View Full Version : Едно единствено нещо не разбирам ..
InloveAgain
08-15-2010, 16:21
Яд ме е .. наистина много ме е яд,защото повярвах на неща,за които беше очевидно,че нито са така ,нито могат да се случат..и все пак. :? Както и да е.
Не мога да разбера само едно.. защо момчетата искат да имат някое момиче и точно когато това стане сякаш желанието,което са имали, докато постигнат целта си изчезва и им става все едно.
Значи докато я сваля ,за да я омотае може да се държи прекрасно .. и точно когато тя вече е луда по него й бие шута или просто престава да се сеща за нея ..:x :? Нагледах се на такива,омръзна ми .. С каква цел се прави това нещо,нещо мн за велики ли се мислите.. :booooomb: . Съжалявам на всички за глупавата тема,но просто трябваше да споделя някъде... толкова съм бясна.. на себе си, не на него.. :booooomb:
fastuka96
08-15-2010, 16:26
Знам и аз съм на това мнение за момчетата , но защо ли го правят ... защото мислят , че когато разбият нечие сърце са по-велики :? `` Един път се среща точния човек .. пожелавам ти да го намериш и да си щастлива с него
:-)
Поредния човек който слага всички от другия пол под общ знаменател.. та както и да е това е друга тема. Лично аз немога да си го обесня, защо е така и немога директно да ти отговоря на въпросите които зададе, мога да кажа само че зависи на какъв човек попаднеш :) Дори и ти има някаква вина, понеже си повярвала на неща които са били " нереални " Просто, забрави тази работа и продължавай напред :)
InloveAgain
08-15-2010, 16:30
Поредния човек който слага всички от другия пол под общ знаменател.. та както и да е това е друга тема. Лично аз немога да си го обесня, защо е така и немога директно да ти отговоря на въпросите които зададе, мога да кажа само че зависи на какъв човек попаднеш :) Дори и ти има някаква вина, понеже си повярвала на неща които са били " нереални " Просто, забрави тази работа и продължавай напред :)
В случея да,сложих ги под общ знаменател,защото конкретно за него никой не може да ми даде причината ,поради която е постъпил така.Но в последно време много повече станаха момчетата,които правят точно това.И все пак знам,не всички са такива ;).
Ами предполагам че е модерно да се практикува това сред " тежкарите " :) Нали трябва да има някаква доза самочувствие след цялата работа и една, две хвалби пред " приятелите " от сорта на " Ехееей.. тая е луда по-мен.. ама аз и бих шута " естествено за да излезе " пич " пред тях и естествено те да му се радват за стореното :) Явно всичко се води от " модата " :)
Хмм нека да не забравяме че може да не знае какво иска :)
BlindedAngel
08-15-2010, 16:43
Като има лесни момичета, що пък да не го правим ?Всичко е за спорта.Мъжът е хищник така че свиквай... 8-)
InloveAgain
08-15-2010, 16:43
Хмм нека да не забравяме че може да не знае какво иска :)
Какво значи,не знае какво иска :? .За какво започва нещо изобщо като не знае накъде иска да отидат нещата . Или е много хубаво ей така да разиграваш някой,докато не срещнеш друг,на когото да подсвирнеш.Да знам аз сама съм си виновна,но просто ей такива 'хора' не мога да ги гледам просто. :? Като не знаеш кво искашш не прави нищо бее .дееба.
Замалко да си помисля че тръгваш на мен да ми се караш.. дори и да е така, нормално е.. сам се подхванах с темата. Както и да е !! Такива хора има, има и друг вариант.. може просто да си е играел.. и аз вече незнам.. можеби трябва да говориш с него и той да ти каже истината а не тука да се мъчим да гадаем :)
Като има лесни момичета, що пък да не го правим ?Всичко е за спорта.Мъжът е хищник така че свиквай... 8-)
Айде още един " играч " пич, нищо лично но ти да не живееш според законите на джунглата ?? :) О.. не, извинявам ти се :) Играчите сте така :)
brutaLxxbunny
08-15-2010, 16:48
Факт е,че момчетата се не се влюбват толкова лесно колкото момичетата,нали ?Ние твърде бързо се привързваме и искаме много близост,срещи и т.н. Накрая на тях им става безинтересно.Ако искаш трайна връзка с момче,не се тръгва с него 2 месеца,след като сте се запознали (с повечето момчета говоря ).Когато момчето обаче вече се влюби,тогава няма да те заебе.Просто им трябва повече време,отколкото на нас момичетата.
