Влез

View Full Version : Най-извратена случка...

BlackCross
08-15-2010, 22:52
Коя ви е най-извратена случка

OneGuy
08-15-2010, 22:53
скучка я пак ?

BlackCross
08-15-2010, 22:53
Грешка. :D

OneGuy
08-15-2010, 22:56
Ами един ден нямаше какво да правя .... и си викам ... нямам момиче под рака ... и животинчета нямам които да оправя ... обърнах компютъра и го прасках в УСБ слота ... след което свърших и ми излезна син екран ... трябваше да преинсталирам уиндоуса ... но не се оправи ... оказа се че нещо е дало на късо и е изгоряло захранването ... явно софтуера не е съгласен с моята сперма ... :oops: :oops: :oops:

Princessani
08-15-2010, 22:56
Коя ви е най-извратена случка пишкане :oops: :oops: :oops:

LDto
08-15-2010, 22:57
ама в секса ли ? :D защот съм карала моя да ме връзва да парното и да си ме действа :D :D :D :D и да ме пляска :oops: :-P

drakon44
08-15-2010, 23:00
Ами един ден нямаше какво да правя .... и си викам ... нямам момиче под рака ... и животинчета нямам които да оправя ... обърнах компютъра и го прасках в УСБ слота ... след което свърших и ми излезна син екран ... трябваше да преинсталирам уиндоуса ... но не се оправи ... оказа се че нещо е дало на късо и е изгоряло захранването ... явно софтуера не е съгласен с моята сперма ... :oops: :oops: :oops:
това незнам дали си си го измислил,но ако е вярно от това по-извратено едва ли ще видим :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

OneGuy
08-15-2010, 23:02
това незнам дали си си го измислил,но ако е вярно от това по-извратено едва ли ще видим :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Какво печеля ако няма по извратено от моето ?

drakon44
08-15-2010, 23:06
Какво печеля ако няма по извратено от моето ?
Ще ти кажа къде другаде можеш да си го завреш,ама може пак да изгори,нз :-o :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

LDto
08-15-2010, 23:08
ша спечелиш вибриращ пръстен за да не повреждаш повече електроуреди :D :D :D :D :D :lol: :-P

BouH
08-15-2010, 23:12
Ми то ... :grin: начи правим секс и аз съм я вързал за парното и к'во се случи нещу ми спадна и ми хрумна да и го подам ии първото .. че в тъмното не и нацелих устата и за капак и ми беше спаднал ... друго че после ме кара да я целуна беше доста забашно аа слънце що се не похвали :razz: :razz: 8)

OneGuy
08-15-2010, 23:13
Всъщност едно време имах котка ... казваше се Албинос ... беше чисто бяла ... и имаше мустаци по големи от моите.... обаче като я хванах за опашката и като я напънах ... да видиш ... кон боб яде ли ... стене като нз какво просто полудявам ... свърших в нея ... 1 месец ходи котката като изнасилена и умря ... преди това нашите ме питаха както и се е случило ... и аз им казах че без да иска ми е седнала на пръста ... и от тогава е така ... умря си котето ... ама преди това го минах докато беше още топло

LDto
08-15-2010, 23:17
Добре де неисках да си показвам извратеноста ама карай ..... после да не кажете че съм извратена :lol: :lol: :lol: кат бах на 12 си играх с едно коте и нещо ма болише мозъка та взех люта чушка и .... му я натърках у дупето ... сега кат се сетя и ми е жал ама тогава бе голям смях :D

OneGuy
08-15-2010, 23:19
пробвай с пиратка по голям смях е ... как се стърже по земята и накрая пааааааат и гледаш котката хвърчи 1 метър и такава мячи ... и си пада на сурата :Д

LDto
08-15-2010, 23:21
Направо с фояверка да пробвам поне да се разхварчи и кайма :lol: :lol: :lol: :lol:

OneGuy
08-15-2010, 23:23
ако намерих и 2 филии хляб и един грил може да правим принцеси ... с каймъ

Princessani
08-15-2010, 23:25
Всъщност едно време имах котка ... казваше се Албинос ... беше чисто бяла ... и имаше мустаци по големи от моите.... обаче като я хванах за опашката и като я напънах ... да видиш ... кон боб яде ли ... стене като нз какво просто полудявам ... свърших в нея ... 1 месец ходи котката като изнасилена и умря ... преди това нашите ме питаха както и се е случило ... и аз им казах че без да иска ми е седнала на пръста ... и от тогава е така ... умря си котето ... ама преди това го минах докато беше още топлобати какви сте гнусни чесно :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: с тея котки ,не ва ли е срам :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

OneGuy
08-15-2010, 23:27
Всъщност едно време имах котка ... казваше се Албинос ... беше чисто бяла ... и имаше мустаци по големи от моите.... обаче като я хванах за опашката и като я напънах ... да видиш ... кон боб яде ли ... стене като нз какво просто полудявам ... свърших в нея ... 1 месец ходи котката като изнасилена и умря ... преди това нашите ме питаха както и се е случило ... и аз им казах че без да иска ми е седнала на пръста ... и от тогава е така ... умря си котето ... ама преди това го минах докато беше още топлобати какви сте гнусни чесно :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: с тея котки ,не ва ли е срам :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ако имаш куче ... под ръка което да не ти е много скъпо .... пиши ми на лс ... :Д

LDto
08-15-2010, 23:30
:lol: :lol: :lol: котка на грил :razz: :razz: :razz: ние тук почнахме чак кулинария ... днес котки утре кебапчена балкан и шаро ..... да заете няма лошо :razz:

OneGuy
08-15-2010, 23:31
Да ни надушат корейците ... да видиш тогава...

LDto
08-15-2010, 23:34
:lol: :lol: :lol: :lol: ко приказваш :lol: :lol: :lol: :lol: .... дай да си основем един ресторан за котки на шиш и бутчета от кучета и папагалски трътки на шиш ... корейците ще идват да ядат при нас :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

OneGuy
08-15-2010, 23:36
стигат ми циганите в Б-я ... ами и гадни жълти хора ядящи котки кучета .... абе всичко на 4 крака

LDto
08-15-2010, 23:40
не бе че и ние жените некой път сме на 4 крака .... :razz: :razz: :razz: относно колко други извратени случки имам ... нз до 12 год бях мн изратева сега ми дойде акъла ама пак съм извратена с мойто момче ... :razz: :razz: :razz: сек сетих се онзи ден се ебахме и той свърше нали и ко да прайм ша ме ръчка с маркер .... :razz: :razz: :razz:

OneGuy
08-15-2010, 23:43
стига де случката ми с компютъра бледнее пред това...

LDto
08-15-2010, 23:53
ем ко да направя .... той мислише с дизедорант ама аз кат го видех тва и направо си се стаписах и взе маркера :D :D :D :D секса е важен добре че не взе крастевица :razz: :razz: :razz:

OneGuy
08-15-2010, 23:54
и маркера как беше :Д

LDto
08-15-2010, 23:56
Много тънак нещо 8-) 8-) 8-) :razz: но върши работа в кретични моменто :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

OneGuy
08-15-2010, 23:58
Може да пробвате с това http://blogs.seattleweekly.com/buzzerbeater/dynamite.jpg ще стане същата случка като с котката

LDto
08-16-2010, 00:02
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: ша стана супер Любо бе :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

OneGuy
08-16-2010, 00:05
извинявай на колко си ? :Д

LDto
08-16-2010, 05:41
17 :)

MakeMeLaugh
08-16-2010, 06:26
flood/spam