View Full Version : От тая любов лошо да ти стане
Chicharito
08-16-2010, 20:09
По заглавието 50% схванахте че ще говоря за любов :D Това велико чуство което те кара да летиш,да се издигнеш във въздуха и да се треснеш в някоя табела :razz: . Та посъщество че цял ден мога да търкалям глупости.
Попринцип не съм лош човек,гледам да не наранявам хората,но понякога се случва...Моя проблем е любовен четириъгълник(математика,м атематика...) От няколко месеца нещо не излизам много на срещи защото честно казано не бях срещнал момиче което да си заслужава.Наскоро се запознах с 3 момичета (по отделно) но в един и същи ден с едната ме запознаха като излизахме приятели,втората я срещнах на прибиране,а третата я срещнах в един сайт(хетрик демек :D )
И трите страшно ми допаднаха,красиви са,умни,имаме доста общи интереси общо взето и трите много ми харесват.Едната е на 17(колкото мен) и е симпатяга.Очевадно ме хареса защото постоянно ме търси.Другата е на 15 и тя е симпатяга,но може би малко се разминаваме по интереси с нея иначе и тя ме хареса.Третата е на 18 е тя е много хубава,много си допаднахме но не съм сигурен че ме харесва.
И с трите се познаваме от 1 седмица(че и отгоре) и сме се срещали по 2 пъти.Не са се виждали не се знаят една друга.
Та какво бихте направили на мое място и какво ще ме посъветвате :grin: Познаваме се отскоро и не искам да им се нахвърлям от първата семица :D но искам да разбера с коя имам най-голям шанс.Искам съвет какво да направя :) ( попринцип рядко съм сериозен винаги се лигавя и обръщам всичко на смешка но сега за първи път съм толкова сериозен за нещо...тая любов ме развали и омекна... :D )
Аре нахвърляйте ми се :D И ако някой смята да ми се лигави по темата ще му пратя мексиканската мафия ! :razz:
MaLkaTa_LaDy
08-16-2010, 20:17
Най-голям шанс да ти пусне? o.0 Не е с малката. А пък с другите две може да си направиш тройка...
П.с. Що за тъпа тема?! :D
SuperBadSuperFresh
08-16-2010, 20:30
Тая колкото теб най ме кефи 8-)
lubomirky
08-16-2010, 20:43
първо, честита ти победа ;>
а иначе.. най-подходяща за какво - за сериозна връзка или просто ей така да можеш да си я въртиш ? ако е за сериозна връзка, по-добре да изключиш 18 годишната, тъй като предполагам, че ще е 12ти клас и след това унивеситети а-у.. и ти остават другите две ;д
а ако е просто ей така - ако успееш и с 3те т'ва е най-добрият вариант ;>
valdesbg
08-16-2010, 20:51
Еми.. без да обещаваш нищо на никоя.. вземи провери и трите.. коя доколко е разкрепостена.. и си избери едната. :)
Chicharito
08-16-2010, 21:05
първо, честита ти победа ;>
а иначе.. най-подходяща за какво - за сериозна връзка или просто ей така да можеш да си я въртиш ? ако е за сериозна връзка, по-добре да изключиш 18 годишната, тъй като предполагам, че ще е 12ти клас и след това унивеситети а-у.. и ти остават другите две ;д
а ако е просто ей така - ако успееш и с 3те т'ва е най-добрият вариант ;>
Абе можеше едно голче да вкарам :D
Еми да искам сериозна връзка,такива от днес за утре неща.А попринцип тази 18 годишната е страхотно момиче,не е от нормалните момичета на тая възраст,от дискотека на дискотека,интелигентна е и за това ми хареса.
Най-голям шанс да ти пусне? o.0 Не е с малката. А пък с другите две може да си направиш тройка...
Абе не говоря да ми пусне,говоря за сериозна връзка...
JustAngel
08-16-2010, 21:35
Защо трябва да изибраш? Карай спокойно и с трите, без чувства и прекалени емоции и ще си добре. Опитвай да вкараш в леглото там и тва е. Все едната тряа да върже.
obichamgo
08-16-2010, 21:39
Защо трябва да изибраш? Карай спокойно и с трите, без чувства и прекалени емоции и ще си добре. Опитвай да вкараш в леглото там и тва е. Все едната тряа да върже.
Не всички мислят само за секс :-o :-o
JustMe92
08-16-2010, 21:42
Я пусни снимки на 3-те и за да преценим по-добре 8-)
тази колкото теб ми се струва приемлива :)
lubomirky
08-16-2010, 21:45
Не всички мислят само за секс :-o :-o
ако никнейма ти беше 'obichamq', щях да се учудя ако пак беше написал т'ва, ама в момента не приемам ;>
obichamgo
08-16-2010, 21:45
Сам прецени.Виж с коя най много си допадаш и после реши.Не си играй с 3-те , защото ще изгориш.. :) :)
Chicharito
08-16-2010, 21:56
Както казах не обичам да наранявам или използвам хората.Да то е очеВАДНО че ми трябва още малко време и аз ви помолих за съвет какво да направя.Ясно е че не трябва да се срещат ама при тея комуникаций гадни и фейсбуци е много опасно...