Факт е,че момчетата се не се влюбват толкова лесно колкото момичетата,нали ?Ние твърде бързо се привързваме и искаме много близост,срещи и т.н. Накрая на тях им става безинтересно.Ако искаш трайна връзка с момче,не се тръгва с него 2 месеца,след като сте се запознали (с повечето момчета говоря ).Когато момчето обаче вече се влюби,тогава няма да те заебе.Просто им трябва повече време,отколкото на нас момичетата.
Ако трябва да съдя по себе си.. изобщо немога да се съглася с теб но за повечето или останалите може и да си права :)[b]
SummerDream
08-15-2010, 17:03
Явно не си попаднала на точния човек, подбирай с кого да се занимаваш 8-)
Айде още един " играч " пич, нищо лично но ти да не живееш според законите на джунглата ?? :) О.. не, извинявам ти се :) Играчите сте така :)
Глей пък тоя. Като можем и ни изнася що да не го правим бе, отворен? Щом има момичета, които да ни се връзват ще се възползваме много ясно! " Играчи " ама на нас ни е изгодно, сеш се? Препоръчвам ти и ти да го опиташ тоя номер, щото' ш си останеш с ръчичка в гащите. ; ))
Nevyzmutim
08-15-2010, 17:06
От това, което си написала се разбира, че си знаела що за стока е въпросния човек и въпреки това сама си си пъхнала главата в торбата. Т'ва не го оправдава него, ама няма и за какво ти да се питаш "защо?".
BlindedAngel
08-15-2010, 17:07
Ха-ха.Първо - не не живея според законите на джунглата.Живея и следвам мои "закони" и принципи.Второ - вече не съм играч(да бях такъв ) но вече не съм такъв.И трето - докато има наивни и слаби момичета,дето вярват че има любов на по 13-17 години, винаги ше има "играчи"...
InloveAgain
08-15-2010, 17:14
От това, което си написала се разбира, че си знаела що за стока е въпросния човек и въпреки това сама си си пъхнала главата в торбата. Т'ва не го оправдава него, ама няма и за какво ти да се питаш "защо?".
Да ,знам. И за това се ядосвам. Знаех какъв е ,сигурна бях,но въпреки това реших да опитам,реших да видя дали наистина мога да кажа 'да,ти наистина не си като другите',но в момента се разочаровах страшно. :)
Добре, нека е така както казвате, все ми е едно :) Доста мога да поспоря, но не смятам че има смисъл да флудя темата на момичето с това да се защитавам по някъв начин. Живейте си живота и толкова :) Относно това за " законите на джунглата " беше образно казано, заради изцепката " Мъжът е хищник " Надали 99 % от момченцата тук изобщо са някакви хищници ама айде :) Другото което ми направи впечетление " Живея по свойте закони " .. доста мъжествено от твоя страна :lol: :lol: бивш " играч " живеещ по свой закони, уникати сте !! И накрая.. " С ръчичка в гащите " :lol: :lol: . Те хората са казали за всеки влак има пътници мойто момче :) Айде с здраве..
