Влез

View Full Version : Какви лудории сте правили?

SuNsEt
08-14-2010, 18:08
С всеки изминал ден започвам да осъзнавам колко бързо минава времето,а то не трябва да се пропилява.Сега е времето да се забавляваме и да се почувстваме живи,защото след няколко години няма да имаме тази възможност.Има хора,които никога не са усещали какво е да си жив истински...и това е лошо.Искам след 10-15 години когато се замисля за миналото си да се сещам с усмивка и дори със смях за онова време и да не съжалявам за нито един миг,а не да си кажа"Прахосах си годините...кое ли беше най-интересното нещо тогава,не мога да си спомня".

Какви лудории сте правили до сега?Бягали сте под най-силния дъжд или сте скачали от някъде с бънджи?Какво беше най-голямото усещане,което сте имали и след него замислихте ли се колко е важен живота ви?Замисляли ли сте се дали сте наистина живи?

Местя я.
kalpazanka

cherinka
08-14-2010, 19:11
тука в този форум всеки е избочил супер мощно
един нормален нема :grin:

замислихте ли се колко е важен живота ви?
този въпрос ме уби.

SuNsEt
08-14-2010, 19:22
Ми като гледам колко хора са видяли темата и никoй не е писал...макар че не се съмнявам,че повечето тук са имали супер ненормални преживявания и все паk...

ПП:И кво ми е на въпроса?В смисъл...всеки би казал,че живота му е важен за самия него,нали?Само,че има хора,които предпочитат да се вкарват във филми "Ох искам да умра,скапан живот" и т.н. а всъщност всеки живот е важен,просто някои хора не знаят как да го живеят или не са почувствали тръпката от това да бъдеш истински жив.

m1nik
08-14-2010, 19:39
Ми като гледам колко хора са видяли темата и никoй не е писал...макар че не се съмнявам,че повечето тук са имали супер ненормални преживявания и все паk...

ПП:И кво ми е на въпроса?В смисъл...всеки би казал,че живота му е важен за самия него,нали?Само,че има хора,които предпочитат да се вкарват във филми "Ох искам да умра,скапан живот" и т.н. а всъщност всеки живот е важен,просто някои хора не знаят как да го живеят или не са почувствали тръпката от това да бъдеш истински жив.

Малко хора ще тръгнат един вид - да се хвалят. Останалите, които се замислят.. и евентуално стигнат до извода, че едва ли ен са си пропилявали живота до тук няма да напишат нищо.

___
Всеки един ден с човекът с когото съм в момента е приключение.
Иначе да бягала съм под дъжда..не веднъж.. :oops: 8-)
Като малки с едната ми братовчедка - всяко едно наше виждане беше незабравим момент :booooomb: :)
С една приятелка не е истина кфи ли не простотии сме ги вършили утях като се замисля въобще като не съм си прекарвала времето в стоене де 8-)
С едно др момиче из даскало луди сме ги правили целия клас - абе все простотии. :-x 8-)

Pwnmaster
08-14-2010, 19:42
I don't know about crazy but the evening we had with your mother was quite disappointing http://193.33.186.234/phpbb/images/smilies/emoticon29.gif

SuNsEt
08-14-2010, 20:23
^ That's your problem.

Аз не съм правела кой-знае какви неща,но много ми се иска...
Вчера ходих пеша супер много време заедно с приятеля ми и стигнахме до една част на Дунава,където беше абсолютната дива красота.След което седнахме на някакъв стар дъб във водата и вечерта ни изядоха комарите-прибрахме се тичайки :Д
Последния път,когато валя градушка в София бях навън и реших да си ходя пеша до нас,хах
Веднъв,когато бях по-малка и бях на лагер в Равда морето беше предошло и бяха обявили селото за бедствено място.Тогава се събрахме няколко човека и решихме да тичаме по брега(от който не беше останало почти нищо),обаче докато се усетя и вече бях във водата и не можех да изляза.Добре,че имаше едно момиче и момче(гаджета),които се разхождаха в близост,та момчето ме изкара и бях вир вода,но със широка усмивка хахахах.

ArrowsOfDeath
08-15-2010, 23:17
Сега е времето да се забавляваме и да се почувстваме живи,защото след няколко години няма да имаме тази възможност.

защо?

аз мисля докато съм жив да си правя густото майна.

кви са тия ограничения? да не би да има точно определена възраст,в която трябва да станеш "сериозен","семеен" или нещо от сорта?

