PDA

View Full Version : Любовта не винаги е истинска

anity1997
08-16-2010, 12:05
Здравейте,
Най-накрая реших да се обърна към вас.Преди близо година имаше едно момче от класа,което ме харесваше.Аз всеки път го одрязвах,но си имаше причина за всичко.Аз направих грешката и му доверих моята най-голяма тайна.А сега тои ми се сърди и ме унижава пред целия клас.Мисля,че аз не съм виновна.Разбирам да не си говорим,но той прекали.вече близо година ме унижава.Аз не обръщам внимание,но понякога ми идва да му кажа всичко което мисля.Имам чувството,че аз нямам право да греша.Като го одррязах за пореден път той се наду страшно много.Той е от типовете хора,които нищо не струват,но се правят на лидери на класа.Аз все още съм на 14,но повече немога да търпя.Моля Ви кажете ми какво да правя.
Благодаря предварително!!! :) :) :smt022

awerw
08-16-2010, 12:13
прави се че не те интересува и мисля че ще спре

TheBeliever
08-16-2010, 12:21
Това, което се е случило е абсолютно нормално за децата на тази възраст. Момченцето харесва момиченцето, но като го отблъскват то, наранено, започва да си "отмъщава". В случая ти сама си си виновна, че си му дала възможността да те унижава, а именно казала си му "голямата си тайна". Сега можеш само да търпиш.

anity1997
08-16-2010, 12:21
Опитвам се да не му обращам внимание!Но не винаги помага.Той все пак продължава!!Незнам ще давам всичко от себе си,за да си сдържам нервите. :)

anity1997
08-16-2010, 12:25
направих още една голяма грашка.Извинихм му се сега той сигурно си мисли,че може да ме развърта както си поиска.Да прави сте с моите камъни по моята глава.Нямам избор освен да търпя. :)

anity1997
08-16-2010, 12:25
направих още една голяма грашка.Извинихм му се сега той сигурно си мисли,че може да ме развърта както си поиска.Да прави сте с моите камъни по моята глава.Нямам избор освен да търпя. :)

bebe7o
08-16-2010, 13:10
Детска му работа. Остави го.Нека си говори.След време ще му омръзне и ще си намери друго занимание.

natalie111
08-16-2010, 13:12
Здравейте,
Най-накрая реших да се обърна към вас.Преди близо година имаше едно момче от класа,което ме харесваше.Аз всеки път го одрязвах,но си имаше причина за всичко.Аз направих грешката и му доверих моята най-голяма тайна.А сега тои ми се сърди и ме унижава пред целия клас.Мисля,че аз не съм виновна.Разбирам да не си говорим,но той прекали.вече близо година ме унижава.Аз не обръщам внимание,но понякога ми идва да му кажа всичко което мисля.Имам чувството,че аз нямам право да греша.Като го одррязах за пореден път той се наду страшно много.Той е от типовете хора,които нищо не струват,но се правят на лидери на класа.Аз все още съм на 14,но повече немога да търпя.Моля Ви кажете ми какво да правя.
Благодаря предварително!!! :) :) :smt022

Кажи му това,което мислиш.Не му позволявай повече да те унижава.Някои момчета си отмъщават за това,че момичето го е отрязало,и за да не им е тъпо си отмъщават с подигравки и т.н :o

anity1997
08-16-2010, 13:33
Тъй , тъй. И най-голямата ти тайна е , че все още играеш с кукли ? Ехе до там не съм докарала :D Това не е най-голямата тайна :D

truculent
08-16-2010, 13:51
Ххх щи кажа решение само ми кажи имаш ли некой приятел който си нема работа?

Elenichkaa
08-16-2010, 13:56
и така,защо любовта да не е истинска????
Колкото до момчето,кажи му какво мислиш!И изобщо спри дА се занимаваш,освен...ако не го харесваш и ти....

anity1997
08-16-2010, 14:01
Такова нещо като харесване няма между нас.А относно темата нямаше какво друго да измисля. :D

anity1997
08-16-2010, 14:03
Ххх щи кажа решение само ми кажи имаш ли некой приятел който си нема работа? Имам си такав приятел,който си няма работа :D

zlonamerena
08-16-2010, 14:42
Говори .. ме му мълчи и да го игнорирваш пак ще ти втръсне.. казваш му в очите всичко което мислиш,ама да сте пред класа,че да го сравниш със земята, и няма да се оставяш на такива пикльовци.. !