PDA

View Full Version : Не мога да се отпусна

milka
08-15-2010, 20:58
Аз съм момиче на 16 години,а приятелят ми е на 17.Ходим от няколко месеца,но не сме правили още секс,а и не е ставало дума за това.Напоследък докато сме заедно той се опитва да ме предразположи не точно към секс,нооо към нещо по-така.Проблемът е че аз не мога да се отпусна съвсем.Приятно ми е,но не знам точно какво ми става...Харесва ми как ме целува и как ме докосва,той самия каза,че си знае границите и не би направил нещо,което да не ми хареса.Той е най-различното момче,с което съм била до сега.Правила съм само орална любов,но иначе съм девствена,а той не е,но това не е проблем...не бързам за никъде и още не се чувствам готова,пък и той не ме притиска.Просто,когато идва някакъв по-горещ момент се изключвам тотално,а не искам да е така.Искам да се отпусна,но сякаш не се получава.Блокирвам и по едно време сякаш ми става неудобно от самата мен...
:-o

Awesomness
08-15-2010, 21:28
И ние к'во точно трябва да направим ? Ти ако сама не можеш да се отпуснеш и насладиш на момента, никой от форума няма да дойде да ти вика отстрани - "отпусни се бе, няма да те колят" ... Освен да ти кажа да се отпуснеш и да се насладиш на момента, друго просто нямам идея какво да те посъветвам. Алтернативата която не е препоръчителна - опитайте с алкохол... Да знам глупаво е, но алкохола премахва задръжките изцяло.
Вместо да се вцепеняваш отвръщай на нежното с нежно. Успех !

Princessani
08-15-2010, 21:35
Аз съм момиче на 16 години,а приятелят ми е на 17.Ходим от няколко месеца,но не сме правили още секс,а и не е ставало дума за това.Напоследък докато сме заедно той се опитва да ме предразположи не точно към секс,нооо към нещо по-така.Проблемът е че аз не мога да се отпусна съвсем.Приятно ми е,но не знам точно какво ми става...Харесва ми как ме целува и как ме докосва,той самия каза,че си знае границите и не би направил нещо,което да не ми хареса.Той е най-различното момче,с което съм била до сега.Правила съм само орална любов,но иначе съм девствена,а той не е,но това не е проблем...не бързам за никъде и още не се чувствам готова,пък и той не ме притиска.Просто,когато идва някакъв по-горещ момент се изключвам тотално,а не искам да е така.Искам да се отпусна,но сякаш не се получава.Блокирвам и по едно време сякаш ми става неудобно от самата мен...
:-o Проблема е в теб и в страха ти от секса или може би страх от това ,че ще те боли или от това ,че ще направиш нещо нередно ,ако живееш в по консервативна среда.Докато ти самата не си наясно със себе си ,няма и да си готова за секс.Разбери точно какво те спира.А може и причината да е в приятеля ти,да не е достатъчно настоятел.А може и да му нямаш доверие някъде вътрешно в себе си.А може да не си сигурна,че искаш той да ти е първия знам ли ?!

Valento
08-15-2010, 21:36
Натисни "Restart" :D

BlackCross
08-15-2010, 21:41
Ем когато започнете да говорите за секс кажи му ,че те е страх и не се чустваш готова щом не прави това каквото ти не харесваш ще те разбере. :)