Влез

View Full Version : Признание ;[

sweetpunk
08-16-2010, 21:05
Ще започна със здравейте на всички :) !
Наясно съм със становището, че между момче и момиче не може да съществува приятелство. До преди седмица бях 100% убедена, че грешат. С най - добрия ми приятел се познаваме от както се помня. Имаше период от време (когато бях на 11-14) когато той изобщо ме забрави, просто го вълнуваха други неща. Имаме доста голяма разлика в годините (аз съм на 17, а той на 23), но това никога не ни е пречело. От близо 3 години сме неразделни, започнахме с няколко купона (по това време имах сериозна връзка), след като останах сама започнахме да се сближаваме не само като приятели. Както и да е връзката ни продължи 1г. но като махнем разделите, караниците и това, че е студент в Търново остават към 7месеца, което не е малко. След като се разделихме си останахме най - добри приятели колкото и невъзможно да звучи, споделях с него всичко, както и той с мен, бяхме напълно открити с едно малко изключение. Преди седмица ми каза, че не можем повече да продължаваме така, все още бил влюбен в мен и неможел повече да търпи да ме вижда с други и т.н. Останах с отворена уста, просто не мога да приема, че през всичкото това време той просто нищо не ми е казал, нито веднъж не се нацупи при поредния ми провал, никога не ме усъди за постъпките ми, общо взето винаги е бил зад мен .. И сега това признание. Незнам как да говоря с него, к'во да му кажа, как да подходя, не искам заради няколко целувки (и може би малко повече) да проваля всичко, което сме градили през годините. Пиша ви за съвет, просто мнение, как бихте постъпили на мое място.
P.S.: абсолютно изключено е да го нараня, обичам го повече от всичко, той е като по - голям брат, на който мога да споделя всичко без да се страхувам, че ще разбере някой друг или просто ще подмине проблемите ми ;(

BAYO
08-16-2010, 21:43
"Честито!" От 2 стола се приземяваш ускорено към земята. Оправия няма , от опит го знам. Труден сценарий. Не е тряяло така да става с тия "няколко" целувки. Що си го допуснала да се случи!? Тъпо... :х

umri
08-16-2010, 22:09
той ми е като по - голям брат
АХаххахахахахааахаха, КРАЙ! :lol:

Колко се радвам, че няам сестри, които искам да чукам..........

in4et0yy
08-16-2010, 22:48
Е ако връзката ви е била хубава(смисъл да не се карате през ден), може би е по-добре да тръгнете. Иначе никакво приятелство не може да има между вас,колкото и добре да се преструва моммчето...

RomantiCBoY
08-17-2010, 04:39
Ако искаш да си с него и се обичате бъди, но ако ли не по- добре се отчуждете понеже по този начин ще го нараняваш(ако продължите да сте приятели). Успех!!!

valdesbg
08-17-2010, 06:41
Е като се познавате толкоз добре - кво ви пречи да тръгнете пак?

То си личи от километри че само приятелството е много назад в списъка с приоритетите ви. Що се дърпате на очевидното?

BlackCross
08-17-2010, 08:41
Какво ще прави 23 годишен на купон при 16-17 годишни? :-o

sweetpunk
08-17-2010, 14:31
BlackCross
"Какво ще прави 23 годишен на купон при 16-17 годишни?"
Аз съм най - малка в компанията, само аз съм ученичка, останалите работят или са студенти или и двете.
valdesbg
"Е като се познавате толкоз добре - кво ви пречи да тръгнете пак?"
Ами когато бяхме заедно имаше прекалено много пречку помежду ни.. 1во той не никога не беше само с мен и ми беше пределно ясно, но това не ми пречеше чак толкова. 2ро през почти цялото време е в Търново - учи, работи и просто няма как да сме заедно. Не виждам смисъл пак да сме заедно.
umri
секса си е секс изобщо не става дума за т'ва в момента .. ако искам мога да го чукам постоянно няма да ми откаже, просто т'ва е много назад в списъка ми с приуритети ;)

Nevyzmutim
08-17-2010, 15:05
Няколкото целувки не са провалили нищо, той явно е бил влюбен в теб и преди това и нищо не му пречи да продължава да бъде и за напред, дори и да не се виждате дълго време. Имаш 2 варианта - или да се насилиш да си с него или да му дадеш време да те превъзмогне, той сам ще се върне после, ако наистина ти е толкова близък.

Elenichkaa
08-17-2010, 15:21
щом ти е приятел,ще те разбере каквото и да му кажеш.
той те познава добре,не можеш просто да се преструваш.
истината----кажи му истината,но първо я преоткрий и за себе си и се убеди каква е и коя е тя!

soul1199
08-17-2010, 16:53
приятелството ви вече не е сушото,то го няма вече,особенно,когато единия обича другия,ако и ти имаш някакви чувства се съберете,но ако нямаш,явно няма да сте фр.

Mi6inka
08-17-2010, 20:07
Не знам какво точно да ти дам като съвет, ама от това, което ни написа, мога да кажа, че той наистина държи на теб и те обича истинки... много малко момчета (мъже) биха се държали така за едно момиче в такава ситуация... повечето, знаеш, биха те намразили дори :) Това е най-хубавото, което може да се случи на едно момиче- да има такъв човек до себе си и най-гадното- когато тя не споделя същите чувства... а още по-трудно е защото на теб ти пука за него и не искаш да го нараняваш....Миличка в същата ситуация бях и не знаех какво да направя...само, че моя човек се махна, просто се махна от живота ми... гадно е много, но когато ти кажат, че не можете да бъдете само приятели , защото той е влюбен, а ти чувстваш само приятелска обич няма какво да направиш ..или по-тоноч не знаеш

loliii
08-17-2010, 20:27
той ми е като по - голям брат
АХаххахахахахааахаха, КРАЙ! :lol:

На тва май му се викаше инсест* :lol: :lol:

* check in google.bg