View Full Version : Balea
Здравейте!Искам да ви попитам използвали ли се продукти на козметичната марка Balea.Т.к. е немска и мисля, че не е от най-евтините,но пък си заслужава,се затруднявам в намирането й.Има всякакви продукти-маски за лице,пяна,антицелулитен крем(всъщност само това съм използвала до сега).Та ако имате някаква информация-виждали сте я ,ползвали сте я,ви моля да споделите от къде сте,в кой магазин,къде се намира и ориентировъчна цена,ако е възможно.Аз обикалях в Горна Оряховица и в Търново,но безуспешно засега,а обиколих по-големите и реномирани магазини.Благодаря предварително!
Аз използвам продукти на Балеа..
Можеш да ги намериш мисля само в магазини DM ;)
meriLinka
08-15-2010, 07:13
антицелулитния добър ли е ?
foreverr
08-15-2010, 07:57
Дам, тази марка я има САМО в магазинте DM, аз онзи ден бях там и гледах, че има к озметика за лице, за тяло, за коса, абе всичко си имаше на тази марка балеа.И скоро ще си купя, чакам старите ми продукти да свършат и тогава :)
anonymous708973
08-15-2010, 08:37
Eдва ли, ама и на мен ми е интересно :) Някоя ползвала ли го е?
schhhhhhh
08-15-2010, 10:01
В DM ги има, много са добри, ползвала съм почти всички шампоани и балсами и съм адски доволна. За антицелулитния не знам, обаче
titinkaa
08-15-2010, 10:16
В магазини DM онзи ден си купих лосион за тяло с кокос и шоколад,все още не съм го ползвала,дано да съм доволна.
foreverr
08-15-2010, 10:51
Абе хора да попитам как е работното време на магазина ДМ? :-o
Преди около седмица си купих душ гел с мед и мляко на тази марка и мирише страхотно. За другите продукти на Balea не знам но от душ гела съм доволна. Мисля че ги има само в магазинити на DM. (В Шумен има такъв.) Цената не си я спомням много добре, но да е била най- много 4 лв.
много яка марка според мен , ползвала съм им шампоаните, балсамите, депилатоара, спрей за тяло, лак за коса и от всичко съм супер доволна :grin: а е на достъпни цени ( 3-4-5 лв.) е има и по-скъпи, но си струва
Уникален.За 6 месеца се сбогувах с бричовете и с това от вътрешната страна,което е още по досадно и трудно за регулиране!
На мен ми излиза,че това са някакви магазини за техника и мебели.Бихте л споделили в кои градове има от тях ? :-o
meriLinka
08-15-2010, 18:03
Уникален.За 6 месеца се сбогувах с бричовете и с това от вътрешната страна,което е още по досадно и трудно за регулиране!
супер, а колко струва?
Ух,не мога да ти помогна,моят е немски и е на вуйчо на жена му.Не зная. :-o
meriLinka
08-15-2010, 18:40
намерих още една тема за продуктите на balea
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=330440&postdays=0&postorder=asc&highlight=balea&start=0
kalpazanka
08-16-2010, 05:30
На мен ми излиза,че това са някакви магазини за техника и мебели.Бихте л споделили в кои градове има от тях ? :-o
София, Стара Загора, Плевен, Видин, Пловдив, Ямбол, Бургас и Силистра. Само за тези градове ми спомена бай Гугъл.
xHARDCANDYx
08-16-2010, 11:26
+ Габрово
malibugirl
08-16-2010, 14:25
продукти на тази марка мисля , че има само в магазина DM :)
и аз използвам продукти на Balea и са доста хубави ..
последно си взех лосион за тяло с кокос направо е страхотен. :)
meriLinka
09-03-2010, 08:12
Какво мислите за heat протектора на Balea?
GabisiTa
09-03-2010, 08:34
Мисля, че съм виждала в Търново продукти на Балеа, но не съм сигурна къде. В краен случай може да си поръчаш от интернет.
Аз имам душ-гел на Балеа с манго - уникален е! :)
Neopitom3na
09-03-2010, 11:09
София, Стара Загора, Плевен, Видин, Пловдив, Ямбол, Бургас и Силистра. Само за тези градове ми спомена бай Гугъл. + Варна, Шумен
Ползвам шампоан и лосион за тяло с кокос Balea и съм мниого доволна от тях.
nymphadora
09-03-2010, 15:18
София, Стара Загора, Плевен, Видин, Пловдив, Ямбол, Бургас и Силистра. Само за тези градове ми спомена бай Гугъл. + Варна, Шумен
+ Враца
Аз имам ексфолиант за лице на Балеа и съм много доволна.