,че понякога говоря прекалено бързо :D
XxBubblexX
02-26-2011, 22:13
да :D
гризам си кожичките
долната устна си хапя
оглеждам се във витрини,коли,телефони
въртя си кичур коса
като сложа гланц го 'ям' :D
като се лакирам най-много 2 дена искарва :D
и още много :D :D
magituyu
02-28-2011, 20:27
ДА.. малко е странен ..лапам си косата :D забавно е ..! :D :D 8-)
vagarious
02-28-2011, 21:10
Аааа това и аз като малка го правех.Баща ми все ми се караше. 8-)
А докато четох темата се спуках да се хиляяяяя, честно.Не съм само аз лудата. :lol: :lol: :lol: :lol:
Иначе:
1. Винаги си сядам на единия крак и стоя, стоя докато не изтръпне максимално много - после въобще не го чувствам, ама търпя. 8-)
2. Искам винаги да ми е затворена вратата на стаята, няма значение дали е моята или е някоя друга.Затворена трябва да е!! 8-)
3. И аз постоянно се оглеждам във колите, ветрините, огледалата в магазините и т.н.
4. Когато си лягам - лягам на лявата си страна и ако заспя така-заспя, ако не - обръщам се и чак тогава заспивам. 8-)
5. Държа всичко да е в права линия - смисъл някоя кутия да не е на криво, дистанционното също и изобщо каквото и да е. 8-)
6. Когато са ми по-дълги ноктите и с ъгълчетата на палците си "чеша" показалците хахах.Един път се бях изподрала - смятайте колко жестоко е било. 8-)
7. СЪщо косата си пипам постоянно, ама постоянно .. :?
8. Хапя си долната устна отвътре, отстрани. 8-) 8-) 8-)
9. Навик ми е да си загащвам пижамата хахаха. 8-) 8-)
Има и още, убедена съм, но по това време не мога да измисля друго. :razz:
sunshine01
02-28-2011, 21:29
А докато четох темата се спуках да се хиляяяяя, честно.Не съм само аз лудата. :lol: :lol: :lol: :lol:
Иначе:
1. Винаги си сядам на единия крак и стоя, стоя докато не изтръпне максимално много - после въобще не го чувствам, ама търпя. 8-)
2. Искам винаги да ми е затворена вратата на стаята, няма значение дали е моята или е някоя друга.Затворена трябва да е!! 8-)
3. И аз постоянно се оглеждам във колите, ветрините, огледалата в магазините и т.н.
4. Когато си лягам - лягам на лявата си страна и ако заспя така-заспя, ако не - обръщам се и чак тогава заспивам. 8-)
5. Държа всичко да е в права линия - смисъл някоя кутия да не е на криво, дистанционното също и изобщо каквото и да е. 8-)
6. Когато са ми по-дълги ноктите и с ъгълчетата на палците си "чеша" показалците хахах.Един път се бях изподрала - смятайте колко жестоко е било. 8-)
същото.. без 5;6 и 9 ;д
и да добавя, че рядко си оправям леглото и върху него има сяк'ви неща:тетрадки, учебници, дрехи, химикали, раницата ми, гримове, даже и храна 8-) ... иии много често си губя разни неща :D
Colouring
03-01-2011, 07:38
ДААААА!
Като някаква маниачка съм. :shock: 8-)
VaMpiRKaTaaa
03-01-2011, 08:02
Да имам.
Пуша.
ДААААА!
И азз! :shock:
Също така имам навика винаги като се храня да гледам филм,иначе немога :-D И по телевизията немога да намеря нищо интерсно и затова винаги съм пред компа.
Също мразя всички крушки да са светнати и винаги ги загасям,само една оставям светната. :-D
ChildOfBodom
03-01-2011, 14:56
world of warcraft
най-лошия навик.
vagarious
03-01-2011, 17:02
ДААААА!
И азз! :shock:
Също така имам навика винаги като се храня да гледам филм,иначе немога :-D И по телевизията немога да намеря нищо интерсно и затова винаги съм пред компа.
Също мразя всички крушки да са светнати и винаги ги загасям,само една оставям светната. :-D
Мале да.. това с лампите и аз го правя, сега се усетих. :shock: 8-)
Иначе:
при мен е АБСОЛЮТНО същото :shock:
vagarious
03-01-2011, 18:02
Верно ли !? хаха ама и точка 4 ли, защото ми е адски странен този ми навик и .. 8-) 8-) 8-) 8-)
flower757
03-03-2011, 20:56
Амии прочетох всички мнения :D и разбрах, че притежавам всички лоши навици,които сте описали по горе... :shock: леле (без гризането на нокти)
И аз така .. повечето де , с малки изключения .. :)
LaChupacabra
03-04-2011, 08:50
имам определено :D
- псувам като каруцар... non stop :booooomb:
- гриза си кожичките
- пипам си косата,лицето
- като ми е скучно в час примерно си 'реша' миглите с пръст :razz: - обичам да си ям гланца ^^
- маниячка съм на тема хигиена...
- обичам да си хапя долната устна...случвало ми се е и да я разкървавя
- винаги когато намеря удобно място така да се каже ,тоест твърдо започвам да 'чукам' с пръсти по него... не знам дали ме разбрахте
8-)
- от скоро не мога да заспя без The Simpsons :razz: :razz:
- шегувам се с когото и когато мога... като ми е лигаво.. 8-)
- винаги когато преписвам по нещо почвам да се хиля...не знам защо :shock: :razz:
- оу и аз си запасвам пижамата като едно момиче оето беше писало преди мен 8-)
- имам едни гривни като спирала...и винаги имам по 1 на мен и в някой час като правим контролно или ако ме изпитват ии винаги трябва да я правя нещо тая гривна- да я разтягам,усуквам :P
- прстрастена съм към шоколада ... :lol:
- забравям да си зареждам телефона... 8-)
мисля,че има още доста... :razz:
awesomesheepy
03-04-2011, 12:47
- гриза си кожичките)
- гриза си долната устна,бузата отвътре също 8-) даже ги разкървявам често)
- пия все в нова чаша)
- дори и да стана за 5 минути,изключвам монитора на компа,'баси :Д е,така,неосъзнато)
- спя до стената,смисъл,от вътрешната стена,където и да съм)
- включвам климатика за 10 минути,и после го изключвам,щот ми е жега)
- на всяко изречение в скайп пиша '';d'' дори и да не е смешно 8-) коварен навик,бе)
iiordanova
03-04-2011, 13:27
О , много са.
- и аз не понасям вратата да стой отворена , даже лекичко да е открехната
- пипам си косата
- да си танцувам пред огледалото :lol: :lol:
- да си пея , когато се къпя :lol:
Спирам до тук. 8-)
аз имам навика постоянно или по скоро като няма какво да правя или съм изнервена да си гриза кожичките по пръстите ... срам ме е да си покажа ръцете , но пък не мога да се оттуча от този навик! и други де , аама не се сещам в момента
Да. Като ми стане скучно почвам да си пея даже да има хора около мен.
Така в понеделник по математиката супер много се изложих. :D
LaChupacabra
03-06-2011, 15:29
оуу забравих да добавя,че обичам да говоря високо...понякога направо си викам 8-) 8-)
cherrygloss
03-06-2011, 15:50
Същите 8-)
Мисля,че не.Може би като по-малка,но вече съм ги изкоренила. :-o