View Full Version : Пусто шубе!
SmileMoreOften
08-16-2010, 07:52
Добър ден на всички четящи!! :)
Минавам директно на драматичния си проблем. :D
На 18 години съм \ дори на повече от 18 и половина :D \ и съм девствена.Имам приятел от почти 9 месеца.Обичам го.Той е доста солидарен с мен.Иска го много,но никога не ме е притискал или иэнудвал.Просто подхожда с търпение,но на мен вече ми е гадна цялата таэи работа,эащото сексът си е секс.Хахахаха... когато си легнем эаедно и эапочнем да се целуваме и опипваме тук-там,аэ се въэбуждам супер много,но дойде ли моментът,`като опре ножът до кокала`,шубето ми веднага ме обхваща с пълна сила ! И така вече доста време както раэбрахте.Оф,не энам какво повече да кажа.Сетих се эа форума и реших да напиша темата.Ако искате напиете нещичко. :)
Хубав ден!
DarkTemplar
08-16-2010, 07:54
Щом се обичате и държиш на него, явно е време да преодолееш шубето, да се отпуснеш и да свършите работата. Почнете по-нежно и с повече ласки.
mnogoznaikO
08-16-2010, 08:29
От какво те е страх ? Харсвате се.. от доста време сте заедно .. искаш го ... възбуждаш се и накрая ШУБЕ.. какво те притеснява ?
Princessani
08-16-2010, 08:30
Добър ден на всички четящи!! :)
Минавам директно на драматичния си проблем. :D
На 18 години съм \ дори на повече от 18 и половина :D \ и съм девствена.Имам приятел от почти 9 месеца.Обичам го.Той е доста солидарен с мен.Иска го много,но никога не ме е притискал или иэнудвал.Просто подхожда с търпение,но на мен вече ми е гадна цялата таэи работа,эащото сексът си е секс.Хахахаха... когато си легнем эаедно и эапочнем да се целуваме и опипваме тук-там,аэ се въэбуждам супер много,но дойде ли моментът,`като опре ножът до кокала`,шубето ми веднага ме обхваща с пълна сила ! И така вече доста време както раэбрахте.Оф,не энам какво повече да кажа.Сетих се эа форума и реших да напиша темата.Ако искате напиете нещичко. :)
Хубав ден!За кво те е шубе? Няма да те коли пф,не е кой знае какво първия път,не е няква нетърпима болка,много се филмираш.
InloveAgain
08-16-2010, 08:35
Няма от какво да те е шубе.Щом си имате доверие,щом го обичаш и държиш на него-не виждам какъв е проблема :).Ако те притеснява това,че ще ти е първия път спокойно.. със сигурност ще го направи по най-хубавия начин за теб.Отпусни се и когато дойде момента просто го направи :).
SmileMoreOften
08-16-2010, 08:40
Шубе ме е,эащото сме опивали и чувствам силна болка.
Била си детствена пък сега казваш, че сте опитвали как става това :-o
Qnkishhh
08-16-2010, 09:16
Малко по-малка съм от теб (на 17 и половина) и преди няма и седмица си направих сефтето. Ситуацията при мен беше почти аналогична, само дето не бяхме пробвали въобще преди това. Накрая си казах "Мечка страх, мен два пъти повече, айде действай, пък каквото стане..."...и то взе, че стана. Болката в началото не беше малка, но стиснах очите, потърпях известно време, след което нещата започнаха да се поуспокояват и даже взе да ми става хубаво.
Надявам се споделеното да ти е помогнало поне мъчнико. :)
SmileMoreOften
08-16-2010, 09:25
Била си детствена пък сега казваш, че сте опитвали как става това :-o Не ми е скъсал девствената ципа - така става.Опитвали сме много ясно.Но още в началото аэ эапочвам да усещам болката и се панирам.
DarkTemplar
08-16-2010, 09:27
Еми не се панирай. Първият път е възможно най-нормалното нещо за всяко момиче. При теб са налице всички предпоставки, потърпи малко, за добро е. ;)
Qnkishhh
08-16-2010, 09:31
Била си детствена пък сега казваш, че сте опитвали как става това :-o Не ми е скъсал девствената ципа - така става.Опитвали сме много ясно.Но още в началото аэ эапочвам да усещам болката и се панирам.
Хубаво, де, тази болка на/около входа на влагалището ли я чувстваш, или близо до химена?