Nevyzmutim
08-15-2010, 17:19
Да ,знам. И за това се ядосвам. Знаех какъв е ,сигурна бях,но въпреки това реших да опитам,реших да видя дали наистина мога да кажа 'да,ти наистина не си като другите',но в момента се разочаровах страшно. :)
То не е лошо и такива рискове да се поемат от време на време, ама ако наистина е било очевадно, както си написала ... ще си имаш едно на ум следващия път. :)
BlindedAngel
08-15-2010, 17:24
Добре, нека е така както казвате, все ми е едно :) Доста мога да поспоря, но не смятам че има смисъл да флудя темата на момичето с това да се защитавам по някъв начин. Живейте си живота и толкова :) Относно това за " законите на джунглата " беше образно казано, заради изцепката " Мъжът е хищник " Надали 99 % от момченцата тук изобщо са някакви хищници ама айде :) Другото което ми направи впечетление " Живея по свойте закони " .. доста мъжествено от твоя страна :lol: :lol: бивш " играч " живеещ по свой закони, уникати сте !! И накрая.. " С ръчичка в гащите " :lol: :lol: . Те хората са казали за всеки влак има пътници мойто момче :) Айде с здраве..
Хубаво, ще те питам така.На колко си, колко момичета си имал,с колко момичета си спал (да се надяваме че ще отговориш честно), и в момента имаш ли си приятелка ?
мацко не се ядосваи за минали неща ;) всяко момиче е срещало такива "играчи" , с времето се натрупова опит и започваш да ги различаваш, а истинският мъж изпъкава сред другите ;)
Години: 19 / Колко момичета съм имал: Съжалявам не си водя бележки, а явно заради такива като теб трябва да започна / С колко момичета съм спал: Един истински джентълмен няма да коментира това нещо, смятам че е некоретно спрямо момичето/момичетата. Плюс това смятам че е доста селско, лично мнение / Имам ли си приятелка: ДА / Приключихме ли с разпита ??
Хубаво, ще те питам така.На колко си, колко момичета си имал,с колко момичета си спал (да се надяваме че ще отговориш честно), и в момента имаш ли си приятелка ?
не е важно с колко е спал и на колко главата е завътртял, а какво впечатление е оставил след себе си и колко от всички могат да кажат "да тоя си го биваше, щото (примерно) не го е правил само за бройка"
BlindedAngel
08-15-2010, 17:42
Джентълмен ?!? Ясно.Приключихме.Явно си от тези "добри момчета",дето си мислят че ще намерят " правилното момиче" бързо и лесно само защото няма да я наранят,но нека те светна нещо - в момента манталитета на повечето подрастващи е че живеят за мига,искат тръпка а не "джентълмен".Искат лошо момче,а не някво жалко подобие на мъж.Бас държа че те е яд на всичките според тебе "олигофрени" дето винаги са с момичета/жени,а ти съм повече от 100 % сигурен че като се хванеш с някоя се вкопчваш в нея като удавник за сламка само и само да не я изтървеш защото така или иначе рядко ти връзват...Айде със здраве излизам,като се прибера пак ще пиша...
Всичко е до бройки,свалят някоя,за да се направят пред приятелите си и накрая показват как могат да и натрият носа.Ама това е нормално за мъжете :D :razz:
Бравоооо!!!!
Изчерпателно!!!! И накрая с ръчичка в гащитееее,големите хищницииии :razz:
SemperFidelis
08-15-2010, 18:12
Не съм чел други мнения, само ще кажа, че ако се правиш на недостъпна каквото и да ти признае, какво и да ти каже ти ако бездействаш и ако го режеш всеки път все ще се предаде по някое време.
Яд ме е .. наистина много ме е яд,защото повярвах на неща,за които беше очевидно,че нито са така ,нито могат да се случат..и все пак. :? Както и да е.
Не мога да разбера само едно.. защо момчетата искат да имат някое момиче и точно когато това стане сякаш желанието,което са имали, докато постигнат целта си изчезва и им става все едно.
Значи докато я сваля ,за да я омотае може да се държи прекрасно .. и точно когато тя вече е луда по него й бие шута или просто престава да се сеща за нея ..:x :? Нагледах се на такива,омръзна ми .. С каква цел се прави това нещо,нещо мн за велики ли се мислите.. :booooomb: . Съжалявам на всички за глупавата тема,но просто трябваше да споделя някъде... толкова съм бясна.. на себе си, не на него.. :booooomb:
Глупавите правят това, което ти описваш. Хитрите правят същото, но + eбане. Иначе къв е смисълът?
