View Full Version : Бременна съм !! Какво да правяяяя .. ?????
Наистина съм откачила .. !! на 15 години съм и мисля, че съм бременна закъснява ми със 14 дни .. !! Такаа .. нека ви разкажа .. историята може да е адски смешна но моля ви отговорете ми без ебавки и шеги .. ! С приятеля ми бяхме на дискотека .. след което щяхме да ходим във нас да правим секс.. сичко си беше точно .. отидохме направихме си секса хареса ни .. след 3 дни една моя приятелка ми се обади да ми каже следното : Съседката ти е надупчила абсолютно всичките ви презарвативи :shock: Нали не сте ги използвали ?! - а аз и отговорих, че сме ги използвали всичките .. след което се молеххх да ми доиде но ето, че до ден днешен още не ми е дошло .. утре ще си взема тест .. или незнам какво да правя .. и как да кажа на гаджето си .. със сигурност ще ме зареже и няма да го интересува .. !!!! :(
Whoopdedoo
08-16-2010, 12:29
Спичай.
kalpazanka
08-16-2010, 12:30
Първо, какво търсят вашите презервативи в ръцете на съседката?
Второ, имаше подобен виц, така че не хващам вяра.
Трето, какво чакаш, та за тези 14 дни не си направи един най-обикновен мижав Шуър Чек за 3.70 лв?!
DarkTemplar
08-16-2010, 12:33
Марш до аптеката за Sure Check и ако недай Боже излезе положителен - на гинеколог!
И да, как съседката ти има достъп до презервативите ти?
moimoimoi
за напред гълтай :D и няма да имаш подобни проблеми
mnogoznaikO
Т'ва със съседката и надупчените презервативи не го вярвам :)
Не знам наистина какво са правили при нея .. мисля, че тя ги е била дала на приятеля ми :?
ScorpionGirl
08-16-2010, 12:35
Ако наистина са били надупчени и ако приятеля ти е свършил в презерватива докато е бил в теб, вероятността да си бременна е много голяма... Все пак направи теста и пиши какъв е резултата. Да се надяваме, че не си бременна.
П.П. - Защо му е на някого да дупчи презервативи ? :x
Qnkishhh
08-16-2010, 12:41
Според мен приятелката ти си прави голям майтап с теб. Замисли се малко: първо, за какво й е на съседката да ти дупчи презервативите, второ, откъде ще знае тя къде си ги държиш и трето, нали ако ги беше надупчила, без да ги разопакова, за да не разбереш, по опаковките щеше да има дупки, които двамата с приятеля си да забележите?? :-D:-D
Все пак иди на лекар, защото може да имаш някакъв друг проблем, заради който не ще да ти дойде. На най-добрата ми приятелка например веднъж й закъсня с 50 дена, защото в последствие се оказа, че има киста на левия яйчник.
със тая моя съседка се мразим адски много като се видим някаде ще се изприбием .. !! между другото още сега отивам за тест до половин час ще кажа резултата :oops: :?
ScorpionGirl
08-16-2010, 12:47
Добре, чакаме. И на мен ми стана някакво притеснено и сега съм под напрежение. :(
xrusinka
08-16-2010, 12:51
Не може да си толкова сигурна, че си бременна преди да си си направила тест за бременност, както казаха в по - горните постове вземи си един Шуър Чек .. :) И айде успех, дано да не си бременна и да не е нищо сериозно :)
Ми ако са били надупчени начи приятеля ти е мега тъпия за да не разбере все пак преди да се отвори презерватива се стиска посредата на пакетчето и ако няма въздух вътре ... презерватива е негоден... за употреба
TheBeliever
08-16-2010, 12:55
Мда, и аз го знам този виц. Ако презерватив в опаковка се надупчи остават достатъчно видими и даже релефни следи. Да не говорим, че лубрикантът изтича от дупчиците и омазва цялата опаковка. :?