SmileMoreOften
08-16-2010, 09:51
Хубаво, де, тази болка на/около входа на влагалището ли я чувстваш, или близо до химена?
Още на входа.
Qnkishhh
08-16-2010, 10:02
Тази болка няма как да изчезне без пркатика...според мен усещаш силата на разтегацията, ако мога така да се изразя, защото до момента на онова ти място не е влизало нещо толкова обемно и влагалището ти е поставено в ситуация, подобна на тази, в която биха били сухожилията ти, ако се опиташ да направиш шпагат, без да си се разтягала.
Затова дайте си време за чисто "свикване": той да се мотка около входа, през това време ти да стимулираш клитора си примерно, докато стигнеш до клиторен оргазъм...и така колкото пъти са ти достатъчни, за да сведеш дискомфорта до минимум. Оттам нататък всичко е фантазия и мъъничко стратегия, за да не се превърне сефтето ти в гадория. От мен толкова..Успех! :) :)
Мента + глог + валериан + още малко мента. :D
Няма страшно. Не съм чула някой да е умрял девствен. Рано или късно ще ти се наложи да си преглътнеш страха.
Ако пък чак толкова те боли, иди на лекар - да ти цепнат ципата. Може да е по-стегната от обикновено и затова да те боли повече.
Едит: Сега видях, че те боли на входа. Може да си по-тясна (което се оправя с практика :)). Може също да не си достатъчно овлажнена, пробвайте с някакво мазило.
Може би от напрежението прекалено много се стягаш и панираш. Трябва да бъдеш спокойна и максимално отпусната 8)
truculent
08-16-2010, 13:39
Нямаш избор :D базик бе.. Ами нема кво да се притесняваш според мен си попаднала на точния човек така че се отпусни и действай. Един път влезе ли няма излизане :)
Princessani
08-16-2010, 14:05
Аве недей да правиш секс то ще боли на умряло, един месец няма да можеш да ходиш като хората ,ще земе да припаднеш докато ти го набива пича ,че какво ще те прави. :shock: :shock: :shock: :razz: пф аз бях на 15 като го направиш и никаква болка не усетиш пф.Само малко натиск,което беше за 5-10 мин и толкова.Каква е тая ваща лигавщина . :D
Callisto
08-16-2010, 14:51
Купи си попърс. Това е един вид ароматизатор за стая, който ти действа като ненадминат афродизиак. Продава се във всеки секс шоп с различни миризми и за различни цели. Както се изрази един приятел навремето
"Твоя, ако го померише това нещо и отзаде ще ти даде да го изебеш". :D
SisinkaS
08-16-2010, 16:45
Добре де.. като сте заедно от толкова време и се обичате и си имате доверие и т.н. не виждам от какво те е шубе. Тя тая болка няма да изчезне докато не го направите 2 пъти поне.. Все пак тея мускулчета там доло трябва да се отпуснат ;) Явно е че си попаднала на точния човек така че другия път недей се панира, сигурна съм че и той ще се постарае да бъде по-приятно 8)
Не се притеснявай,давай смело!
хехе колко познатоо .. 8-) (само, че моето е повечко от 9 месеца) ..
Иска ми се да те посъветвам "Направи го!" ама знам какво е ии определено не опира само до това някой да ти каже "Давай смело!" ..
Опитай се да се отпуснеш максимално и да не мислиш за болката .. :-o
xinfamous
08-17-2010, 09:07
Абе по-добре недей ги слуша тия да ти кажа..Секса си е секс ама не те съветвам да пробваш,щото кой знае какво може да е чувството :? Недай си боже да изкървиш? Обмисляла ли си за това? Ами ако...ЗАБРЕМЕНЕЕШ?Също така едвали ще си първата която е умряла от секс! Съветвам те да се замислиш сериозно преди подобни налудничави постъпки.
П.С. Носи каска.
BiGBaDWolF
08-17-2010, 09:10
Като толко те е срах зарежи го и се завии през глава с 1 родопско одеяло и умри ...
0y7ofCon7roL
08-17-2010, 13:19
На момичетата които се изказват с думи като няма от какво да те е страх и тн. мога да им кажа едно голямо fuck you и вие сте били същите гипсове, ама сега като сте го направили и сте много отворени :x
SisinkaS
08-17-2010, 16:02
Абе по-добре недей ги слуша тия да ти кажа..Секса си е секс ама не те съветвам да пробваш,щото кой знае какво може да е чувството :? Недай си боже да изкървиш? Обмисляла ли си за това? Ами ако...ЗАБРЕМЕНЕЕШ?Също така едвали ще си първата която е умряла от секс! Съветвам те да се замислиш сериозно преди подобни налудничави постъпки.
