PDA

View Full Version : проблем с пениса

dreim
08-15-2010, 15:51
Здравейте,искам да ви помоля да ми отговорите честно и моля да пишат хора,които имат мнение и знаят какво говорят...
Така значи: в основата на пениса(точно там) имам някакви неща,които са като пъпки,но по-големи.На цвят са леко розови,големината им не е огромна но се забелязват имал съм и преди, но сега са повече,преди имах по 1,2 сега са 3,4 с времето се заличават, но излизат отново.ако някой знае какво точно обяснявам и е имал нещо такова.моля да помогне.Нямам 18 години , и не мога да ида при личната ми лекарка,поради факта , че е много блиска със семейството.Ако можете да ми помогнете с нещо -споделете.
интерисуваме също дали може да ми навредят на здравето някак... моля помогнете. Благодаря

dPa3HuTeJl
08-15-2010, 16:11
Трябва да го миеш пи-често! :-D

dreim
08-15-2010, 16:15
дано да е от това някой нещо друго?

xrusinka
08-15-2010, 16:54
А бе човек иди на лекар, какво ще ти направят вашите ако им кажеш, че имаш проблем ... Може и да е нещо сериозно не искам да те плаша, но задължително трябва да идеш на лекар!

dreim
08-15-2010, 17:12
Проблем ли е ако отида сам? без родителите ми да разбират той така или иначе ще гледа мен .. ако някой знае как вървят прегледите ще се плаща какво да правя нп поне ще знам ... кажете къде мога да намеря добър лекар във варна

Sh@d0w
08-15-2010, 17:18
Абе кви лекари какви пет лева какво го лъжете момчето,като и хал хабер си нямате за какво става дума...

Това са мастни пъпки,често срещани са през пубертета,при повече от 60% от младежите.Не са опасни и преминават след като излезеш от пубертета.Не се лекуват.Така че успокой се сичко ти е наред :)

Princessani
08-15-2010, 17:38
Здравейте,искам да ви помоля да ми отговорите честно и моля да пишат хора,които имат мнение и знаят какво говорят...
Така значи: в основата на пениса(точно там) имам някакви неща,които са като пъпки,но по-големи.На цвят са леко розови,големината им не е огромна но се забелязват имал съм и преди, но сега са повече,преди имах по 1,2 сега са 3,4 с времето се заличават, но излизат отново.ако някой знае какво точно обяснявам и е имал нещо такова.моля да помогне.Нямам 18 години , и не мога да ида при личната ми лекарка,поради факта , че е много блиска със семейството.Ако можете да ми помогнете с нещо -споделете.
интерисуваме също дали може да ми навредят на здравето някак... моля помогнете. Благодаря Нищо ти няма ,малко повече мие там долу и използвай има интинни сапуни ,в тея жеги е така.С крем здраве може да ти минат,от изпотяване може да е .

miss_kiss181
08-15-2010, 18:16
Моят съвет е да идеш на лекар, може и нищо да ти няма както твърдят някои, но все пак едно е да го писваш и ние да се чудим какво е, друго е да го види лекар и да ти каже със сигорност какво има и дали ти има нещо изобщо. :)

BiGBaDWolF
08-15-2010, 20:49
Много като тебе вече плакаха ... Отивай на лекар ...

Awesomness
08-15-2010, 21:41
Пъпчица ЛОЛ ! Хив - СПИН, Сифилис, чума!!!!!.... Толкова ли пък не може да различите една обикновена мастна пъпка от един ОБРИВ ??? В пубертет си, радвай се, че излизат на места, на които не се виждат. Вместо по цял ден да блъскате чекии и видео игри, пък прочетете 1 книжка, някоя важна тема в интернет - образовайте се малко бе маа му стара...

Princessani
08-15-2010, 22:17
Пъпчица ЛОЛ ! Хив - СПИН, Сифилис, чума!!!!!.... Толкова ли пък не може да различите една обикновена мастна пъпка от един ОБРИВ ??? В пубертет си, радвай се, че излизат на места, на които не се виждат. Вместо по цял ден да блъскате чекии и видео игри, пък прочетете 1 книжка, някоя важна тема в интернет - образовайте се малко бе маа му стара... Междо другото при повечето полови болести се появява обрив :D :D :D ,но е доста по обилен от това ,което се уплаква автора.И ако беше болест до сега да е разбрал.

shieldpro
08-15-2010, 22:22
Слушаите ся мен значи има няколко вариянта 1-во тоя е педал и си търси партньор но е срамежлив и е избрал бахти кофти зарибявката. :D :D
2-ро е напълно вазможно да има някакъв проблем за което се надявам да не е така а ако е така ИДИ ВЕДНАГА НА ОТУРИЗИРАН ЛЕКАР
3-то личната му хигиена е LOW :D
4-то може да е някакъв семеен проблем говори с вашите ако е възможно може просто да е някакъв ген.....

BlackCross
08-15-2010, 22:27
Проблем ли е ако отида сам? без родителите ми да разбират той така или иначе ще гледа мен .. ако някой знае как вървят прегледите ще се плаща какво да правя нп поне ще знам ... кажете къде мога да намеря добър лекар във варна
В Поликлиниката до даскало Елин Пелин там сигурно ще ти дадът нещо да си мажиш...

UNITED2
08-15-2010, 23:38
Споко бе човек,няма страшно ще видиш,че ще ти мине ;)

xinfamous
08-16-2010, 01:03
Много зле..ми отиди на лекар бе,ваще ще ти забранят да се лекуваш ли?

Sh@d0w
08-16-2010, 04:36
Явно не сте ми прочели поста,съвсем ясно обясних от какво е,спрете да пишете глупости и да садвате момчето.И бтв следващия път ползвай търсачката вече има такава тема

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=92887

dreim
08-16-2010, 10:32
Благодаря н всички които си дадоха мнението все пак имах някои дето се махнаха сами ... тези са същите но са от повече време ... ако не се махнат скоро ще отида на лекар благодаря ви :)

justin232
08-16-2010, 16:13
Кирилица!
kalpazanka

radie
09-28-2011, 20:15
Слушаите ся мен значи има няколко вариянта 1-во тоя е педал и си търси партньор но е срамежлив и е избрал бахти кофти зарибявката. :D :D
2-ро е напълно вазможно да има някакъв проблем за което се надявам да не е така а ако е така ИДИ ВЕДНАГА НА ОТУРИЗИРАН ЛЕКАР
3-то личната му хигиена е LOW :D
4-то може да е някакъв семеен проблем говори с вашите ако е възможно може просто да е някакъв ген.....
+1 , разгледай му профила , всичките му теми са мани мани :-D