View Full Version : Не съм свикнала с откази
здравйтеее ! не съм свикнала с откази , открит човек съм и винаги признавам чувставата си ,но това понякога е грешка ! На 15 съм и досега съм получавала 2 отказа ,имала съм много момчета , наранявала съм и са ме наранявали ! Има момчета които искат да са с мен но аз все избирам по странни момчета и там ми е грешката може би ! Та денс ми се случи момчето каза Харесвам те , но не искам да те наранявам ,ценна си ми като приятелка красива си но аз никога не съм с едно момиче за да го използвам и знам че е такъв и това ме привлича рядкост са такива момчета в днешно време ! Да се отказвам ли според вас , какво да правя в последно време е рядкост да харесам момче , а ето че когато се осмелих иии пропаднах сега на къде ? Помогнете ми !
Да знам ще има хора които ще ме упрекват за грешките правописни и граматични но аз моля за помощ ,не за частни уроци
Да, ще те критикувам за грешките, които правиш, но те не са граматични или правописни. Грешките ти са, че сменяш често приятели и си изкарваш име, а то си излиза все някога. Бори се за него и докажи, че го искаш и че можеш да бъдеш достатъчно добър критерий за него. Трудно е, няма лесна борба, има лесно отказване, нали? Всеки може да спре и да се върне, но рядко някой може да отиде срещу течението. Направи така, но внимавай, можеш да настъпиш камък и да загубиш дори това, което си постигнала :)
CrAzYanDlaZy
08-14-2010, 19:39
Хубаво е човек да печели, но трябва да се научи и понякога да губи. :)
Щом момчето ясно ти е отказало, не се опитвай повече- очевидно нямаш шанс. Недей да мислиш толкова колко трудно си харесваш момчета. Остави се по течението и все ще срещнеш някой, който да харесаш и той също да те хареса. :)
по течението съм година ..... и ето че се почви интригуващ човек , но аз съумях да го спечеля ! Искам да се боря а и никога не се отказвам лесно питам ви защото ми трябва някой да ме побутне както се казва ! И ка де ми е голямото самочувстие просто не съм свикнала с откази и това е не съм някоя сдухана кифла дет реве за щяло и нещяло !
bratignat
08-14-2010, 19:42
Огледай се за стълбата, която води надолу. С други думи слез малко на Земята. Имаш много голямо самочуствие. Без лоши чувства ти го казвам. Бъди малко по-земна и не се взимай толкова насериозно. Тогава може и да имаш успех.
TheBeliever
08-14-2010, 19:42
Първото нещо, което ми хрумна като прочетох заглавието на темата беше "Ами свиквай". Ще преживееш още много откази и разочарования в този живот, така че старай се да не взимаш нещата навътре. Момчето ти е отказало - и какво от това? Да не е единствен? Само на 15 си, тепърва ще срещаш момчета и ще се влюбваш. Преглътни отказа и се огледай за следващия.
Elenichkaa
08-14-2010, 19:44
^crazyandlazy ,напълно съм съгласна.
Авторке научи се да губиш с достойнство!
Това също е много важно и май вече ти е време да го осетиш!Хубаво,браво,хареса а си го,но това не значи задължително,че трябва да го имаш! ;)
Огледай се за стълбата, която води надолу. С други думи слез малко на Земята. Имаш много голямо самочуствие. Без лоши чувства ти го казвам. Бъди малко по-земна и не се взимай толкова насериозно. Тогава може и да имаш успех.
Пффф,на 15 години си и си имала много момчета :razz: сама се сети каква изглеждаш :razz: пффф
каква ? пфф вижте искам мнение не портрет на тфа как изглеждам !
VinDiesel
08-14-2010, 19:56
Отказите са неизменна част от нашия живот.Та сама реши,ние не го познаваме тоя аланко ,че да ти кажем,връзвай го за тебе...
bratignat
08-14-2010, 20:03
каква ? пфф вижте искам мнение не портрет на тфа как изглеждам !
Ако си чакала да ти сложа розови очила, възможно е често да оставаш разочарована. Рисуването е друга моя стихия, но за това друг път.
BlackCross
08-14-2010, 20:06
Всеки човек губи няма човек който да не е губил! Просто при нея рядко се случва което до някаде е хубаво.
anonymous708973
08-14-2010, 20:51
Харесвам те , но не искам да те наранявам ,ценна си ми като приятелка красива си но аз никога не съм с едно момиче за да го използвам
Това е било учтив начин да ти каже "Не си мой тип, не искам да излизам с теб".