П.С. Носи каска.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: \:D/
DarkTemplar
08-17-2010, 16:05
П.С. Носи каска.
Добро, добро. :D :D :D
Awesomness
08-17-2010, 16:27
То търпението си има граници. Като прекалите и момчето ще ходи да брули друга слива :lol: :lol: :lol:
Qnkishhh
08-17-2010, 17:15
На момичетата които се изказват с думи като няма от какво да те е страх и тн. мога да им кажа едно голямо fuck you и вие сте били същите гипсове, ама сега като сте го направили и сте много отворени :x
Наистина бях "същият гипс" и въобще не ме е срам да си го призная, защото е човешко! Но преодолях страха си и споделям как съм го направила, току-виж помогнало - какво надуто има в това?! :?
0y7ofCon7roL
08-17-2010, 17:31
Наистина бях "същият гипс" и въобще не ме е срам да си го призная, защото е човешко! Но преодолях страха си и споделям как съм го направила, току-виж помогнало - какво надуто има в това?! :? Най-малко теб съм имал предвид, даже като цяло твоя отговор е един от най-адекватните в темата, по скоро имах предвид онези които гледат с натсмешка над ситуацията с авторката на темата и пускат коментари от рода на "кво те е страх толкова" или пък "абе не е кой знае какво защо те е страх толкова"
Qnkishhh
08-17-2010, 17:45
Наистина бях "същият гипс" и въобще не ме е срам да си го призная, защото е човешко! Но преодолях страха си и споделям как съм го направила, току-виж помогнало - какво надуто има в това?! :? Най-малко теб съм имал предвид, даже като цяло твоя отговор е един от най-адекватните в темата, по скоро имах предвид онези които гледат с натсмешка над ситуацията с авторката на темата и пускат коментари от рода на "кво те е страх толкова" или пък "абе не е кой знае какво защо те е страх толкова"
Амии :oops: ... Добре, де, съжалявам. Моя грешка...
Първото момиче, което да е на 18 и да е девствено. ;0
kaishence
08-17-2010, 20:46
Отпусни се. Ако наистина имаш доверие на човека срещу теб и искаш първия ти път да е с него..то тогава просто те е страх от болката :). А при теб няма да е голяма тъй като си достатъчно развита, което важи и за половите ти органи :). Няма какво повече да чакаш :)...
Princessani
08-17-2010, 22:18
Според мене няма момиче което да не го е страх преди първия път. Просто се отпусни и при всеки път в който се 'шашнеш' си повтаряй 'аз съм с човека когото обичам, няма нищо страшно..' иили пък ако ти е много дълго 'мечка страх, мене - не' и отваряш краката.. :lol: Това е само според теб,аз бях доста по=малка от авторката на 15 и изощо първия път не ме беше срах да го направя.Ако познаваш някой доста добре не виждам от какво трябва да те е страх.При мен беше следното ,след като толкова хора го правят сигурно не е страшно и го направих. :-D :-D
emii vreme e da se ebete... :D se pak si na 18 ... az sum na 16 i sum go pravila sigg nad 40 puti :grin: :grin: :grin: sekmanistanka sum :oops:
mrfahrenheit
08-18-2010, 15:07
Да ви имам лабилните психики.
СТРАХ ви е от парче месо какво остава за нещо по-сериозно.
дай малко по-смело...не се панирай чак толкоз..колкото по-бързо го направиш..толкова по-добре за вас
emii vreme e da se ebete... :D se pak si na 18 ... az sum na 16 i sum go pravila sigg nad 40 puti :grin: :grin: :grin: sekmanistanka sum :oops:
Нали се знаеш каква си? :P
Или го правиш или не го правиш.Не може все да бягаш от страха си,а това не е нещо кой знае какво,че да се панираш.Ами,ако при по-сериозна ситуация се панираш...ще успееш ли да направиш нещо ? Не,преодолей го,нагласи се позитивно и няма да ти пука.
kaishence
08-20-2010, 23:12
О, Боже мой!
DrumNBass
08-21-2010, 08:09
Трябва да се отпуснеш ;)