Влез

View Full Version : Какъв цвят червило да избера? :(

Dilqna16
08-14-2010, 10:57
Здравейте!Моля за съвет какъв цвят червило да избера.Цветът на кожата ми е по тъмен и се чудя всеки път когато си купувам червило какъв цвят да избера.Имам едно червило на Аvon Pro to Go със цвят classic beige и смятам че този тип цвят ми отива най много.Някой знае ли червило с подобен цвят моля помогнете ми! :(

MissDeadly
08-14-2010, 11:08
Червило за жени с тъмна кожа
За тях перфектните червила са тези с цвят на сливи или червено вино. Ако пък имате красивата маслинена кожа, може спокойно да експериментирате с някои червени и светло кафяви тонове. Пазете се от яркочервено и розово червило. Избирайте по-междинни и матови цветове.
Ако сте с много тъмна, мургава кожа, то за специално за вас са създадени червилата с цвят на къпина и карамел, както и лилавите тонове.

ето и от къде взех инфото :) http://nely-koca.blogspot.com/2009/10/blog-post_28.html

Dilqna16
08-14-2010, 11:12
Мерси много сега ще го погледна. :-) Някой ако има други предложения моля да ги даде :)

Dilqna16
08-14-2010, 11:41
Може ли някой да ми каже марка червило с карамелен цвят? :-o И ако може да е скромна цената понеже сега намерих идеалното червило но струва 40 леа. :D