Самочувствието ти е в повечко наистина. На 15 имала била много момчета. Ми радваме се за теб. Не си свикнала на откази? Ми свикни бе, душа!
mnogoznaikO
08-14-2010, 21:01
Харесвам те , но не искам да те наранявам ,ценна си ми като приятелка красива си но аз никога не съм с едно момиче за да го използвам
Самочувствието ти е в повечко наистина. На 15 имала била много момчета. Ми радваме се за теб. Не си свикнала на откази? Ми свикни бе, душа!
Глупав отговор :) Казва й , че я харесва , не се опитва да я разкара ! >>> явно просто държи много на нея и цени приятелстово им :)
bratignat
08-14-2010, 21:40
Глупав отговор :) Казва й , че я харесва , не се опитва да я разкара ! >>> явно просто държи много на нея и цени приятелстово им :)
А любимият ти филм е пепеляшка. Реже я възпитано, да представи си има момчета със стандарти, не е достатъчно тя да е единствената, която му обръща внимание.
mnogoznaikO
08-14-2010, 21:47
А любимият ти филм е пепеляшка. Реже я възпитано, да представи си има момчета със стандарти, не е достатъчно тя да е единствената, която му обръща внимание.
Не ги слушай ... ;) Нека да си има момичето самочувствие бе ... ако искате я помолете да ви даде малко :) Абе к'во да ти кажа. Предималко 1 пишеше тема , що не му обръщали момичетата внимание , а след т'ва гледам че дал съвет как се заговаря момиче ... :-D
Тука , разбирачи всякви , по всичко ! :grin:
Аз немога да разбера моето самочувствие , пречи ли ви или на вас не ви достига ! Не приемайте " Имала съм много момчета " - едва ли не курвенска работа исках да кажа че имам опит и не съм получавала откази ! Няма смисъл да се боря срещу някой, който не ме познава!
Пс. в темата не става въпрос за моето самочувствие !
+1
anonymous708973
08-15-2010, 07:17
Не ги слушай ... ;) Нека да си има момичето самочувствие бе ... ако искате я помолете да ви даде малко :) Абе к'во да ти кажа. Предималко 1 пишеше тема , що не му обръщали момичетата внимание , а след т'ва гледам че дал съвет как се заговаря момиче ... :-D
Тука , разбирачи всякви , по всичко ! :grin:
Каза човекът, който се е кръстил Многознайко. Изглеждаш пич, обаче помисли пак... Това си е чисто отрязване. Просто е възпитано. Защото ако беше казал "Не ме кефиш", всички в момента щяха да са скочили и да обясняват какъв е селянин и гадняр, щото видиш ли, не е харесал авторката. В страшно малко случаи момчето наистина иска да си запази приятелството с момичето. В още по-малко случаи ще се опита да го направи. Едно е да имаш самочувствие, друго е да кажеш "имала съм много момчета и не съм свикнала на откази". :)
Първото нещо, което ми хрумна като прочетох заглавието на темата беше "Ами свиквай". Ще преживееш още много откази и разочарования в този живот, така че старай се да не взимаш нещата навътре. Момчето ти е отказало - и какво от това? Да не е единствен? Само на 15 си, тепърва ще срещаш момчета и ще се влюбваш. Преглътни отказа и се огледай за следващия.
Между другото и аз точно това си помислих :)
Имаш опит ? Ти дори не можеш да разбереш какво се е опитало да ти каже въпросното момче. Нямаш шансове, разбери го. Някой ти е отказал и ти не можеш да повярваш, че това се случва на теб за трети път доколкото разбирам. Еми ще ти си случи и за пети ако съдбата така е решила. Ще го преодолееш.
по течението съм година .....
Може и да са две ще ти се наложи да чакаш :)
bratignat
08-15-2010, 08:12
Пич, не мога да разбера, защо приемаш, че момчетата и момичетата са толкова различни? Пак повтарям - не всички момчета се хващат за първото момиче, което им пусне. Има такива, които си имат стандарти - също, като при момичетата. Дали авторката е висок или нисък стандарт е без значение, по една или друга причина не отговаря на желанията на пича.
Казвал й че я бил харесвал - ок, при нас момчетата няма значение какво казваме, обаче действията са важни. А пичът нищо не прави по въпросът.
MiChKoO - нищо лично и към теб. Приемете, че ситуациите не са статични, хората още по-малко.
soul1199
08-15-2010, 12:31
момчето се е опитало да те разкара :lol:
Порязаха ли те с голямата балтия :D
Еми, авторке, като се пробваш на загорели типове няма как да бъдеш резната. Сега си намери майстора. :D