Влез

View Full Version : Гневът на родителите

MiChKoO
08-14-2010, 19:10
Е това е страшно нещо ( в пожечето случаи) ! Случвало ли ви се е да си изкарът гнева си върху вас и как го приемате вие?! Примерно ако са ядосани на някой друг ии да започнат да се карат с вас без ясна причина , за мен това е дразнещо ! НЕ говоря когато ви споделят че са ядосани ами примерно връща се в лошо насторние ии почва да ви се кара и т.н

TheBeliever
08-14-2010, 19:22
Случвало ми се е. Реакцията ми е нормална - разкрещявам се и аз. Казвам им, че не съм аз виновна за това, че са имали кофти ден и не заслужавам такова отношение. След няколко скандала осъзнаха, че това което правят не е редно.

HateEternal
08-14-2010, 20:14
Случва се. Аз пък не им крещя, нито пък им се оправдавам. Принципно се усмихвам дразнещо, отговарям тъпо и гледам по най-бързия начин да се разкарам от полезрението им .

daru6a1
08-14-2010, 20:27
крещя и аз , тръшкам врати или просто излизам .. ;d

7227
08-14-2010, 21:10
Случва се. Аз пък не им крещя, нито пък им се оправдавам. Принципно се усмихвам дразнещо, отговарям тъпо и гледам по най-бързия начин да се разкарам от полезрението им .
И аз тъй правя :razz: отговарям им иронично и с усмивка и още повече се нервят :razz: те се нервят,на мен ми е смешно :D

venelinka
08-16-2010, 06:31
Случва се. :) В такъв случай гледам да не ги дразня повече и си намирам оправдание да изляза.

Djuff
08-16-2010, 12:39
Рядко се случва.Не им обръщам внимание и т'ва е.

kyka1
08-16-2010, 12:47
Да например неска бащами се връща от работа и някакъф скапан от тая тъпа работа.Аз му викам аре аз лягам малко да поспа и той като отвори една уста неска сигорно си спал до 12 ся ще лягаш пак ли олигофрен такъф аз съм станал 4 за да ходя на работа и вика много...Така че за едно лягане стана голяма работа.Един савет а виждаш че нешто е сдухан бащати или някай просто не му се мяркай :-D

Cveti097
08-16-2010, 15:10
Случвало ми се е , но само от тате. А когато се разкрещи и аз му викам " Що все на мен ми крещиш, да не бе аз да съм ти виновна. Ама хайде нали Цвети е най-малка на ней да си изкарам яда и винаги аз само Цвети, Цвети, Цвети. Ако стане нещо веднага Цвети е виновна."
Веднада избухвам като бомба :booooomb: ,ама първо го гледам като теле в железница :shock:. И той разбира се ми се извинява, разправяги едни, че е бил изнервен и не е трябвало да ми вика, ама аз продължавам да му крещя , а той нищо и накрая бясна си отивам в стаята и така тряскам врата, че тавана може да падне. А веднъж като се развика така и аз треснах вратата той пак се развика и аз веднага "Ето пак на мен ми викаш, нямали да престанеш поне за малко" и тогава мама се намеси..... Абе луда работа е в нас. :grin: :grin: :grin:

N0_feAR
08-16-2010, 15:52
случвало се е и когато ми се развикат на свой ред и аз им викам, караме се и ако не утихнат нещата се изолирам в стаята си или излизам навън по най-бързия начин за да не им гледам кривите физиономии

Claymore
08-16-2010, 16:13
Познавам семейството си добре и знам в почти всеки един случай какво трябва да направя. Дали да покажа превъзходство [рядко се случва] или просто тихо и мирно да слушам и да не възразявам [туко-виж ми се набие нещо в главицата].

YouDontKnowMe
08-16-2010, 16:44
Биеха ме и ми крещяха като бях по-малка. Даже веднъж за 5 1/2 по математика татето ме натупа. От година-две нямаме такива проблеми, само си крещим понякога. Така де, заемам същата позиция и като майка ми , и като баща ми, равноправна съм. Разправяме се предимно защото съм се хвнала да оправям реда вкъщи (да не се крещи толкова, да се разбираме нормално и т.н.). Така де, поне има ефект.
А и през учебната година не живея в нас и започвам да им липсвам :D

Jumbie483
08-16-2010, 16:50
Най-редовно ми се ядосват без повод, когато не са в настроение. В началото много се дразнех и много виках, но сега не ми прави чак такова впечатление. Понякога обаче, когато и аз не съм в настроение, започваме с цирка. :?

babyy123
08-29-2010, 18:17
Най-редовно ми се ядосват без повод, когато не са в настроение. В началото много се дразнех и много виках, но сега не ми прави чак такова впечатление. Понякога обаче, когато и аз не съм в настроение, започваме с цирка. :?
+1