PDA

View Full Version : Бременна съм.. да го задържа ли ?

iw0na
08-16-2010, 13:37
Родителите ми нямат нищо против .. дайте ми съвет моля .. :oops:

xrusinka
08-16-2010, 13:39
Родителите ми нямат нищо против .. дайте ми съвет моля .. :oops:

Та ти си едва на 15 ... Тепърва ще живееш, ще учиш .... Според мен не трябва, въпреки, че абортът, не е хубав ... И е опасен, нооо .... Имаш живот пред теб .

TheBeliever
08-16-2010, 13:41
Ебааати ебавката. За 1 час успя да направиш тема "Бременна ли съм?", да си купиш и направиш тест, който да излезе положителен, да обсъдиш предполагаемата си бременност с родителите си, и да направиш АНКЕТА във форума, дали да го задържиш.

Някой връзва ли се???? :-o

Whoopdedoo
08-16-2010, 13:42
Ебааати ебавката. За 1 час успя да направиш тема "Бременна ли съм?", да си купиш и направиш тест, който да излезе положителен, да обсъдиш предполагаемата си бременност с родителите си, и да направиш АНКЕТА във форума, дали да го задържиш.

Иска ли питане изобщо?

xrusinka
08-16-2010, 13:42

Честно да ти кажа, и аз не вярвам кой знае колко ..

truculent
08-16-2010, 13:43
Момиче ти си решаваш но щом искаш мнение недей... Ще си прецакаш живота и ще съжаляваш няма да ти давам примери

Някой връзва ли се???? Surprised И аз така си мисля

Princessani
08-16-2010, 13:43
Родителите ми нямат нищо против .. дайте ми съвет моля .. :oops: Аве чесно казано презервативите се забелязват ,ако са пробити :D,но все пак не е и невъзможно да не са обарнали внимание ,когато го правят :(

xrusinka
08-16-2010, 13:53
А на някого не му ли е дошло на акъла, че щом е пробит кондома при едно по-яко чукане ще се спука, най-малкото малката дупчица ще стане голяма и ще си проличи веднага като изтече спермата :?

Така е! Темата е ебавка! :P

Princessani
08-16-2010, 13:55
А на някого не му ли е дошло на акъла, че щом е пробит кондома при едно по-яко чукане ще се спука, най-малкото малката дупчица ще стане голяма и ще си проличи веднага като изтече спермата :?

Така е! Темата е ебавка! :Pдано да е така.

xrusinka
08-16-2010, 13:57

Така е! Темата е ебавка! :Pдано да е така.

Е дано ..

dimitar_ak
08-16-2010, 13:59
И въпроса относно задържането на едно дете опря до анкета във форум?!
Днес съм лош.