Влез

View Full Version : Не съм свикнала с откази

MiChKoO
08-14-2010, 19:27
здравйтеее ! не съм свикнала с откази , открит човек съм и винаги признавам чувставата си ,но това понякога е грешка ! На 15 съм и досега съм получавала 2 отказа ,имала съм много момчета , наранявала съм и са ме наранявали ! Има момчета които искат да са с мен но аз все избирам по странни момчета и там ми е грешката може би ! Та денс ми се случи момчето каза Харесвам те , но не искам да те наранявам ,ценна си ми като приятелка красива си но аз никога не съм с едно момиче за да го използвам и знам че е такъв и това ме привлича рядкост са такива момчета в днешно време ! Да се отказвам ли според вас , какво да правя в последно време е рядкост да харесам момче , а ето че когато се осмелих иии пропаднах сега на къде ? Помогнете ми !

Да знам ще има хора които ще ме упрекват за грешките правописни и граматични но аз моля за помощ ,не за частни уроци

notlike
08-14-2010, 19:38
Да, ще те критикувам за грешките, които правиш, но те не са граматични или правописни. Грешките ти са, че сменяш често приятели и си изкарваш име, а то си излиза все някога. Бори се за него и докажи, че го искаш и че можеш да бъдеш достатъчно добър критерий за него. Трудно е, няма лесна борба, има лесно отказване, нали? Всеки може да спре и да се върне, но рядко някой може да отиде срещу течението. Направи така, но внимавай, можеш да настъпиш камък и да загубиш дори това, което си постигнала :)

CrAzYanDlaZy
08-14-2010, 19:39
Хубаво е човек да печели, но трябва да се научи и понякога да губи. :)
Щом момчето ясно ти е отказало, не се опитвай повече- очевидно нямаш шанс. Недей да мислиш толкова колко трудно си харесваш момчета. Остави се по течението и все ще срещнеш някой, който да харесаш и той също да те хареса. :)

MiChKoO
08-14-2010, 19:42
по течението съм година ..... и ето че се почви интригуващ човек , но аз съумях да го спечеля ! Искам да се боря а и никога не се отказвам лесно питам ви защото ми трябва някой да ме побутне както се казва ! И ка де ми е голямото самочувстие просто не съм свикнала с откази и това е не съм някоя сдухана кифла дет реве за щяло и нещяло !

bratignat
Огледай се за стълбата, която води надолу. С други думи слез малко на Земята. Имаш много голямо самочуствие. Без лоши чувства ти го казвам. Бъди малко по-земна и не се взимай толкова насериозно. Тогава може и да имаш успех.

TheBeliever
Първото нещо, което ми хрумна като прочетох заглавието на темата беше "Ами свиквай". Ще преживееш още много откази и разочарования в този живот, така че старай се да не взимаш нещата навътре. Момчето ти е отказало - и какво от това? Да не е единствен? Само на 15 си, тепърва ще срещаш момчета и ще се влюбваш. Преглътни отказа и се огледай за следващия.

Elenichkaa
08-14-2010, 19:44
^crazyandlazy ,напълно съм съгласна.
Авторке научи се да губиш с достойнство!
Това също е много важно и май вече ти е време да го осетиш!Хубаво,браво,хареса а си го,но това не значи задължително,че трябва да го имаш! ;)

7227
08-14-2010, 19:53
Огледай се за стълбата, която води надолу. С други думи слез малко на Земята. Имаш много голямо самочуствие. Без лоши чувства ти го казвам. Бъди малко по-земна и не се взимай толкова насериозно. Тогава може и да имаш успех.

Пффф,на 15 години си и си имала много момчета :razz: сама се сети каква изглеждаш :razz: пффф

MiChKoO
08-14-2010, 19:55
каква ? пфф вижте искам мнение не портрет на тфа как изглеждам !

VinDiesel
08-14-2010, 19:56
Отказите са неизменна част от нашия живот.Та сама реши,ние не го познаваме тоя аланко ,че да ти кажем,връзвай го за тебе...

bratignat
08-14-2010, 20:03
каква ? пфф вижте искам мнение не портрет на тфа как изглеждам !

Ако си чакала да ти сложа розови очила, възможно е често да оставаш разочарована. Рисуването е друга моя стихия, но за това друг път.

BlackCross
08-14-2010, 20:06
Всеки човек губи няма човек който да не е губил! Просто при нея рядко се случва което до някаде е хубаво.

anonymous708973
08-14-2010, 20:51
Харесвам те , но не искам да те наранявам ,ценна си ми като приятелка красива си но аз никога не съм с едно момиче за да го използвам

Това е било учтив начин да ти каже "Не си мой тип, не искам да излизам с теб".
Самочувствието ти е в повечко наистина. На 15 имала била много момчета. Ми радваме се за теб. Не си свикнала на откази? Ми свикни бе, душа!

mnogoznaikO
08-14-2010, 21:01
Харесвам те , но не искам да те наранявам ,ценна си ми като приятелка красива си но аз никога не съм с едно момиче за да го използвам

Самочувствието ти е в повечко наистина. На 15 имала била много момчета. Ми радваме се за теб. Не си свикнала на откази? Ми свикни бе, душа!

