View Full Version : Как може да се разреши този проблем ?
make_you_mine
08-15-2010, 21:54
Майка ми,аз и брат ми имаме проблем с баща ми-той се държи неадекватно,нанася тормоз с поведението си в/у майка ми и 2мата с брат ни, стигало се е до физически побой. Накарахме го да отиде в един друг апартамент,но той не отстъпва и няма да излезе от вкъщи,ако не му се наложи отвън. Какво можем да направим,за да го изгоним ? Предполагам,че е нужен развод,но преди това трябва някои власти(може би прокуратура) да го накара да се изнесе. Някакви предложения ?
Нищо не можеш да направите,освен да му мине яростта.Явно се е ядосал от нещо.
EmiNeMgIrL
08-16-2010, 05:53
Ако жилището в което живеете сега е негово едва ли ще успете да го изгоните :? Иначе..поговорете с него попитайте го защо се държи така..може би се е ядосал за нещо..не знам... :o ! Успех :wink:
miskaprizZ
08-16-2010, 06:58
Ако жилището в което живеете сега е негово едва ли ще успете да го изгоните :? Иначе..поговорете с него попитайте го защо се държи така..може би се е ядосал за нещо..не знам... :o ! Успех :wink: +1 Предполагам има причина... Просто поговорете Успех :)
make_you_mine
08-16-2010, 08:26
Жилището НЕ е негово и става въпрос за постоянни конфликти между него и майка ми и останалите от семейството. Просто искаме да го накараме да живее долу и питам по какъв начин правно може да се направи това.
TheBeliever
08-16-2010, 08:48
http://www.bgzakoni.com/index.php?option=com_content&view=article&id=171:2009-07-14-17-37-06&catid=38:2009-06-19-06-52-29&Itemid=100
Най-добре да посетите семеен психолог,добре ще му се отрази да поговори с някой,да го посъветват .. :)
vanity23
08-20-2010, 06:06
ами значи той по никакви причини не може да прави това и единственият изход според мен (освен ако майкати не иска да останат заедно) е развод а преди това потъесете закрила на детето и от там би трябвалода ви пратят и за закрила от насилие при пълнолетни или просто казано при институцията за домашно насилие или нещо подобно :( :( :(
StolenBliss
08-22-2010, 11:56
Ако нещата стигнат много далеч и наистина искате той да се махне оттам, доколкото съм аз запозната майка ти може да извади зповед той да няма право да се доближава до вас на по близо от 100 метра мисля че беше.. това вече са крайни мерки, но щом има и физичести тормоз,значи нещата са зле. Така или иначе дори и само психическия тормоз далеч не е за подценяване, минала съм през подобни ситуации.
FunkyBoy
08-22-2010, 12:08
Закон за закрила на детето или може да се съди за домашен тормоз! :)
UnkNoWn12
08-22-2010, 12:17
Ами ако апартамента е на майка ти го изритайте,не виждам друг начин :-o
Ами обмисляли ли сте варианта вие да се махнете? Щом той не иска да се махне вие го направете, но незнам да ли има къде да отидете ако се изнесете. Мисля че така бащати ще има достатъчно пространство, за да разбере каво точно иска...