ами да ти кажа на мен ми е най-интересно когато свалям момичето а след това вече като съм го постигнал ми става едно безинтересно ама като не искам да я нараня се задържам при нея :-D
valdesbg
08-15-2010, 19:59
Целта е конкретното момиче да си легне с момчето. И толкова.
Затова се прави всичко това.
А предвид че има и по лесен и безболезнен начин.. не знам защо всички се изсилваме така яко и ненужно. Глупаци сме.. какво да се прави :)
(тук говорим за едното спане. По принцип подобно държание би значело друго нещо)
А аз не се вписвам към групата на момчета/мъже, които искат само да спят с някое момиче.
RomantiCBoY
08-16-2010, 05:07
Абе кога ще СПРЕТЕ ДА СЛАГАТЕ ВСИЧКИ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕ :-x :-x :-x .
Абсолютно всички момчета ли познаваш, че говориш така? Не мисля ...
Интересно ми е как всички, които се оплакват немогат да прекарат време с мен за да ви променя мнението. Такива момчета, каквито вие искате съществуват(смело заявявам, че аз съм такъв), но трудно се намират. Вие гледате да е някой хубав, напомпан батко, който гледа как да ви свали малко звезди и след това да ви учатка. Има момчета, които също искат да обичат и да бъдат обичани и държат много на половинките си. Затова просто потърси :)
InloveAgain
08-16-2010, 06:14
Интересно ми е как всички, които се оплакват немогат да прекарат време с мен за да ви променя мнението. Такива момчета, каквито вие искате съществуват(смело заявявам, че аз съм такъв), но трудно се намират. Вие гледате да е някой хубав, напомпан батко, който гледа как да ви свали малко звезди и след това да ви учатка. Има момчета, които също искат да обичат и да бъдат обичани и държат много на половинките си. Затова просто потърси :)
Това за общия знаменател го обясних.
Иначе не ми обяснявай кой какво гледа ,защото не е така,поне при мен.
А и + това лесно е да кажеш .. аз не съм такъв,аз съм различен,аз държа на половинката си и точно да дойде момента да го докажеш не само на думи и не става :).Но не те познавам.. и ако е така .както казваш .радвам се,че има такива момчета,колкото и да са малко ;).
valdesbg
08-16-2010, 07:10
РомантикБой палиш се лесно, но това не скрива колко празен си отвътре. Даже засилва подобна представа.
Авторке - Я ми драсни едно ЛС с това, което те мъчи, да видим какво мога да направя по въпроса. Само не увъртай с общите приказки :)
тъпо и гадно е от тяхна страна :neutral: и точно като почнеш да изпитваш някакви чувства към него и приказката свършва, ндам. не мога да разбера защо го правят?!? може би, не се замислоят за човека срещу тях и за неговите чувства :-o Заеби майна, не се занимавай. Ако наистина те харесва/обича/ е влюбенв теб, ще се бори а няма да се прави на гъз. :smt023
bratignat
08-16-2010, 09:14
Може би защото зад дебелите, високи стени на вашият Цариград се разстила празно поле. Ако зад тях се крият дворци, църкви или страноприемници оставаме за цял живот.
Строй.
Nevyzmutim
08-16-2010, 15:16
Само аз ли схванах, че момичето просто искаше да си излее гнева. :)
DeleteThisAccount
08-16-2010, 15:45
Защото докато ви омаем се правите на интересни и недостъпни, успеем ли - идва нашия ред да се позабавляваме. :-D
ScorpionGirl
08-16-2010, 16:04
Такива са си, то им е вродено... Както се пееше в една песен:
"Която нямаш я желаеш до полуда, когато я спечелиш - искаш друга"
П.П. - Преди този вид държание ме дразнеше, но с времето започнах да не му обръщам внимание...
Има и такива, които са девствени като теб. Даааааам.
Не си попаднала на момчето, което ще се различава от останалите ..
