View Full Version : нуждая се от помощ
bebety55
08-16-2010, 18:17
Такам ходила съм с много момчета като дете :) но сега колкото повече раста толкова повече намаляват. Така става защото винаги когато някое момче се доближи да ме целуне или дори да ме пипне в знак че иска връзка аз винаги се дърпам и по този начин съм сама,притеснена съм, защото си мисляче немога да бъда гадже (смисъл смятам че немога да се целувам и въобше да се държа като гадже) как да постъпя моля помагайте :(
bebety55
08-16-2010, 18:21
да и аз съм на това мнение само че приятелките ми вече не са деца а са на моята възераст и съм единствената коят0 няма сеериозно гадже
bebety55
08-16-2010, 18:26
До колкото прочетох в друга твоя тема си на 13.
ЕХО? Защо трябва да се водиш по чужди принципи?
Като си на 13 и нямаш гадже и не си се ебала с половината град кво?
За всичко си има време. :)
деба така е и знам ама защо немоцже да ми се набие в главата ??! а сигурно защото по големите момчета ми казват че съм много по развита от връсниците с които се събирам и съм на друг акъл :(
simi1997
08-16-2010, 18:36
ще ти кажа само че за всичко си има време и мисля че се опитваш да пораснеш прекалено бързо аз също се събирам с малко по големи но щом стане дума за такова нещо вече знам какво да правя и не гледай другите имаш си глава на раменете и мисли
Callisto
08-16-2010, 18:46
Ще мине време и ще срещнеш някой подходящ...сега си изживей детството и се радвай на всеки един миг, понеже като се намесят момчетата (като гаджета, не като приятели) и детството ти бива преждевременно прекратено от скандали, проблеми и ревност от време на време.
живей си живота ..... Псувай си на воля 8-) 8-) 8-) който иска да те вземе за гадже ..... ще вземе и такава каквато си .... а и с времето ще се научиш да се държиш с момчето както трябва :) :) :) :)
Това, че някое момче иска да те пипа и целува НЕ винаги значи, че иска връзка .. повечето са дооста повърхностни и си търсят нещо за вечерта .. :lol:
Щом не искаш да става по този начин изчакай момчето, което ще се откроява от другите .. :wink:
Harum_Scarum
08-17-2010, 08:59
Ходила си с много момчета като по-малка .. Като беше на 7 ли ?
Приятелките ти имат сериозни гаджета .. От 2 седмици ли ?
Даа, права си даже вече ти е време да се жениш,стара мома си вече.
:lol:
xinfamous
08-17-2010, 09:03
Като за начало - порасни.
http://prikachi.com/files/1469268S.jpg
Хахахахаха,ГОНЗО!!!!! :grin: :grin: :grin:
BiGBaDWolF
08-17-2010, 09:05
Ти и са не си много голема ...
Ако наистина си на 13 тези неща за тази възраст са нормални..не бързай ще дойде времето,когато сама ще поискаш сериозна връзка :)
thehappykid
08-17-2010, 12:28
Сега ти се е паднало да си живееш живота...за всичко си има време. ;) Аз съм на 14 и дори не съм мислила за секс т.е. не искам да го правя... А за гаджето-от личен опит ти казвам-по-добре ми е без гадже.
xrusinka
08-17-2010, 12:31
Като за начало - порасни.
http://prikachi.com/files/1469268S.jpg
+1