бах ва в робските съзнания дето имате мейна :-P

http://images0.cafepress.com/image/34389070_125x125.png :)

SuNsEt
08-16-2010, 07:40
Очаквах да има повече коментари...все пак тва не е тема "Бременна ли съм" или някоя дебилна подобна.Не мисля,че замисъла е кофти,че да не пише почти никoй в нея,нооо какво да се прави.Явно повечето съфорумци избират да пишат в по-разпускащомалоумни теми ;]

kalpazanka
08-16-2010, 08:25
Който иска разпускащомалоумни теми, ходи в Кофата.
Ако държeшe на "повече"-то постове, можеше да я пуснеш в У дома или Училище и приятели.
Мога да издействам преместване. 8)

kalpazanka
08-16-2010, 08:45
Преместена по желание на авторката.

BlindedAngel
08-16-2010, 08:59
На 21 съм.Аз ако тръгна да изреждам всяка една моя лудост/простотия ще заспа пред kbd-to 8-) Но накратко - високи скорости на мотори,катастрофи,стреляли са ме,ръгали са ме с нож,трошили са ми бутилки в главата,боища общо взето,висене по районни,скокове с бънджи.Не ми се обяснява за всяко по отделно но като се замисля съм имал доста бурни години и се радвам че съм ги изживял така 8)

notlike
08-16-2010, 09:09
Eй, батка, ако дори 1/3 е истина, ще си герой. Не казвам, че не е, евала за което. Е, все пак не искам да ме стрелят и да ме мушкат с нож де, ама все пак :D

Аз нищо сериозно не съм правил, като се замисля. Само веднъж с домат счупих стъкло на кола (метнах го от седмия етаж) и гърмях една циганка, която смъркаше лепило от пъпеш, с пистолет (със сачми). Иначе имам намерение до 1-2 години да скоча с бънджи и с парашут, за първото няма голям проблем, но второто изисква и доста средства - поне едно 450-500 лв...

BlindedAngel
08-16-2010, 10:24
Всеки живее живота си както иска :) пък и не виждам героизъм в това което съм правил и в това че няколко пъти съм бил криминално проявен 8-) Просто съм доста първосигнален и като ми дойде нещо на главата го правя без да мисля...

Paramour
08-16-2010, 12:22
еми... вчера се вмъкнах в една дискотека :lol: ... с връзки всичко става 8-) // беше някакси странно... добре че не ми искаха л.к.//
п.п. ...ако това се брои де. 8-)

awerw
08-16-2010, 12:30
изливал съм отрова върху себе си :D

Cveti097
08-16-2010, 15:24
Пследната ми супер голяма лудория коят правих беше е един приятел Алекс, Даже и полицията беше дошла. Разпитваха ни и родителите ни също и ние разбирасе не си признавахме вината, но накрая ни пречупиха. А повярвайте не веднъж аз и той сме се забърквали с полицията. И аз предпочитам да не казвам какво бяхме правили, но не сме ограбвали никого :D :D. Готиото беше, че не ни наказаха. 8) 8) :grin: :grin:

Cveti097
08-16-2010, 15:29
Всеки живее живота си както иска :) пък и не виждам героизъм в това което съм правил и в това че няколко пъти съм бил криминално проявен 8-) Просто съм доста първосигнален и като ми дойде нещо на главата го правя без да мисля...
Така е няма никакъв героизъм в това да имаш досие и то на мойте годинки, но пък адреналина ти се качна на супер голямо ниво и се забавляваш страшно много. :grin: :grin: Когато за последен път аз и той си имахме работа с полицията нашите майки искахме да заминаваме да живееме в Гърция (Те там работят).

Djuff
08-16-2010, 18:09
Хмм имала съм доста хубави моменти, но някви откаченячески работи не съм правила.Искам, но няма с кого.Понякога през главата ми минават такива ненормални работи, но едва ли ще има някой толкова луд, че да ги споделя с него, камоли пък да ги права. :D

DqVoLsKoJeLaNiE
08-17-2010, 01:56
Такива глупости сме ги вършили, че нашите се бяха видяли в чудо преди година-две.С братовчед ми като малки, на по 5-6 да сме били, се бяхме покатерили на най-високия рафт на секцията в нас и бяхме заспали там..,какво търсене падна, а ние си спим горе...
Надраскахме доста стени, ама наще си бяха виновни, като ни оставяфа на произвола на творческите идеи+светло прасковени стени+дооостна флумастери. :-D

С дядо също има глупости...Той правеше какъв ли не алкохол, и още си прави..Веднъж беше направил мента, и я опитахме, ама така, хубаво я опитахме. По едно време звъни баба ми и аз се изцепвам "Мента, за момента, с дядо се напихме", не знам колко пияна съм могла да бъда на 11-12, обаче реакцията на баба ми беше..Номер едно.. :razz:

Най-качествени са груповите щуротии със целия клас..По някъв начин момчетата откъртиха дръжката от предната страна на вратата на класната стая и така си заключихме госпожата отвънка..И така, през няколко дни, тази дръжка все още ще пада,щом започнем даскало... :D

Бягането от часовете си е редовен номер, но едно бягане ще го помним...Избягахме и тръгнахме по центъра целия клас, за да видим старата си класна, а 100 даскалици ни видяха и звънят по класна, зад класна, тя като разбра.. :booooomb: 8-) :D

