PDA

View Full Version : Как да се боря за момичето ?

withdrawsmoke
08-15-2010, 20:35
С едно момиче ходехме,но в последствие скъсахме.Не се здаржах и и предложих да ходим отново,неиният отговор беше НЕ !!! Не съм лесна , при което аз попитах "Изкаш да се боря за теб ли ?" тя отговори "еми така изглежда" Та как да се боря за съответното момиче ?

Smrazqvashta
08-15-2010, 20:38
С достойнство.

TheJin
08-15-2010, 20:40
Добре и как така се стигна до там да зададеш въпроса " Изкаш да се боря за теб ли ?? " А тя да ти каже " еми така изглежда " .. За какво се разделихте, каква беше причината.. и защо пък трябва да се бориш за нея ?? :) Сподели малко повече за да може да ти се даде адекватен отговор.. Т'ва е от мен

mnogoznaikO
С едно момиче ходехме,но в последствие скъсахме.Не се здаржах и и предложих да ходим отново,неиният отговор беше НЕ !!! Не съм лесна , при което аз попитах "Изкаш да се боря за теб ли ?" тя отговори "еми така изглежда" Та как да се боря за съответното момиче ?

С юмруци ... :o

:(

Punisherrr
Ох, вместо да си играете на гоненица, се хванете като бели хора да поговорите за отношенията и намеренията ви.

withdrawsmoke
08-15-2010, 20:51
Ох, вместо да си играете на гоненица, се хванете като бели хора да поговорите за отношенията и намеренията ви.

Добър савет е, но все пак не разбирам как да се боря за нея ? Какво да направя ка кда се даржа и т.н.

katericArofl
08-15-2010, 21:03

Ако е лесно няма да е интересно 8-)

Шзчакай малко седмица две току виж може да помогне

withdrawsmoke
08-15-2010, 21:07

Това едва ли е борба за нея а по скоро бягство и отдръпване.

BlackCross
08-15-2010, 21:16
Просто иска да я спечелиш отново или да докажеш ,че я искаш!

withdrawsmoke
08-15-2010, 21:17
Просто иска да я спечелиш отново или да докажеш ,че я искаш!

Добре де,но не съм добър в тези неща нямам голям опит и се нуждая от насоки савети и обяснения....

Valento
08-15-2010, 21:18
С юмруци ... Surprised

Sad

^ и този цял живот не ч*кии ше си остане

по темата:ако наистина държиш на това момиче и искаш да си с нея просто не прави глупости...борбата не е физическа надпревара,а тест за издрължливост на чувствата,просто и прави комплименти , карай я да се смее като сте заедно просто бъди мил и внимателен с нея , момичетата искат едва ли не да си им в краката но не се оставяй да стигнеш до там,просто бъди себеси с нея!

BlackCross
08-15-2010, 21:19
Първия път как я спечели?

withdrawsmoke
08-15-2010, 21:23
Първия път как я спечели?

чесно нямам си и представа започнахме като приятели и много децко и спонтанно беше но прерасна в нещо повече но скасахме и сега трябва да се боря за любовта и но си нямам и идея как и затова търся помощ от хора който наистина ще ми дадът добри савети.

Valento
08-15-2010, 21:25
нямам и идея как и затова търся помощ от хора който наистина ще ми дадът добри савети.

прочети това което ти написах !

BlackCross
08-15-2010, 21:36
Ако си лигаве пооправи се малко и започни да мислиш малко за нея питай я дали има нещо да сподели с теб ,ако сте в компания идете двамата на кфенце и недей да се караш с нея за глупости ,ако си виновен просто кажи да виновен съм ,а не да правите от мухата слон.Ако доста ревнуваш отпусни се щом е избрала теб...
За сега само това мога да кажа все пак не те познавам. ;)

Neon
08-16-2010, 00:42
Не чакай сватба взимай брадва.

xinfamous
08-16-2010, 01:06
С юмруци ... :o

:(

Прав е,юмруци,ритници в бъбреците..да разбере че си сериозен!

awerw
08-16-2010, 06:24

стиа ве вчера си сложих подписа ти на десктопа си :razz:

InloveAgain
08-16-2010, 06:34
Еми как.. показвай й ,че държиш на нея,че наистина я искаш .. карай я да се виждате,дръж се мило ..и най-важното недейте да говорите за това,което ви е скарало . Както казаха и другите бъди себе си,не е нужно да правиш кой знае какво,защото ти не си и безразличен така и така до някаква степен си я спечелил :).

bratignat
08-16-2010, 07:03
Изчакай седмица и чак тогава и се обади. Не я гони. Не ставай маймуна в никакъв случай. Загубиш ли й уважението край с връзката ви (ако все още го има де).

dimitar_ak
08-16-2010, 07:05
Тя вече ти е казала не. Дали да се правиш на маймунка и да й помпаш егото е твой избор. Покажи и отношение и, че още я искаш ясно и недвусмислено след, което се оттегли. Ако тя не направи крачка към теб съжалявам, но всичко е свършило.

valdesbg
08-16-2010, 07:14
Авторе - извади си главата от Д-то и виж колко плоско е това дето ти е казала и как очеизвадно има скрит под текст - искам да си ми помпа за его. Пък накрая ще те отрежа, щото ще съм получила каквото искам, не те броя за нищо, така че няма да ми е гузно.

withdrawsmoke
08-16-2010, 08:58
Авторе - извади си главата от Д-то и виж колко плоско е това дето ти е казала и как очеизвадно има скрит под текст - искам да си ми помпа за его. Пък накрая ще те отрежа, щото ще съм получила каквото искам, не те броя за нищо, така че няма да ми е гузно.

:x [-( :? :?

withdrawsmoke
08-16-2010, 14:31
Е продалжавайте със саветите.

bratignat
08-16-2010, 14:57

Авторе последните 5 мнения недвусмислено ти показват, че можеш само да губиш ако продължиш гонката.

withdrawsmoke
08-16-2010, 15:00

Авторе последните 5 мнения недвусмислено ти показват, че можеш само да губиш ако продължиш гонката.

Да,но въпреки това искам да опитам и исках да ми кажете: 1 Как да се боря за нея ? , 2 Как да и покажа че държа на нея ? Е вие сте: Спестете си коментарите че ще загубя много,наясн съм с ризка.
Отговорете ми на това което питам. Благодаря.

bratignat
08-16-2010, 15:09
Ти му говориш, а то.....
Без да я познавам, но ако я накараш да ревнува, може да се опита да те върне.

Всеки случай, и да си я върнеш, ще те разкара отново за нула време. Тя просто иска да бъде обградена от внимание. Успех, но си хвърляш силите напразно.

spyro
08-16-2010, 16:17
аре верно продАлжавайте със сАветите,че ми стана интересно.

withdrawsmoke
08-16-2010, 16:19

Точно така.

spyro
08-16-2010, 16:29

Точно така.

евала,мейт.