Princessani
08-16-2010, 13:00
Наистина съм откачила .. !! на 15 години съм и мисля, че съм бременна закъснява ми със 14 дни .. !! Такаа .. нека ви разкажа .. историята може да е адски смешна но моля ви отговорете ми без ебавки и шеги .. ! С приятеля ми бяхме на дискотека .. след което щяхме да ходим във нас да правим секс.. сичко си беше точно .. отидохме направихме си секса хареса ни .. след 3 дни една моя приятелка ми се обади да ми каже следното : Съседката ти е надупчила абсолютно всичките ви презарвативи :shock: Нали не сте ги използвали ?! - а аз и отговорих, че сме ги използвали всичките .. след което се молеххх да ми доиде но ето, че до ден днешен още не ми е дошло .. утре ще си взема тест .. или незнам какво да правя .. и как да кажа на гаджето си .. със сигурност ще ме зареже и няма да го интересува .. !!!! :(В злобата на хората не се и съмнявам дано да не си бременна ,айде чакаме какво ще покаже теста :( :( :( искренно се надявам да не си бременна :(
Сега си взех тест и го направих.. бременна съм .. ! :cry:
Princessani
08-16-2010, 13:04
Мда, и аз го знам този виц. Ако презерватив в опаковка се надупчи остават достатъчно видими и даже релефни следи. Да не говорим, че лубрикантът изтича от дупчиците и омазва цялата опаковка. :?Горкичката .според мен трябва навсяка цена да кажеш на приятеля си и да вземете решение ,което няма да е лесно :( :( :( и след това на всяка цена да кажеш на родителите си като за начало :s и мисли докато имаш време ,колкото по скоро решиш какво ще правиш толкова по -добре :( :( :( :( :( миличката пф бати злобата на хората :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :cry: :cry: :cry: :cry:
ScorpionGirl
08-16-2010, 13:07
Ужас !!! :shock: :shock: :shock: Съжалявам... :( :( :( :( :( :(
xrusinka
08-16-2010, 13:09
Леле ужас, трябва да измислите нещо с твоя приятел, не вярвам да те зареже ако му кажеш ....... :(:(:(:( Страшно много съжалявам :(:(:(:(
TheBeliever
08-16-2010, 13:09
Аве така си мислите като са разгорещят нещата само презерватива ще оглеждат пф и вие сте едни айде успех . :(
Ако имат акъл - ще го оглеждат. А ти ако имаш презерватив подръка, вземи му направи 1-2 дупчици. Като видиш разликите между здрава опаковка и надупчена такава, тогава говори, че не се забелязвало.
П.П Почти съм сигурна, че темата е ебавка.
Princessani
08-16-2010, 13:12
Аве така си мислите като са разгорещят нещата само презерватива ще оглеждат пф и вие сте едни айде успех . :(
Ако имат акъл - ще го оглеждат. А ти ако имаш презерватив подръка, вземи му направи 1-2 дупчици. Като видиш разликите между здрава опаковка и надупчена такава, тогава говори, че не се забелязвало.
П.П Почти съм сигурна, че темата е ебавка. Ще зема да видя разликата еся ,пф както и аз нямам навика да ги гледам тея кондоми пф толкова да ги мразя :shock: :shock: :shock: :shock:
truculent
08-16-2010, 13:35
Мноу лошо.. Ами абордчето нема др спасение.. Пак как ш каиш на важте нз :? А и две въпрошчета как е успяла съседката да ти надупчи презервативите и от кой гр си?
милата.. :( :(
като казваш на приятеля си, поднеси му го бавно и полека, без да го плашиш, недей да му го сервираш ей така във въздуха, защото ще се изплаши повече.. не знам как да ти помогна, помощ можеш да получиш от родителите си
а на колко години си?
xrusinka
08-16-2010, 13:38
милата.. :( :(
а на колко години си?
Написала е на 15 .. :)
Написала е на 15 .. Smile
не съм обърнала внимание :) :)
Princessani
08-16-2010, 13:48
Аз лично бих го родила и бих го задържала .Все пак е твое и част от любовта междо двама души.Не е някое случайно момче.Няма да е лесно знам ,но училище и бъдеще може да го завърши на малко по-късен етап.В чужбина има спецялни програми ,които позволяват на млади майки да завършат образованието си ,въпреки това ,че имат бебе на по 16-17-18 годишни момичета.Тези програми се осъществяват през лятото .И успех.
kalpazanka
08-16-2010, 14:09
Стига вицове.