Влез

View Full Version : В дилема съм!

D0tty
08-14-2010, 13:50
Много съм влюбена в приятеля си, с който ходим от 1-2 месеца :oops: В сряда ще го направим за първи път един с друг (не ни е за първи път)

Аз преди това го бях правила с предишния ми приятел, с който ме запозна братовчед ми, който ходи с една приятелка на един мой приятел, който е приятел на сегашния ми приятел, с който сме страшни приятели :)
А преди това той го е правил с една моя приятелка, която е братовчедка на предишния ми приятел :)
Може би ви обърках вече :neutral:
Та на върпоса. В сряда ще го направим за първи път един с друг. Ние много се уважаваме, обичаме, не се разделяваме един от друг :oops:
Помогнете ми, в дилема съм, много съм объркана, как мислите, утре пържени картофи ли да обядвам или пиле на грил :neutral: ?

ScorpionGirl
08-14-2010, 13:54
Наистина малко ме омота и не разбрах много много за приятелите, братовчедите и т.н. :-D
А сега към въпроса ти - Какво значение има кое ще ядеш в случая?

D0tty
08-14-2010, 13:56
Ти кое би ми препоръчала? :-o

Bianc0
08-14-2010, 13:58
:razz:

ScorpionGirl
08-14-2010, 14:01
Ами от тези двете - пиле на грил като че ли. :)

viksun
08-14-2010, 14:05
абе ако ме питаш и двете ..

D0tty
08-14-2010, 14:06
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Наистина ли се хванахте на тая малоумна тема :lol:

модераторчето да заключва, направих си кефа за днес :lol:

InloveAgain
08-14-2010, 14:08
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Наистина ли се хванахте на тая малоумна тема :lol:

модераторчето да заключва, направих си кефа за днес :lol:

Благодаря ти,не знаехме.. :lol: :lol:

ilia_92
08-14-2010, 14:08
тъкмо щях да пиша че мисля че приятеля ти на твоя приятел би се скарал с другите ти твои приятели ако в същия ден не изядеш поне 2 сладоледа

D0tty
08-14-2010, 14:10
тъкмо щях да пиша че мисля че приятеля ти на твоя приятел би се скарал с другите ти твои приятели ако в същия ден не изядеш поне 2 сладоледа

Желязна логика =;

ilia_92
08-14-2010, 14:11
Мога да ти го докажа!

D0tty
08-14-2010, 14:12
Мога да ти го докажа!

давай 8-)

ilia_92
08-14-2010, 14:14
чакай да го измисля ; ще си едитна поста

ПП - няма да го едитвам

ilia_92
08-14-2010, 14:25

Така... хипотетично излизате с твоя приятел, но той води със себе си другия приятел, който, забележи, те харесва ужасно много и иска да убие настоящия ти приятел и ти да се влюбиш в него и да заживеете като във филма SAW, но понеже ти вече знаеш за тези негови планове ^^ благодарение на мен и естествено искаш да ги осуетиш, защото обичаш настоящия си приятел, щото поне веднъж те е боцнал и ти си се привързала много към П***са му (можеш да си го запазиш твърд ако решите да го убивате). Спокойно, пий една студена вода и не се занимавай. То не ти се пие студена вода и ще е по-добре да идеш да си купиш 1 сладолед (ефекта е по добър от този на водата пък и дига естрогена), но само един иначе ще развалиш ефекта на втория сладолед, за който по късно ще говорим. Така ... изяждаш този сладолед и се наяждаш за 2-3 часа напред. Тука приятеля ти остава жив и няма да има траурен ден за тайфата. Излизате всички, събирате се цялото село, но първо те вика приятеля на приятеля ти и ти разказва за плана си и ти му казваш няма да стане - пии студена вода, но минавате отново на сладолед. Той те вижда че все още не си добра в лизането и се отказва от теб и се връща при старата си приятелка и всички заживяват щастливо.

ПП- И не забравяй че ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца щото иначе става манджа
The end

D0tty
08-14-2010, 14:28

Така... хипотетично излизате с твоя приятел, но той води със себе си другия приятел, който, забележи, те харесва ужасно много и иска да убие настоящия ти приятел и ти да се влюбиш в него и да заживеете като във филма SAW, но понеже ти вече знаеш за тези негови планове ^^ благодарение на мен и естествено искаш да ги осуетиш, защото обичаш настоящия си приятел, щото поне веднъж те е боцнал и ти си се привързала много към П***са му (можеш да си го запазиш твърд ако решите да го убивате). Спокойно, пий една студена вода и не се занимавай. То не ти се пие студена вода и ще е по-добре да идеш да си купиш 1 сладолед, но само един иначе ще развалиш ефекта на втория сладолед, за който по късно ще говорим. Така ... изяждаш този сладолед и се наяждаш за 2-3 часа напред. Тук приятеля ти остава жив и няма да има траурен ден за тайфата. Излизате всички, събирате се цялото село, но първо те вика приятеля на приятеля ти и ти разказва за плана си и ти му казваш няма да стане - пии студена вода, но минавате отново на сладолед. Той те вижда че все още не си добра в лизането и се отказва от теб и се връща при старата си приятелка и всички заживяват щастливо.

The end

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

ilia_92
08-14-2010, 14:30
Е можеше да не е толкова тъпо ама не ми е дошла музата лига или както там му се вика пък и от засада - толкова.

FuckedUp
08-14-2010, 17:32
За кво тряя да постваш тъпи теми?

krem4et0
08-14-2010, 19:48
Като за начало то предлагам да опиташ т.11