TheBeliever
08-17-2010, 09:59
Само аз ли не съм попадала на подобни дебили???
bratignat
08-17-2010, 10:02
Желала си гот олкова много защото е бил рисков. Случва се, най-доброто, което можеш да напраш е да се научиш да преодоляваш тези моменти. Звучи лесно, но изисква бая време.
xXxsyndromexXx
08-22-2010, 18:23
Хах..не е само при момчетата..при много от (по лесните) момичета е така..интересно е по време на свалката..докато я спечели..едва ли не..стигнал целта си..не се инътересува повече..просто си търси друга...
Абсолютно. Темата е за ключ.
soul1199
08-22-2010, 20:21
еми така става обикновенно,не се учудвам вече
djipsito
08-23-2010, 16:57
Зависи какво излъчва момичето, ако е ясно, че е някоя лесна плячка, мн ясно че момчетата ще се държат така. Ако вижда, че си точна и че не си типичната кифла, дори да не иска сериозна връзка, ще ти бъде приятел и няма да се изгаври с теб. Не съм момче, за да знам дали тва е ТОЧНО така, ама опита ми показва, че е... или просто съм попаднала на човек.
Момчетата да ме поправят ;)
SisinkaS
08-23-2010, 17:16
Хмм ето за такива индивиди имам един специален цитат от една песничка - мъже в кавички 8) Един истински мъж не би се държал като такъв кретен.И все пак не всички са такива.Не харесвам този вид индивиди и от двата пола. Мое мнение ! 8)
Josefinne
08-23-2010, 18:24
Bad boys bad boy what'u gonna do... :o when the bad boys come to get u.
Аз лично не си падам по Лошите момчета, за които е характерно това поведение. Май аз съм Лошо момиче, за това. Ноо все пак ми се случи веднъж точно така, както го описваш, да се държат и с мен. Тогава ми беше абсолютно непонятно, мислех си, че може би му е доскучало и си е поставил за цел просто да свали някоя, която изглежда трудна. Естествено като е постигнал целта си - вече не съм му била интересна. Обаче се случи така,ч е един мой приятел беше близък с това въпросно момче. И чак след много време той ми сподели, че наистина ме е харесвало това момче и е искал да ходи с мен искрено, но после го хванало шубето от обвързване. И затова се дръпнал. Просто някои момчета явно... Имат нещо втълпено в главата и им трябва време да проумеят, че това е просто предразсъдък и няма нищо лошо да си с момиче, което харесваш.
Не си попаднала на момчето, което ще се различава от останалите .. Или не си успяла да впечатлиш това момче,че да те помисли за различна от другите и да не постъпва с теб както и с другите.
anisummer
08-23-2010, 20:06
Аз лично , когато някое момче покаже интерес към мен, отначало го взимам като "Абе бегай оттука" и наистина съм много недостъпна (въпреки че примерно момчето срещу мен наистина е симпатяга). Мисля си , че по този начин задържам интереса за по-дълго. И примерно ако момчето ме покани да излезем, нямам против, НО винаги се държа някак...ъ как да го нарека..по-хладно с момчето. Когато примерно стане въпрос за нашите отношения сменям темата. Това също буди интерес. ПОнякога се отпускам, усмихвам се, държа се много гальовно и мило и наистина момчето си мисли, че едва ли не съм готова и изведнъж отново ставам онова хладното момиче. Просто настроенията ми винаги се менят и по този начин момчето никога не знае в даден момент как ще реагирам. И смея да кажа, че по този начин си хванах едно момченце( мн си го обичкам , макар и да не му го казвам, а му го показвам), със което вече една година сме така.. по-близки. Но дори и той не знае дали ходим или не. Хахах.. нашата история е много странна.
Просто в началото,когато не им се хвърляш и се правиш на недостъпна,така да се изразя,им е интересно,искат да те заловят,след като вече им паднеш не е толкова интересно .
kombarka
08-23-2010, 20:29
Бла бла бла...
И аз съм била в такова положение.
Бла бла бла...
Ще ти мине.
