View Full Version : Болки при секс
Много ме боли когато го правя,а в някои случаи дори проникването е невъзможно Отпускам си мускулите,но просто не влиза и не влиза Удоволствие пък въобще ни грам,само неприятни чувства и болка,иначе желанието си го имам. Не съм имала много партньори,но с всички е еднакво,правила съм секс около 30 пъти максимум.Също възможно ли е да имам инфекция,гъбички,вагинизъм ,фригидност или нещо подобно ?Какво ми има и как да се справя с този проблем,моля за съвет :-o
Може би си твърде тясна,пробвала ли си някакви лубриканти?
MissDeadly
08-15-2010, 11:35
При всички случай нещо не ти е наред... иди на преглед може да е нещо сериозно :о
Princessani
08-15-2010, 11:35
Много ме боли когато го правя,а в някои случаи дори проникването е невъзможно Отпускам си мускулите,но просто не влиза и не влиза Удоволствие пък въобще ни грам,само неприятни чувства и болка,иначе желанието си го имам. Не съм имала много партньори,но с всички е еднакво,правила съм секс около 30 пъти максимум.Също възможно ли е да имам инфекция,гъбички,вагинизъм ,фригидност или нещо подобно ?Какво ми има и как да се справя с този проблем,моля за съвет :-oНикой тук не е лекар ,за да ти каже да ли имаш инфекция или гъбички (но ако имаш би трябвало да имаш болка и като ходиш да пишкаш) или вагинизъм или фригидност както и да е там не е невъзможно ,но едва ли... За кой път правиш секс?
Awesomness
08-15-2010, 12:30
До миналата седмица на мода бяха темите "видях му го бременна ли съм", сега са на мода "боли ме не влиза" ...
Имаш няколко варианта. Не си достатъчно възбудена/овлажнена. Може да ползвате повече лубрикант. Има момичета, на които вагините са по-тесни и от дупето и трябва изключително много внимание и нежност. Пробвайте първо с пръсти. Ако нищо не помага прежали се 1 път и отиди на гинеколог нека те погледне и да ти каже какво, що.
Ей толкова пък ви е срам да отидете на лекар бе...
Откажи се от секса (толкова е просто) бз се пробвай с лубрикант както те посъветваха ... опитай първо да те отвори с пръсти ако си прекалено тясна и тогава да действа... опитай се да се отпуснеш и гледай да се възбудиш иначе не пробвай ...яак ще има болка 8) :razz:
mnogoznaikO
08-15-2010, 13:24
Много ме боли когато го правя,а в някои случаи дори проникването е невъзможно Отпускам си мускулите,но просто не влиза и не влиза Удоволствие пък въобще ни грам,само неприятни чувства и болка,иначе желанието си го имам. Не съм имала много партньори,но с всички е еднакво,правила съм секс около 30 пъти максимум.Също възможно ли е да имам инфекция,гъбички,вагинизъм ,фригидност или нещо подобно ?Какво ми има и как да се справя с този проблем,моля за съвет :-o
30 пъти ?! ти си мазохистка :D Явно си мн тясна :)
dPa3HuTeJl
08-15-2010, 16:24
Е добре де ние не сме гадатели няма как да ти кажем какво ти има , но ако искаш мога да погледна! :lol:
0y7ofCon7roL
08-15-2010, 18:49
Не можеш да вкараш тръбъ 3 цола в муфа 2.5 цола :? не и без обилно слюнкоотделяне
Не можеш да вкараш тръбъ 3 цола в муфа 2.5 цола :? не и без обилно слюнкоотделяне
хахахах каналин цоловвв :lol: трябва да се преплюе инъче муфата се къса по шевовете :razz: Пробвайте така :)
BiGBaDWolF
08-15-2010, 20:46
Чеки да питам ванга и че ти кажем ...