Аз искам здрава и стабилна връзка бе хора,стига сте ми говорили за легла и матраци....
MaLkaTa_LaDy
08-16-2010, 21:59
Момчето иска сериозна връзка... :-D
Става още по-скучно! Не мислиш с коя ще ти е най-приятно, ами с коя ще ти е най-лесно. Казваш, че не искаш неща от днес за утре, но търсиш прекия път. Що за глупост?
Chicharito
08-16-2010, 22:07
Момчето иска сериозна връзка... :-D
Става още по-скучно! Не мислиш с коя ще ти е най-приятно, ами с коя ще ти е най-лесно. Казваш, че не искаш неща от днес за утре, но търсиш прекия път. Що за глупост?
Е не търся прекия път(или уж така си мисля де :D ).Реших да се допитам до вас нали ги разбирате тука тея работи :D . И кой е лесния път пък че него го търся,мойта кола е хубава по черни пътища не я карам .
Както казаха някои не треа дълго да седиш и с трите, `щот ще те хванат. :-D Та до това как да постъпиш, научи повече и за трите, но според мен не избирай 18-годишната, както каза lubomirky. :D Избери тази с която имате най-много общи теми и най-много си допадате. :)
SunShinePearl
08-16-2010, 23:58
Сам прецени.Виж с коя най много си допадаш и после реши.Не си играй с 3-те , защото ще изгориш.. :) :)
еми според мен най-голям шанс имаш с 17г. апък мога да ти кажа от личен опит че горния коментар е мн правилен
Chicharito
08-17-2010, 09:40
Както казаха някои не треа дълго да седиш и с трите, `щот ще те хванат. :-D Та до това как да постъпиш, научи повече и за трите, но според мен не избирай 18-годишната, както каза lubomirky. :D Избери тази с която имате най-много общи теми и най-много си допадате. :)
Ем то там е проблема :D 8-) с 18 годишната най си допаднахме...
Ем то там е проблема :D 8-) с 18 годишната най си допаднахме...
ми давай,ама я питай какви са й плановете за бъдещето,къде мисли да ходи,туй-онуй
Backspace93
08-17-2010, 13:45
Намери си 4та. 8) Има 1 изискване - да е на 16! такава нямаш :( :(
sasha_90
08-17-2010, 15:46
Първата
Аз искам здрава и стабилна връзка бе хора,стига сте ми говорили за легла и матраци....
И какво пречи връзката и евентуалния секс да се съчетаят? Много трудно можеш да намериш подходяща партньорка. Не се опитвай да намериш стабилна връзка, просто се отпусни и с 3-те, излизай и с трите и карай полека. То ще се усети накъде клони везната.
Иначе си ми ясен... искаш стабилна връзка... тва на моя език е означава редовен секс, при това без излишни усилия.
Най-често намираш точно обратното на това, което търсиш. Аз като не търся сериозна връзка, все такива ми се лепат. Защо? Защо ли? Защото виждат, че съм млад, свободен, независим, ненуждаещ се от жена и искат да ме вкопчат в бавната смърт. А ти, когато търсиш жена, означава, че си самотен,не можеш без жена до себе си, нещо ти липсва, търсиш го отчаяно при всяка, но не го получаваш, точно защото го желаеш толкова много.
Замисли се.
gotic2oo9girl
08-18-2010, 20:41
Ок де.. Казваш, че с тази на 17 имаш най-много общи теми и интереси, но си допадаш с тази на 18.. Значи 15 годишната отпада.. :-D Хубаво е, че е интелегентна, значи има бъдеще.. Но ще има доста задължения.. Така че, според мен тази на 17 е за теб ;)
NqkfaNikakva21
08-18-2010, 23:15
Чичарито <3
страшен симпатяга 8-)
иначе действай с тая която мислиш, че имаш най-голям шанс, според мен тази на 17
И какво пречи връзката и евентуалния секс да се съчетаят? Много трудно можеш да намериш подходяща партньорка. Не се опитвай да намериш стабилна връзка, просто се отпусни и с 3-те, излизай и с трите и карай полека. То ще се усети накъде клони везната.
Иначе си ми ясен... искаш стабилна връзка... тва на моя език е означава редовен секс, при това без излишни усилия.
Най-често намираш точно обратното на това, което търсиш. Аз като не търся сериозна връзка, все такива ми се лепат. Защо? Защо ли? Защото виждат, че съм млад, свободен, независим, ненуждаещ се от жена и искат да ме вкопчат в бавната смърт. А ти, когато търсиш жена, означава, че си самотен,не можеш без жена до себе си, нещо ти липсва, търсиш го отчаяно при всяка, но не го получаваш, точно защото го желаеш толкова много.
Замисли се.
Съгласна съм с теб до някъде обаче...
По отношение на това, че намираме обратно на това което търсим, много точно го каза. Евала.