View Full Version : посъветвайте ме
drakon44
08-16-2010, 21:16
Значи запитването ми е следното.Аз съм на 16 имам приятел(можеби най-добрият ми)има сестра която е на 19.Въпрът е там че я харесвам.Когато сме с нея тя си говори с мене,усмихва ми се,дори понякога се притеснява (бърка думи,говори глупости),и просто незнам какво да правя.Компанята сме 6 човека(тя не е от компанята) ако и пиша в скайп,фб ще видят и ще ми се подиграват (просто сме се сабрали всякакви ужасници ) :D .Мисля че си няма приятел.Може и грешно да съм я разбрал,можеби просто искала да бъде лубезна с мене (1 от на брат и компанята),абе просто незнам.Моля посъветваите ме какво да правя.Ако може много да неспамите. :shock:
GossipGirl89
08-16-2010, 21:23
Първо - научи се да пишеш грамотно.
Второ - спри да се влияеш от мненията на останалите.
Трето - предприеми действия, с които да разбереш като какъв те възприема тя и дали има някакъв шанс да се съберете. Покани я на кафе например
drakon44
08-16-2010, 21:39
Трето - предприеми действия, с които да разбереш като какъв те възприема тя и дали има някакъв шанс да се съберете. Покани я на кафе например
Ами падам се малко неграмотник,мисля да го променя.
Ами как да несе влиая.Като чета и се образовам е по-добре.Според мене от както почнах да чета тук,какво препоръчват и пишат хората и тн. станах малко по-самооверен (мое мнение).
Лошото е .че сме в малък град и всичко за всеки се знае.Незнам и моя приятел как ще реагира.Просто нз : Х.Ами представяш ли си ако просто е биал мила с мене? нзнз :oops: :oops: :oops:
lubomirky
08-16-2010, 21:46
да не ти пука, бъди самоЛверен ;д
Значи запитването ми е следното.Аз съм на 16 имам приятел(можеби най-добрият ми)има сестра която е на 19.Въпрът е там че я харесвам.Когато сме с нея тя си говори с мене,усмихва ми се,дори понякога се притеснява (бърка думи,говори глупости),и просто незнам какво да правя.Компанята сме 6 човека(тя не е от компанята) ако и пиша в скайп,фб ще видят и ще ми се подиграват (просто сме се сабрали всякакви ужасници ) :D .Мисля че си няма приятел.Може и грешно да съм я разбрал,можеби просто искала да бъде лубезна с мене (1 от на брат и компанята),абе просто незнам.Моля посъветваите ме какво да правя.Ако може много да неспамите. :shock:
Мисли ти злини. Пускай и бъзици, говори и намеквай за секс, прай се на шут, ама не много. Някой път може и комплименти, но рядко и да не са прекалени или от типа на "много си хубава....". Важното е да си самоуверен, с високо самочувствие, но да не изглеждаш жалък. Трябва да ти идва отвътре и естествено. Бъзикай я често и за всичко. Тряа се смее. Никога да не става конфузно тихо и да се усеща срам и слабост. И винаги, когато ги правиш тия раоти... гледай да сте насаме или другите много много да не чуват. Дръпни я настрани, може да я поканиш да излезете и тн. Ако го правиш пред приятели, ще изглежда, че си прайш гавра и няма да може да се отпусне.
Нещата са много... просто тряа да го усетиш. То това, за което говоря е наука, не просто някакви евтини трикове, но това да успееш да направиш, ще ти свърши работа. Моето мнение е, че тая иска да те чука. На тая възраст едвали е като някоя девственица... няа си поплюва много, ами напрао ща изнасили. Просто гледай да е извън радара и да не говориш изобщо какво става между вас, защото за жените общественото мнение е над желанията.
drakon44
08-16-2010, 22:09
Мисли ти злини. Пускай и бъзици, говори и намеквай за секс, прай се на шут, ама не много. Някой път може и комплименти, но рядко и да не са прекалени или от типа на "много си хубава....". Важното е да си самоуверен, с високо самочувствие, но да не изглеждаш жалък. Трябва да ти идва отвътре и естествено. Бъзикай я често и за всичко. Тряа се смее. Никога да не става конфузно тихо и да се усеща срам и слабост. И винаги, когато ги правиш тия раоти... гледай да сте насаме или другите много много да не чуват. Дръпни я настрани, може да я поканиш да излезете и тн. Ако го правиш пред приятели, ще изглежда, че си прайш гавра и няма да може да се отпусне.
Нещата са много... просто тряа да го усетиш. То това, за което говоря е наука, не просто някакви евтини трикове, но това да успееш да направиш, ще ти свърши работа. Моето мнение е, че тая иска да те чука. На тая възраст едвали е като някоя девственица... няа си поплюва много, ами напрао ща изнасили. Просто гледай да е извън радара и да не говориш изобщо какво става между вас, защото за жените общественото мнение е над желанията.
Ето такива мнения искам изчерпателни и съдаржателни.Мисля,че ми помогна доста,ни нека да чуя и други мнения.Несъм сигорен ама може и да е дественица,ама едвали като се сетя какъв беше миналят и приятел.Ще пробвам,ще видя,но може и да чуя и други мнения,просто да видя какво мислят другите по въпроса.Мерси пак
Ясно, че те е срам от приятелите ти, пиши и в skype . там няма как да разберат . зарибявай я, но не прекалявай щом не си сигурен че те харесва. Както каза umri, ако сте сред приятелите ти (щом ти каза че са "всякакви ужасници") тя наистина ще си помисли, че например сте се хванали на бас дали ще я свалиш и тн. Ако искаш да сте на саме намери място на което другите няма да ви видят, щом неискаш. Ако намериш каде . говорете си, закачай я, забавлявай я, излезте няколко пъти и то ще си проличи дали те харесва. Ако те започни по сериозно да я зарибяваш и така. :) 8-)
TheBeliever
08-17-2010, 07:14
Аз не мисля, че момиче на 19г. би тръгнало да се занимава с 16-годишните приятелчета на брат си. Според мен просто се държи мило и нямаш шанс за нещо повече.
BlackCross
08-17-2010, 08:34
И каква е тази компания да се присмиват на любовта? :?
Paramour
08-17-2010, 09:03
^^ Мачовци 8-)
Напълно съм съгласна!!
sasha_90
08-17-2010, 09:18
Говори с нея на тази тема т.е. дали изпитва нещо към теб или дали иска да излезете заедно.Какво те бърка какво ще кажат другите?Нека си говорят.
VinDiesel
08-17-2010, 09:22
Излезте само двамата и действай. :)