Бла бла бла...
Нищо ново, нали?
Защо се получава така? Много просто защото си го позволила колкото и да не ти харесва как звучи .... Достатъчно е един такъв да е имало в живота си ,за да се научиш как ти да ги въртиш на малкия си пръст. Идеята е да си имаш достойнство и да ги оставяш те да ти тичат след гъза... Сега знам,че ще ме нападне половината форум ,но искам да ти кажа че всичко е борба за оцеляване и винаги е било и винаги ще бъде..ако не мачкаш ти,тебе ще те мачкат. Горе главата и просто вече си го имай едно на ум.
:)
FunkyBoy
08-23-2010, 23:14
Не слагайте всички "момчета" под общ знаменател... :x Сигурен съм, че има много такива, но също толкова много са свястни. Просто повечето момичета (пак не говоря за всички) се влияят, падат си и обръщат внимание на отворковци, плейбойчета и "красавци"... а свястните остават на заден план...
момче съм, и мнението ми е неутрално!
bibylinka
08-24-2010, 11:37
Спокойно авторке за всеки влак си има пътници.Тези момченца които се правят на велики рано или късно ще си намерят майстора и ще видят какво е :)
BlindedAngel
08-24-2010, 11:43
Спокойно авторке за всеки влак си има пътници.Тези момченца които се правят на велики рано или късно ще си намерят майстора и ще видят какво е :)
Да намират си майстора един път и после к'во ? Пак продължават...Мислех че тая тема е приключена вече... 8)
Спокойно авторке за всеки влак си има пътници.Тези момченца които се правят на велики рано или късно ще си намерят майстора и ще видят какво е :) Освен за товарния :)
radoslava
08-24-2010, 12:58
Наскоро се запознах с такова момче всичко беше мн хубаво в началото после изведнъж............. никав интерес а аз полудях по него и не излиза от мислите ми :-o :-o :-o :-o
DaSparKonE
08-24-2010, 23:19
Авторке не само момчетата са така ...преди исках дълги връзки... и правех много компромиси за да се получи такава... но колкото повече компромиси правех... толкова по зле ставаше... поне 5 пъти съм тръгвал с момиче което решава че на 5 тия ден вече не ме иска... такаче сега не бих се замислил да правя същите номера... просто ей така... за спорта... и не защото не ми пука а защото си го връщаме на друг... поне при мен е така 8)
djipsito
08-25-2010, 10:05
Авторке не само момчетата са така ...преди исках дълги връзки... и правех много компромиси за да се получи такава... но колкото повече компромиси правех... толкова по зле ставаше... поне 5 пъти съм тръгвал с момиче което решава че на 5 тия ден вече не ме иска... такаче сега не бих се замислил да правя същите номера... просто ей така... за спорта... и не защото не ми пука а защото си го връщаме на друг... поне при мен е така 8)
Отмъщаваме на следващия за предишния... което не тря да става, щото той не е виновен ..
b3rrynkuu
08-25-2010, 11:11
0мръзва им .. в някои случаи виждат друга, или пък им омръзваме ! . . Както има едно " мъжката порода така и не разбрах ! " ; ] ..
хахаха Законите на джунглата, а?
Знаете ли колко женски буболечки изяждат мъжките след секс :D
А понякога момчетата просто мислят, че харесват някоя, а после се оказва че просто им се е искало да имат нещо по трудно за достигане, и като целта е достигната губят интерес.
Е не всички са такива ,не е единствения ,спокойно ще ти мине,гледай да правиш нещо друго и да не мислиш за него ..и кво почнахте да се нападате момчета> момичета и обратно :-o
Lexynnka
08-25-2010, 23:10
не съм чела цялата тема, но ще кажа.. един приятел ми го каза преди 3 дена- когато нещо не е твое, то ти е по-интересно. когато тръгнеш с момчето то вече губи част от интереса си към теб и престава да ти прави комплименти (примерно), новото става по-интересно... така им било в природата :-o извода- не тръгвай с никой и винаги ще си интересна 8-)