В класа имаме едно момче, което е голям идиот като му прещрака :D Веднъж беше донесъл в даскало някакви бикини, сигурно на сестра му и си ги размахваше из целия клас, по едно време ги изпусна и ги заряза пред подиума..И така, друго момче си ходи и се спъва във въпросните гащи и в същото време влиза класната, а целия клас се превива от свях, момчето с поглед на изгубено кученце седи на пода и се чуди кво да прави.. 8-) :lol:

Има още доста, но не ми се пише... 8-)

linkinpark00
08-19-2010, 06:59
Ох леле на 15 съм и сега тази лятна ваканция се разбиваме да правиме лудории,

Gllory
08-19-2010, 20:58
С братовчедка ми правехме много глупости когато бяхме по-малки ;д сега се сещам за едно нещо което няма да забравя никога ;дд :D
Бяхме отишли на село и една от стените от външната страна на къщата тъкмо беше боядисана в чисто бяло ;дд пък на нея и бяга купили един много хубави боички ;дд рисуваха дъгии и разни такива (рекламираха ги някога по тв-то) и ниее къде сме виждали толкова голямо, хубаво и бяло платно за рисуване :razz: :razz: Бяхме обрисували цяяялата външна стена във всякакви цветове ;дд беше страшна картинка хахахахахаххахахаха няма да го забравя лелеее .. и до сега като се съберем си го припомняме случея ;д ..
Един път пък бяхме изнесли каквото намерим от вкъщи на една сергия пред къщата :D :D и уж продавахме ;д имахме даже и кафене ;д и правехме кафето със студена вода ;д
хаха Един ден изключихме токовете на едни хора :lol: :lol: големи пакостнички бяхме някога ;дд
И сега като се съберем не отстъпваме, но не чак с такива бели хахах :lol:

Иначее и аз съм тичала в най-големия дъжд хахх и то не веднъж :lol:
и още мннн мнн глупости :-D

BakuTo
08-20-2010, 12:33
според мен на хората не им се пише,това лято ми беше супер лудо,но не ми се описва-просто ако почна...

nefchi_bs
08-20-2010, 14:30
Не мисля,че съм правила кои знае какви щуротии...За мен е щуротия е да изляза някоя вечер към 2-3 и да миткам с някои до сутринта,ако намерим коз нещо ау ще е супер..Най-голямата просототия която съм правила беше,като помолихме някакви маниаци,които се припалваха да ни изпалят и нас хах..

Tiin
08-21-2010, 08:46
Преди години ходихме в Сандански в един семеен хотел и ние бяхме група от много приятели с майките ни и заемахме целият хотел без един апартамент.И в този апартамент дойде една жена тамън преживеяла инфаркт.И ние започнахме да се бъзикаме с нея оставяхме и отпадъци пред вратата и такива глупости....И до 4-5 сутринта крещяхме ппо коридорите и тя не можеше да спи....и ни предупреди,че ако в 9:30 вечерта не сме млъкнали ще извика полиция и извика тя полиция ама те нищо не ни казаха провериха личните карти на родителите ни и си тръгнаха.

Ии случка от миналата година пак в Сандански,но този път в хотел,който беше на последния етаж на нов жилищен блок.И хотела се състоеше само от 2 апартамента..Бяхме 6 деца и една вечер един приятел имаше рд.И майките ни се събраха на ресторант вечерта,който беше доста близо до хотела....и ние седяхме там 1-2 часа и се прибрахме в хотела... Иии играхме картии и ни стана скучно и в стаята имаше 2 стъклени шишета а ние бяхме на 7мия етаж и ги хвърляхме върху колите...след тва решихме да пълним торби от МЕТРО с вода и да ги хвърляме върху вървящи колиии и така докъто торбите не свършихаа...и 30 мин след тва гледаме две полицейски коли спират пред блока ии ние загасяме сичко дърпаме щорите събличаме се по гащии се набутваме на спалня за двама и след малко чуваме асансиора спира на нашия етаж и вратата се отваря и някой започва да чука на вратата и ние не отваряме и след малко чуваме:
-Ако не отворите ще разбием вратата полиция е!
И ние с рожденника излизаме аз по гащи и тениска щото ние бяхме заключили и там към ключа беше прикачена карта за тока като си заключиш слагаш я и тока тръгва...и ние измъкнахме картата за да отворим и те даже не питаха дали могат да влязат и зеха да светят с едни фенери и почват да ни обяснят ала бала някви глупостии.....
Сори ако имам правописни грешки!