Глупав отговор :) Казва й , че я харесва , не се опитва да я разкара ! >>> явно просто държи много на нея и цени приятелстово им :)

bratignat
08-14-2010, 21:40

Глупав отговор :) Казва й , че я харесва , не се опитва да я разкара ! >>> явно просто държи много на нея и цени приятелстово им :)

А любимият ти филм е пепеляшка. Реже я възпитано, да представи си има момчета със стандарти, не е достатъчно тя да е единствената, която му обръща внимание.

mnogoznaikO
08-14-2010, 21:47

А любимият ти филм е пепеляшка. Реже я възпитано, да представи си има момчета със стандарти, не е достатъчно тя да е единствената, която му обръща внимание.

Не ги слушай ... ;) Нека да си има момичето самочувствие бе ... ако искате я помолете да ви даде малко :) Абе к'во да ти кажа. Предималко 1 пишеше тема , що не му обръщали момичетата внимание , а след т'ва гледам че дал съвет как се заговаря момиче ... :-D
Тука , разбирачи всякви , по всичко ! :grin:

MiChKoO
08-15-2010, 07:03
Аз немога да разбера моето самочувствие , пречи ли ви или на вас не ви достига ! Не приемайте " Имала съм много момчета " - едва ли не курвенска работа исках да кажа че имам опит и не съм получавала откази ! Няма смисъл да се боря срещу някой, който не ме познава!
Пс. в темата не става въпрос за моето самочувствие !

tarlyo
08-15-2010, 07:05
+1

anonymous708973
08-15-2010, 07:17

Не ги слушай ... ;) Нека да си има момичето самочувствие бе ... ако искате я помолете да ви даде малко :) Абе к'во да ти кажа. Предималко 1 пишеше тема , що не му обръщали момичетата внимание , а след т'ва гледам че дал съвет как се заговаря момиче ... :-D
Тука , разбирачи всякви , по всичко ! :grin:

Каза човекът, който се е кръстил Многознайко. Изглеждаш пич, обаче помисли пак... Това си е чисто отрязване. Просто е възпитано. Защото ако беше казал "Не ме кефиш", всички в момента щяха да са скочили и да обясняват какъв е селянин и гадняр, щото видиш ли, не е харесал авторката. В страшно малко случаи момчето наистина иска да си запази приятелството с момичето. В още по-малко случаи ще се опита да го направи. Едно е да имаш самочувствие, друго е да кажеш "имала съм много момчета и не съм свикнала на откази". :)

jo0zy
08-15-2010, 07:31
Първото нещо, което ми хрумна като прочетох заглавието на темата беше "Ами свиквай". Ще преживееш още много откази и разочарования в този живот, така че старай се да не взимаш нещата навътре. Момчето ти е отказало - и какво от това? Да не е единствен? Само на 15 си, тепърва ще срещаш момчета и ще се влюбваш. Преглътни отказа и се огледай за следващия.

Между другото и аз точно това си помислих :)

Имаш опит ? Ти дори не можеш да разбереш какво се е опитало да ти каже въпросното момче. Нямаш шансове, разбери го. Някой ти е отказал и ти не можеш да повярваш, че това се случва на теб за трети път доколкото разбирам. Еми ще ти си случи и за пети ако съдбата така е решила. Ще го преодолееш.

по течението съм година .....

Може и да са две ще ти се наложи да чакаш :)

Neon
08-15-2010, 07:42
еми свиквай :razz:

bratignat
08-15-2010, 08:12

Пич, не мога да разбера, защо приемаш, че момчетата и момичетата са толкова различни? Пак повтарям - не всички момчета се хващат за първото момиче, което им пусне. Има такива, които си имат стандарти - също, като при момичетата. Дали авторката е висок или нисък стандарт е без значение, по една или друга причина не отговаря на желанията на пича.

Казвал й че я бил харесвал - ок, при нас момчетата няма значение какво казваме, обаче действията са важни. А пичът нищо не прави по въпросът.

MiChKoO - нищо лично и към теб. Приемете, че ситуациите не са статични, хората още по-малко.

soul1199
08-15-2010, 12:31
момчето се е опитало да те разкара :lol:

ohluv
08-15-2010, 13:04
Порязаха ли те с голямата балтия :D

loliii
08-15-2010, 14:05
Еми, авторке, като се пробваш на загорели типове няма как да бъдеш резната. Сега си намери майстора. :D