vIKToriYa
09-02-2010, 17:21
адски много са... била съм много палаво дете :D :D :D :D :D с братовчед ми си бяхме на село и баба имаше малки зайчета и само едното беше бяло и той го искаше аз го искаш ии накрая му откъснахме опашкатаа :( :D мазали сме оградата на една баба с моркови+домати+кал+червеня боя а после какъв бой ядохме :( мммм ходили сме скришум да крадем череши от черешовата градина и не ни беше страх че могат да ни гръмнат защото тогава беше мн гадно само частна собственост стъпиш ли - видят ли те имаха право да те гръмнат ... !! звънели сме по вратите и сме бягали... :D бях решила че прическата която имам не ми харесва и се бях подстригала сама естествено можете да си представите гледката след това .... бях пробвала да пуша и си опърлих миглата и си запалих бретона хубаво е че сега не пуша спахме с една приятелка в тях и трябваше на др ден да ходим с майка и на насейн обаче тя не стана и взехме тенджери и с лъжици думкахме в стаята за да се събуди :D :D :D охх колко много глупости сме правилии няма да ми стигне мястото ... мама и тати бяха вдигнали ръце от мен :D :D :D сега съм по-кротка ... въпреки че пак правя глупости от време на време :D :D :D :D :D :D

xXDanteXx
09-02-2010, 21:22
Ограбвал съм инсталацията на къща с още двама приятели посред нощ :grin:
Достатъчно лудо ли е?

BoBa4eWeR
09-02-2010, 21:29
По добре да не пиша какво съм правил,иначе трябва да отида в поправителен дом :(

radostin502
10-29-2013, 16:36
Mnogo lydorii sme pravili asam ot elitno o4iliste.
1.bqgame na diskoteka v 3 4asa ve4erta
2.Pravili sme se na bolni zastoto na6ite 4asove sa mnogo svar6vame v 7 ve4erta I ot 7:10 do 22:00 ve4erta I posle vsi4ki po staite.
3.tova ne e kato ludoriq akato priklu4enie e slu6aite:
Edin den nesto stana v u4iliste kogato se sabudih sutrinta vsi4ki bqha izpla6eni I dori u4itelite vsi4ki si misleha 4e ima duhove,ne si mislete 4e e sme6no!!! E posle vsi4ki ni pusnaha I nie s moite priqteli otivahme kam izhoda I izvednaj bam zatvoriha se vratite I iztar4ahme po4nahme da se opitvame da otvorim vratata no ne stavashe vsi4ki drugi se zatar4aha kam izhoda I im obqsnihme kakvo e stanalo I vsi4ki se panikiosaha!!! I vednaga kato se 4u nqkakav pishqt glas TOI STE ME UBIE!!!! I $e zatar4aha kam staite vsi4ki bez u4itelite te ustanoviha 4e tova se 4uvashe ot ogromnoto podzemie na u4ilisteto I nie otidohme s u4itelite I izvednaj se poqvi silen vqtar I gramnaha lampite I kato spre sled 10 sekundi se ubarnahme I kakvo da vidim na mqstoto na u4itelite imashe statui na angeli I na mqstoti na edin priqtel sasto statuq na angel I vsi4ki se panikiosaha I tragnahme kam izhoda I toi se zatvori I otidoh da go premestq I ne stavashe toi vsa6nost za da vlezze6 v mazeto trqbva da se premesti statuqta na angel!!!! I priqtelq mi kaza 4e ste namerim drug izhod I pak se 4u nqkakav glas toi kazvashe TOI NQMA DA SE IZMAKNE vsi4ki zatar4ahme ama mnogobarzo I stignahme kam edna stai4ka I vidqh me maj v kostum ot parvata svetovna voina da bqga prez taen vhod I kato go otvorihme tainiq vhod nego go nqmashe I se 4u glas na na6iq priqtel Toi 6te me ubie pomogne te mi priqteli I otidohme v druga staq I tam imashe mnogo snimki na nas no bez na na6iq priqtel I mnogo kostumi na maja koito vidqhme da bqga s kostuma.....drug pat 6te vi razkaja oste I za oste ludorii......

NissaN
10-30-2013, 12:22
много са

Котка.
10-31-2013, 13:12
много са

Ма не се съмняваме.

hristo99
10-31-2013, 21:11
Лудориите, които съм правил са много, но най-лудото беше, когато пресякох на червено! Представяте ли си? Всички чакаха да светне зелено, но аз пресякох! Почувствах се велик! Усетих адреналина! Беше невероятно изживяване! Докато умра ще си спомням този момент, как аз пресякох на червено! Никой не посмя, но аз го направих! :)

heartshapedbox
11-01-2013, 08:56
Лудориите, които съм правил са много, но най-лудото беше, когато пресякох на червено! Представяте ли си? Всички чакаха да светне зелено, но аз пресякох! Почувствах се велик! Усетих адреналина! Беше невероятно изживяване! Докато умра ще си спомням този момент, как аз пресякох на червено! Никой не посмя, но аз го направих! :)

:lol: